Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
Neata
Nu s-a mai trezit la 3 dim ci la 4 dim
Maya de florentina_g
De acord cu Aelita Fetelor,fruntea sus,curul inapoi ,ala mare,asa cum e!! sugeti nitel burta si VEDETI-VA FRUMOASE!!
ASA aratam inainte de sarcina acum am 3 kg in plus fata de cum eram dar nu ma mai plang putea fi si mai rau
Dianocica-pe cand BB doi? si eu as mai vrea burtica dar as vrea sa sar peste partea cu nasterea
Radu.anca-1.da le spal separat si cred ca asa va fi mult timp
2.o pun in saculet de dormit asa nu sa mai intors
Asiza-cam de la 5 luni jum ii mai ridicam spatarul cand urla prea tare in rest si acum tot la 45 grade sta
Dbunny-super pozele
ma duc sa fac curat
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ralumat spune:
Repede, ca vine soacra-mea sa ma ajute la treaba.
1. Desiree, n-am idee ce legatura are sauna cu alaptatul. Cauta si tu pe net un salon mai acatarii, da-le un telefon si pune o intrebare. Stiu ca sauna are ceva legatura cu tensiunea, dar cam atat.
2. Asiza, eu l-am pus pe David mai sus de la pe 5 luni. Mai sus insemnand cam treapta a 3-a la carutul nostru, cea imediat de sub 90 de grade. A fost singura metoda sa scap de urletele ascutite. Si nici asta nu functioneaza mai mult de 40 de min, ca pe urma vrea in brate.
Dupa ce pleaca soacra-mea, va povestesc cum a lovit barbatu-meu masina in ziua in care am rupt eu scaunul si a lasat-o pe aia care l-a lovit sa plece linistita, ca cica "nu se vede"
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
Buna fetelor,
Azi noapte Alex a fost mega marait si acum imi pica ochii in gura.
Se tot trezea plangea un pic iar adormea si tot asa.
Asiza, draga te-am vazut ieri prin grigorescu cu mamica ta cred (o stiu din poze) erai si cu un alt grup de mamicute cu carucioare. eu lucrez in zona si trecusem pe acolo dar mi-a fost jena sa te abordez: ce puteam sa iti spun: stii io is aia de pe forum? mi se parea penibil. asa ca doar am admirat din tacere grupuletul vesel . dupa aceea mi-a parut rau...dar de asta era deja plecaserati cand m-am intors eu. Data viitoare.
Eu l-am pus pe Alex asa mai ridicat de pe la 5 luni jumate.
Haide fetelor ne bagam toate la o cura de slabire asa usurica ca doar alaptam? doar cat sa ne simtim mai bine. Si scriem aci ce mancam zilnic. poate ne mobilizam.
Va pupic
Meey...ia alege: ...care vrei tu, ca-ti dau la gol...pai de ce nu m-ai oprit????? Da, sa-mi spui cine esti si-o puneam de-o vorba, o intalnire, un suc...ceva...pai unde lucrezi? Ca eu, desi locuiesc in Manastur, tot prin Grigorescu-mi fac veacul!...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
asiza spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
am gasit link-ul asta, la 'note' spune ca femeile insarcinate si cele care alapteaza nu trebuie sa practice tehnici de detoxifiere a organismului
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Oare in categoria tehnicilor de detoxifiere intra si masajul si impachetarile???? I suppose so!
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
asizu noi mrgem cu caruciorul la 45. cand se mai scandalizeaza il ridic si mai sus, pe la un 70. si daca nu si nu, vrea in fund, atunci il pun la 90, oricum el nu prea se lasa pe spate ci se tine de laterale, suge bara......oricum, max 10min.
intr o zi a m vazut o pe aka in herstrau. am recunoscut o din pozele cu gravidute. saraca, se grabea spre ,asina ca era aia mica maraita...da' io nimic. m am dus la ea. i am zis io sunt cutaritza. ce faceti? se uita saracu' sot..ce o fi zis? cine i asta si ce vrea...? in fine, a fost bine. adica roana, ia ti inima n dinti, ca nu strica
fugim la gym. pupam
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
kikineata spune:
[quote]Originally posted by asiza
Imi raspundeti si mie la intrebarea pusa ieri: REPET: De la ce varsta v-ati asezat bb-ii in fundic IN CARUCIOR???? Nu ma refer la pozitia de 45 de grade, ci ceva mai sus, dar nu chiar la 90 de grade ...
Sara Maria s-a ridicat singura in fund in carucior acum o luna era dat la 30 de grade si in parc am vazut-o ca se tinea de bara aia la un moment dat, am asezat-o jos iar a revenit. Atunci am ridicat-o la 90 de grade. Si la scaunul de masa la fel se trage singura daca o las mai jos. Cred ca momentul potrivit e atunci cand se ridica ea, bineinteles nu din pozitia culcat ca mai avem pana atunci.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
anateo2004 spune:
aelita foarte frumos spus.dar ma mai apuca nostalgia dupa hainele mele vechi uneori,mai ales ca garderoba actuala e cam limitata.
desiree daca mai fi cunoscut inainte ai fi gandit altfel.
eu nu prea cred ca merge sauna. azi nu iesim ca merg cu seba la doctor.
asiza eu il tin pe seba in 70% din cazuri la pozitia de jos.de ridicat il ridic la 45 de grade daca e nervos.el inca nu da semne sa stea singur in fund.singura lui activitate fiind intorsul pe burta-cu care ma dispara-si taratul
madaluta ti-a confirmatun ortoped ca are picioarele cracanate?pt ca in mod nornal picioarele bb-iloe sunt initial in O si apoi in X.daca va uitati in parc o sa vedeti multi copilasi care invata sa mearga ca au paranteze,este perfect normal,se rezolva treptat prin administrarea de vit D.
teutz e mai solicitant cu doi,cu unul e parfumweekend-ul viitor o sa experimentez din nou cum e cu unul,ca pleaca sotul in delegatie si o duc pe teo la mama.nu ma descurc seara singura cu doua bai si doua culcari.curatenie nu mai fac,am o tanti care vine,de gatit gatesc la 2-3 zile.am sot intelegator,se satura si cu salata si branza uneori.
kokorina ma bucur ca puiutii sunt sanatosi si ca sofiei i s-a inchis gaurica de la inimioara.soacra mea a murit in septembrie.si stiu ca si-ar fi dorit tare mult sa il vada si pe seba.
dbunny nu-i prea devreme pt zeama de carne?
desiree spune:
daca m-ar fi convins netul..nu va mai stresam pe voi cu intrebarea asta...parerile sunt impartite...mai bine stau cumintica ...banuiesc ca nici gimnastica care se lasa cu transpiratie nu e voie..sau jogging...sau alergare....bine, atunci singurele activitati fizice raman tinutul de subsiori al bebeului cand are chef de genoflexiuni si plimbatul in jurul lacului...
ana, bafta la control..sa ne zici cate kile are Seba
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
porumbita80 spune:
Buna fetele
Asizule eu pe Mario il pun asa ridicat la 90 de grade de la 5 luni jum., o sa-ti dai seama singura cand e momentul ca singur o sa vrea sa stea in fundulet.
Hainitele le spal separat si asa le voi spala mult timp.
Eu nici nu pun poza cu mine inainte sa fiu gravida ca diferenta e mare atunci aveam 50 kg acum 62, si mor de ciudaaaaa.
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
asiza spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri...
Chestiunea e ca Denis vrea sa stea in funduletz inca de la 4 luni jumate , iar in carucior nu mai are rabdare la orizontala...efectiv duc lupte cu el pe-afara ca sa stea intins...iar caruciorul meu nu are pozitia 45 grade, ci undeva pe la 70...ieri l-am ridicat nitel si era asa de incantat..da' se tragea sa se ridice si mai sus ...si mie mi se pare miculut inca sa-l ridic, sa nu-i afecteze coloana, mai ales pe hartoapele noastre made in romania!...maine vom avea 5 luni, io zic sa-l mai las vreo 2 saptamani la orizontala..sa vedem cum reusim...