Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dbunny, ce frumooos e blondutul tau cu ochi albastri! De mamica ce sa mai spun?! Eu stiam ca puiul se fierbe separat de legume si nu se da zeama de carne decat dupa... cateva luni de acum incolo, nu mai stiu exact de cand, dar parca asa am citit. Noi mai avem pana acolo, ca deocamdata papam doar cereale si laptic.
Kokorina, ce mi-a placut povestioara imaginata de tine pentru Madaluta! Am citit-o pe nerasuflate. Referitor la intrebarea ta, cum se poarta soacrele voastre cu bebeii vostrii?, din pacate, nu-ti pot raspunde, pentru ca nu am soacra, a decedat chiar inainte de nunta noastra. Oricum, sunt convinsa ca ar fi iubit-o mult pe Alexia, pentru ca a fost o femeie extraordinara, cu foarte mult bun simt si care a tinut foarte mult la mine! Nu stiu de ce le ia DD la el doar pe soacrele bune! sandokanii cumintei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, cat e de frumos Daniel pieptanat!!!! Mai, mai...ce galant e! ...chiar asa, oare nu a facut kk de prea multe ori datorita faptului ca i-ai dat supica in care ai fiert puiul???? Si eu stiu ca zeama in care s-a fiert carnea nu se da inca la copilasi!
Kokorina, soacra mea se poarta bine cu Denis cand ne intalnim...il pupa, il tine-n brate, ii povesteste, DAR nu prea vine pe la noi....daca mergem noi bine, daca nu...e bine s-asa...deci nu se omoara de dragul lui!...pup sandokanii...

Picioare cracanate...hmmm...si eu credem ca Denis e asa, dar cand am fost la ortoped (denis avea 2 sau 3 luni atunci) ne-a spus sa nu ne facem griji ca asa sunt toti copiii mici...ok, dar el tot cracanel mi se pare ca e...oricum la 6 luni mergem iar la control la ortoped si-om vedea atunci ce mai zice!

Imi raspundeti si mie la intrebarea pusa ieri: REPET: De la ce varsta v-ati asezat bb-ii in fundic IN CARUCIOR???? Nu ma refer la pozitia de 45 de grade, ci ceva mai sus, dar nu chiar la 90 de grade ...
Multumesc celor care au facut-o deja...

Maya de FlorentinaG...sa cresti mare si sa fii sanatoasa ca frumoasa...ce sa mai...esti o scumpa!!!!

Teutz, ...vezi ca si tu ti-o iei cu cele 50 de kg ale tale......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis



A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
intru pe fuga mare ca ma duc sa pregatesc papa.
asiza eu l-am ridicat in carut la 90 gr de vreo 2 sapt, deci pe la 6 luni fara o sapt. nu mai avea stare altfel. dar sta asa vreo 10 min, dupa care il culc la loc (la 45 gr)
spal lucrurile lui dani separat si o s-o fac mult timp de acum incolo.
noaptea il culc in sac de dormit, ca altfel avem si noi aceeasi problema
fug ca ma striga

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, cata dreptate ai! Cel mai bun pediatru al copilului este mama. Ascultati-va instinctul!!! Eu la toate problemele am observat ca ceva nu e in regula. Pediatrii...poti sa-i schimbi pana innebunesti, rar sunt complete controalele. In general te duci si spui care-i problema actuala si doar pe aia se focuseaza, uita macar de un control de rutina.

Madaluta, cel mai indicat e un kineto se pricep de minune la asa ceva, ortopezii sunt pt. alte chestii mai grave. De ex daca-i rupi tu oasele pediatrului

quote:
Originally posted by dianocica

mai fetelor, inca o data zic: este de datoria medicului de familie sa faca un consult complet inainte de fiecare vaccinare. adica sa il dezbrace complet si sa verifice tot. daca mai exista si un medic pediatru pe langa, atunci acesta trebuie sa faca acelasi lucru, la fiecare vizita. medicii de familie au niste fise care trebuie completate. si acestea trebuie sa contina absolut toate informatiile aflate in urma controlului. pt dr de familie e obligatoriu, iar pe pediatru il platiti. deci? dai un ban dar...ce? si luati-va, domne, inima n dinti. ca e vorba de copilul vostru, nu i nimic de gluma. sau de rusine. daca dr e incompetent, schimbati-l. e vorba de sanatatea copilului vostru. de viata lui.

cand mi a zis dandusa ca pana la 5 luni dr crinutzei nu ii vazuse talpile, am zis ca nu e adevarat. acum aflu de madaluta. NU SE POATE! pana acum nu a vazut nimeni?!?!? spuneau si fetele, ruxandra parca, sunt atatea afectiuni care, descoperite din timp, se pot trata ne invaziv, de ex doar cu masaj. schimba doctorul, mai consulta un specialist, da, si un kinetoterapeut si de acum in colo ai incredere in instinctul tau.

sotii, desi iubitori, au tendinta de a minimaliza lucrurile si de a vedea usor exagerate anumite reactii ale mamei. sau asa a fost la noi, nu vreau sa generalizez. dar tu ai incredere in tine, mai ales cand e vorba de asa ceva. mai bine sa se previna, dupa cum zicea nenea capraru...


diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea



KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
Azi noapte Alex a fost mega marait si acum imi pica ochii in gura.
Se tot trezea plangea un pic iar adormea si tot asa.

Asiza, draga te-am vazut ieri prin grigorescu cu mamica ta cred (o stiu din poze) erai si cu un alt grup de mamicute cu carucioare. eu lucrez in zona si trecusem pe acolo dar mi-a fost jena sa te abordez: ce puteam sa iti spun: stii io is aia de pe forum? mi se parea penibil. asa ca doar am admirat din tacere grupuletul vesel . dupa aceea mi-a parut rau...dar de asta era deja plecaserati cand m-am intors eu. Data viitoare.
Eu l-am pus pe Alex asa mai ridicat de pe la 5 luni jumate.

Haide fetelor ne bagam toate la o cura de slabire asa usurica ca doar alaptam? doar cat sa ne simtim mai bine. Si scriem aci ce mancam zilnic. poate ne mobilizam.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

NEATZA,

asizuca, io nu il pun deocamdata la 90 in carutz desi el trage sa vada cat mai sus..decat cand o sta in fund..sau dupa 6 luni ca sa il invat sa stea in fund..deocamdata ascult pediatra cand imi spune ca toate la timpul lor...pup

acum poate stie cineva sa imi raspunda si mie la intrebarea pusa ieri: am voie sauna daca alaptez? chiar nu stie nimeni sa imi spuna ?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by desiree

NEATZA,

acum poate stie cineva sa imi raspunda si mie la intrebarea pusa ieri: am voie sauna daca alaptez? chiar nu stie nimeni sa imi spuna ?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs


DESIREE,eu nu stiu sa ti spun,dar ma gandesc ca ai putea merge,de ce nu...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Desiree, eu parca stiu ca nu ar fi indicata sauna, ca favorizeaza eliminarea toxinelor din corp si cica ar ajunge si prin lapte, dar nu sunt sigura; pana cand nu ai raspuns cert e bine sa eviti

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

am gasit link-ul asta, la 'note' spune ca femeile insarcinate si cele care alapteaza nu trebuie sa practice tehnici de detoxifiere a organismului

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele,

eu o pun in carut pe Adina ridicata cam de la 5 luni jumate. important nu cred ca e atat varsta ci mom cand ei pot sta in fundulet destul de bine.

rufele ei le spal si le voi spala separat.

cu soacra ma inteleg bine pt ca ... e departe.

Adina ma termina - mai mult de 3 minute nu sta singura. si plange uitandu-se la usa pana ma intorc. am incercat progresiv sa o las sa planga de la 5 minute in sus, da nimic.
si acum urlaaa... si doar ma vede ca sunt langa ea, dar nu ea vrea in brate

hai ca va las.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput