Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani: Luca. Denis, Roxana !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by desiree

Ruxandra, sa iti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Sa traiasca de asemeni LUCA de YAGMUR, DENIS de ASIZA !

VIN SI EU CU INTARIRI: mergeti la vot va rog frumos !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

O, DOAMNE , CE GAFA AM PUTUT SA FAC, CHIAR NU A OBSERVAT NIMENI SA MA CORECTEZE?
Donia, mii de scuze, zau ca m-am gandit la tine cand am facut urarea, dar ramasesem in cap cu indemnul Ruxandrei de a merge la vot si asa am si scris!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Vad ca a fost mare petrecere azi pe aici.
Deci sa incep cu urarile:
La multe lunisoare pt
Denis de Asiza
Luca de Yagmur

si La multi ani pt
Roxana de Donia

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Mda , a trebuit sa intrerup brusc mesajul anterior asa ca pana la urma am inceput si terminat doar cu urarile.
Vreau sa multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea cu tremuriciul - Donia , Ralumat (mai cam speriat cu infectia urinara, dar nu cred ca e cazul (sper)), A_deju , Alexandra.

Asaaa, am admirat idila care s-a infiripat aici la malu' marii intre motanu'... incaltat si preafrumoasa Elisa.

In alta ordine de idei m-ati omorat cu incaltarile voastra .
Ati inceput sa va in incaltari

Va si va doresc o noapte cat mai usoara!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi avem multi sarbatoriti!, deci ne si ne

Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de roxanica2006
Antonio de crykett
Maria Cristina de aka
Rares Bogdan de marinelaf

sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by desiree
O, DOAMNE , CE GAFA AM PUTUT SA FAC, CHIAR NU A OBSERVAT NIMENI SA MA CORECTEZE?
Donia, mii de scuze, zau ca m-am gandit la tine cand am facut urarea, dar ramasesem in cap cu indemnul Ruxandrei de a merge la vot si asa am si scris!

Eu observai da tacui malc.
.. nu de alta, dar nu fu prima data cand ma-ncurcara fetile. Acu macar nu uitara de mine.. ci ma "evidentiara".

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani!sarbatoritilor de ieri si celor de azi.sa cresteri mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii
eu nu am putut intra ieri,dimineata am fost,fimiu s-a sculat ff des-nu ca iar fi fost foame ci pt ca el nu mai poate sta pe spate o secunta,asa ca se intoarce pe burta si uneori nu ii convine pozitia,are spatiu de manevra mai mic,asa ca incepe sa se foiasca,tarasca,si in final sa marie-si ca sa fie tacamul complet fimea s-a scult la 5.30.apoi am fost plecati la mall,si pe seara am iesit afara.
azi mergem la ziua unui baietel.
seba are incontinuare testiculul stg necoborat,bine e pe canal,mai are sanse sa ajunga la loc,cica.in rest totul bine.
dia teodorei i-am pus cercei dupa 2ani,cand ea ia cerut.am avut emotii ca nu va sta dupa primul.dar nu a fost asa,a zis ca vrea poc si la celalalt,nu a plans de loc.eu cred ca nu a durut-o ca la vaccin plange.
vai dar ce de incaltari!fimiu nu exceleaza,are vreo doua.in schimb fimea pt vara asta 3.credeam ca o sa ii ajunga,dar una deja a facut-o praf.si nu sunt ieftine.dar le termina la topogane.si mai nou cand merge cu tricicleta ea pune frana cu botul de la incaltaream zic ca trebuie sa-i caut unele cu bot de tabla
ralumat laptele cu termen scurt este cel care este tinut la magazin in frigider.deci nu UHT-tip dorna,fulga etc.
meniul nostru consta in tztz exclusiv
bambolettaiti sta ff bine tunsa!
ma duc sa beu cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

David Mihai de Roxanicaaaa
Ana Mihaela de Panaa
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

A_deju, Dia, m-ati spart cu colectia de papuci. Conu daca are 3-4 perechi si alea: vreo doua mostenite de la fra-su, una primita (prietenii stiu de ce ) si una cu-mprumut. Daca va zic ca Matei n-avea decat 1, maxim 2. Sarmanul

Eu vara nu prea le vad rostul, doar asa -for fun- ca-s mortali foc. Doar cand e racoare sau avem evenimente mai simandicoase, ca altfel il tin doar in ciorapi sau la talpile goale. Destul o sa poarte papuci o viata-ntreaga. Si atunci sa vezi.. talpi goale numa in vacante.

Va si ma duc. Azi zi mare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata feteor!!!La o cafeluta mica,pana ma lasa alessia...eu sunt putin ingrijorata ca in dimineata asta alessia a tusit mai mult ca de obicei,asa ca si cand se ineaca cu saliva..dar nu stiu ce sa zic,a fost cam de multe ori.Se intampla ca si bebelusii vostrii sa mai tuseasca???offff...sper sa nu fie nimic,daca mai continua mergem maine la dr...off...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,A-DEJU,super colectiile de papucei!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput