Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
mami25_7 spune:
DANIELLE,eu sunt la munca,pt ca de dimineata am fost la dr si sunt tare fericita ca micutul meu este sanatos si misca de zor,nu mai pot de drag .voi pleca de aici la 9 si deja sunt zombi.Te pupic.21+
bb_yasmi spune:
buna burtici!!
vin si eu cu o intrebare la voi: intotdeauna a corespuns varsta sarcinii cu varsta lu' bebe de la eco??? daca nu, pe care ati luat-o in considerare (voi sau dr) ??
multumesc de raspuns.
sarcina usoara!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Roxana_G spune:
Abia reusesc sa intru, tot pe fuga, ca nu merge internetul si iar sunt cu zapp in brate. Zi nebuna, fost la Badiu devreme, mi s-a zis sa revin, am fost prin Unirea am mai luat una alta pentru Alex (Sabina, sandalele alea ii sunt mici ), prin Cocor, fost la slujba la biserica, intalnit cu Sabina pe fuga la mac , alergat inapoi la municipal si stat inca vreo 3 ore pe acolo, apoi mers cu fie-mea la oftalmolog.
Cam asta, acum lucrez pentru birou.
Tomasa, imi pare rau ca ai asa griji, eu zic ca va fi totul bine, nu te agita.
Teodora, bafta la amnio, o sa fie bine.
Legat de doctor, sa nu uit. Mi-a dat sa fac niste analize, va scriu eu maine ce anume. Un sumar de urina si ceva de sange, plus anticorpii aia B3. Eco abia la 32-33 sapt. Control peste o luna. Pot merge in Germania insa preferabil in prima parte a lui iunie si cu avionul. Asa ca o sa am o mica schimbare de plan. Din iulie cica sa stau mai linsitita, la noi pot merge insa nu drumuri lungi si mai usor cu oboseala. Nu a zis nimic de cele 7 kile in plus, insa asistenta a exclamat la burta mea mare.
Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Teodora, bafta cu amnio si sa te bucuri d Mihnea al tau! Asa va fi cu siguranta!
Tomasa, imi pare rau ca trebuie sa treci printr-un stress in plus.Sint convinsa ca va fi bine!
Mami 25, bravo pt bebic!
Of, Ana, ai grija de tine!
Fetele, la Cluj niste ploi…De la masina pana acasa m-am facut varza! Dar macar e aer bun acum! Ma duc sa pap ceva!
Pupe tuturor!
Gabriela, 22+Sara Medeea
danielle02 spune:
mami25 7 si bebelusha mea misca de zori,mai ales daca ma duc la plimbare cu masina,parca simte si incepe sa miste de mama focului.
danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
OanaAlina spune:
fetelor, ce mult ati scris...
Teodora, bafta cu amnio si sa fie totul bine!
Mami 25, felicitari pentru bebelus!
o seara placuta!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
bb_yasmi spune:
fetelor nu imi ocoliti intrebarea, va rog!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb
mirella76 spune:
Salutari si de la noi; bebe o face si el chiar acum....
Suntem bine sanatosi si crestem mari, aveam deja 700 gr; dar suntem in continuare puturosi si mami si bebe am dormi non stop, cred ca totusi bebe doarme mai mult ca mami;
macar de ar fi asa si dupa nastere.
Nu am reusit sa va mai scriem dar de citit am citit tot, m-am bucurat enorm ca nu au mai fost probleme pe aici.
Acum nici nu stiu ce sa mai zic, dar atentie se stie mai este pina la nastere, deci nu mai pleaca nimeni....
Tomasa sigur va fi bine, gandeste pozitiv.
Teodora sa ne aduci vesti bune de la amnio;
stii doar poarta odiseei este ferecata...
Piccaflor poate ne spui si noua ceva din concluziile tale despre epidurala sau ce ai aflat nou, ca sunt atatea pareri pro si contra incat nu stiu ce sa mai cred daca e bine sau nu.
Felicitari celor care au mai aflat culoarea caruciorului...
si pentru toate
de la odiseea noastra
mirella
25+
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
buna burtici!!
vin si eu cu o intrebare la voi: intotdeauna a corespuns varsta sarcinii cu varsta lu' bebe de la eco??? daca nu, pe care ati luat-o in considerare (voi sau dr) ??
multumesc de raspuns.
sarcina usoara!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
Ciao,
la mine intotdeauna a corespuns varsta sarcinii dupa Um cu varsta de le eco. Dar am auzit ca la multe fete nu corespunde. Parerea mea ca se calculeaza dupa UM, care e sigur, varsta la eco poate diferi de la un consult la altul!
O seara frumoasa!
tomasa spune:
Bb Yasmi, aproape niciodata varsta ecografica nu corespunde cu varsta sarcinii calculata pur si simplu in functie de UM. Masuratorile variaza in functie de multi factori, in primul rand bb nu creste intr-un ritm constant, sunt perioade cu salturi mari de crestere, apoi sunt perioade cand stagneaza, depinde ce fel de perioada prinzi in momentul ecografiei, de rabdarea si experienta medicului care o face, de precizia aparatului.
De asemenea eu stiu ca, cu cat se avanseaza in sarcina masuratoarea ecografica este mai putin exacta, e mai precisa la inceput cand aproape toti bebelusii se dezvolta in acelasi ritm, apoi intervin factorii genetici (unul e mai gras, altul mai slab, etc).
Intrucat se presupune ca foarte rar se cunoaste data exacta a ovulatiei, in general se ia in calcul varsta calculata in functie de UM, asta fiind singura data absolut sigura.
La mine de exemplu la eco de 14 sapt era o diferenta de dezvoltare de o saptamana. Ecografic aveam 15 sapt, dupa UM aveam doar 14 si totusi eu m-am considerat in continuare in sapt 14. E posibil ca la urmatoarea masuratoare, cea de sapt. viitoare decalajul sa fie mai mic sau mai mare, in functie de cum a crescut bb intre timp.
Slippers, ma bucur ca Miruna e mai bine. Incearca sa-i dai putin calciu, eu cred ca o va ajuta la estomparea herpesului. La minje cel putin mereu a functionat de cand eram copil.
Si iti tin pumnii sa-ti treaca repede contractiile. Incearca totusi la o farmacie, poate gasesti Uscosin supozitoare, fetele spuneau ca e eficient. Sau poate-si face mila de tine o farmacista si iti da chiar diazepam, macar nu mai bati drumul pana la urgenta.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix