Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor...haideti la cafea!!!
La multe lunisoare cu multe realizari pentru:
David Mihai de Roxanica
Ana Mihaela de Panaa
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by desiree
O, DOAMNE , CE GAFA AM PUTUT SA FAC, CHIAR NU A OBSERVAT NIMENI SA MA CORECTEZE?
Donia, mii de scuze, zau ca m-am gandit la tine cand am facut urarea, dar ramasesem in cap cu indemnul Ruxandrei de a merge la vot si asa am si scris!

Eu observai da tacui malc.
.. nu de alta, dar nu fu prima data cand ma-ncurcara fetile. Acu macar nu uitara de mine.. ci ma "evidentiara".

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

eu oricum va pup pe amandoua !

si LA MULTI ANI fulguletilor de azi, nu mai nominalizez, nu de alta da poate iar fac vreo boacana ca sunt cu ochii lipiti de somn..ma duc sa fac o cafea tare si neagra!

felicitari fetelor pentru rezultatul referendumului...si acum base sa isi vada de treaba lui si sa nu se mai certe cu partidele, sa isi exercite numai atributiile pentru care este acolo si l-am votat cu totii!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
adinazot dani a avut o perioada cand saliva fff abundent (de la candidoza bucala) si at tusea mai mereu, pt ca se ineca cu saliva. ma gandesc ca poate de la dinti saliveaza cea mica mai mult si poate de la asta i se trage tusea. la noi a trecut odata cu candidoza, nici nu a mai tusit de atunci.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata la cafea...
Sunt moarta de somn...Aseara am fost la un botez..si ne-am culcat pe la 3, dupa ce in prealabil ii dadusem lui darius sa pape pt a nu ma mai trezi la 5...Da socoteala de acasa..nu se potriveste cu cea din targ..daca el are setata ora 5..cum sa nu se trezeasca? Macar pt 50 ml lapte si tot m-a trezit...Apoi la 8 iar..k doar n-o sa-si strice baiatul programul pt k mami a fost la chef...
Tati si el chior de somn a trebuit sa plece la serviciu...k asa e la noi..vin faxuri sambata seara cu termen de predare pana luni dimineata la prima ora...
Dupa-amiaza trebuie sa mergem la aniversarea finei noastre..iar maine la Sf Elena ....Nu stiu cand vom mai recupera somnul...
darius e foarte marait..si nu stiu ce sa-i fac....Chef de plimbare n-am...si uite-asa

Flisa: nu am luat legatura cu Dr Malcea pt k eu am crezut k are cabinet si k voi merge acolo.Asa la telefoon ce sa-i spun? Cum sa o chem acasa asa....fara sa vorbim macar...nu stiu cum sa procedez..daca o sun ce sa-i spun? k sunt o mamica si k vreau sa vina la noi???
Eu nu ii fac decalotare, dar la baita, insit putin mai mult in acea zona .Am intrebat pediatra mea cum imi pot da seama dc are fimoza si mi-a spus k e mic pt a vedea chestia asta, dar dc face pipi in jet puternic si continuu insemna k totul e ok.

Of...sapt asta trebuie sa mergem si la alt pediatru si la alt ortoped.. si la analize...imi este groaza..da trebuie..
Voi face niste poze cu piciorusele lui darius si as vrea sa va dati si voi cu parerea..macar sa-mi spuneti dc mai sunt bebei asa...ca celor doi doctori la care am fost pana acum nu li s-a parut asa grava problema...da eu o vad exagerata..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

M-am luat cu problemele mele si am uitat sa urez

David Mihai de Roxanicaaaa
Ana Mihaela de Panaa
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by flisa

Ah, mi-am adus aminte! Intrebare pentru mamicile de baietei - voi decalotati putzica la baita?

ici multi!

Rares

flisa bine ai venit!
eu am inceput decalotarea pe la 4 luni, cand mi-a aratat pediatra cum trebuie facut. cam la fiecare schimbat de scutec imi pun putin ulei pe degete si-i trag de putzulica.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pentru sarbatoritii zilei de azi!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAURA13,multumesc pt raspuns!!!cum s-a manifestat candidoza?
sarbatoritilor de azi!!!sa cresteti mari si sanatosi!!!
FLISA,bine ai venit!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MONICA,acum m-am uitat la poele cu Andrei,e fff frumos,dulce,scump etc.,-as musca de obraz ce scump e!!!sa-ti traiasca!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele
Sanatate la fulguletii de azi
David Mihai
Antonio
Rares Bogdan
Ana Mihaela
Maria Cristina

[Flisa] eu decalotez doar la baita in fiecare seara cate un picut asta o fac inca de cand am venit acasa cu el de la maternitate si face niste fantinii de mama mama

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput