Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
Teodora, bafta la amnio. Lasa ca te astept sa termini si tu cu nebunia asta si ne vedem la Unirii la devastat magazinul Eu deocamdata am cercetat piata si am dat raportul.
Vreau si io ochi albastri pentru bb Stefan. Ce zici, MO? Lasa ca va mai admir pe voi si poate, poate. Ochi albastri si par carliontat . A! Si brunet, asa, ca taica-su.
Soleila, nu stiu de ce alti dr critica acest tratament, tot ce pot sa iti spun este ca T il aplica cu succes. Daca nu ai incredere, decizia iti apartine. Eu una nu ies din cuvantul lui pentru ca stie el ce face. Dar fiecare dintre noi are dreptul sa aleaga. Pana la urma cine ti-a recomandat tratamentul cu Pregnyl?
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
mami25_7 spune:
Salutare tuturor -lor mele iubite,azi am fost la dr,l-am vazut pe bubu mic,e asa scump,are 440g,si e normal dezvoltat,IR-urile au mai scazut pe dreapta la 0.46,iar la stanga 0.76.Mai am in continuare inca 3 injectii cu pregnyl,am facut 15 pana acum,si nu cred ca dr l-ar fi recomandat daca ar exista un risc cat de mic.
Va pupic dulcic pe toate si va doresc o seara racoroasa,si linistita.
sim_stoian spune:
Fetelor, unde ati disparut? Azi a fost cam liniste pe aici
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
Hello -ute!
Roxali ma bucur mult scumpa ca ai trecut bine de amnio!...sa dea Dumnezeu ca rezultatul sa fie super! si asa va fi,vei veda!
A,haine dragute si ieftine se gasesc si la Upim,daca ai vreunul prin zona....nu sint de gravi dar sint din astea cum se poarta acum si merg si la burtici...
Danutza36 nu stiu ce sa zic ma' iubita ...mie una asa mi-a zis de la inceputul sarcinii,ca o sa ma cheme la control si eco o data la 30-40 de zile....o fi bine,n-o fi bine habar n-am....dar ma gindesc ca poate totusi nu-i rau,intrucit verifica mereu daca e inchis colul...chiar aveam emotii marti la control,ca avind atitea contractii ma temeam sa nu se fi deschis sau scurtat colul....dar multumesc lui Dumnezeu e inchis si lung 5 cm...
Tomasa scumpa sper sa ramina stabila situatia si pian la urma sa iasa totul bine ....si eu am Rh negativ si ma gindesc cu groaza ca in Iulie medicul meu intra in concediu,si daca Doamne fereste dezvolt anticorpi nu stiu ce sa fac...eu auzisem de un vaccin,insa el nu mi-a zis nimic....chiar am sa-l intreb data viitoare...
Devylla,Flavia,Pinacolada,Toma illy felicitari pt fetite si baietei! sa va traiasca,sa fie sanatosi si frumosi
Danielle din cite stiu difera de la o companie la alta....unele nu mai accepta gravi incepind cu sapt 28,altele cu 32..bafta multa sa n-ai nicio problema!
Roxana,Slippers sanatate multa!
Ieri am fost la o reuniune despre epidurala....n-am vazut atitea gravidoase la un loc in viata mea...cred ca eram in jur de 100...de toate virstele,marimile si natiile ....a fost interesant...
Mamici de 2007 iar revin cu rugamintea de a-mi schimba DPN-ul...intrucit ginecologul n-a fost de acord cu ecografistul,a decis ca data valabila este accea pe care o aveam inainte si anume 14 Sept...multumesc anticipat
Picca 23 + cu Matteo
piccaflor spune:
mihailescu teodora bafta multa la amnio!...sa dea Dumnezu ca Mihnea sa fie sanatos tun!
Picca 23+ cu Matteo
mami25_7 spune:
MUlta bafta la amino mihailescu teodora ,sper sa fie totul bine si sa ne dai vesti bune,tin pumni stransi.
21+
mihailescu teodora spune:
Fetelor,va multzumesc din suflet!
Sper ca Doamne-Doamne sa-mi auda rugamintea si Mihnea sa fie cel mai sanatos baietzel!
Andries,ma bucur c-ai avut taria sa spui nu TT-ului si sa lupti pt.sarcina asta chiar daca ti-a fost contraind.initial!
Am avut si eu o usurare cind cel de-al 2-lea TT mi-a iesit negativ!DAR am zis ca daca am intrat in cercul asta vicios,sa fac totusi amnio!
Picca,esti tare dragutza!Te stiu bine de la aspirante!
Sim,asa sa fie Stefan:brunet,par carliontzat si ochi albastri!
Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
slippers76 spune:
Piciulika, lelicitari pentru baietel!
Picca, multumesc pentru gandurile bune.
Miruna e un pic mai bine. N-a mai facut febra, ii curg in continuare mucii ca la balamuc, dar de tusit tuseste mai rar si a inceput sa rupa. Cu herpesul ala nenorocit stau in dubii, ca parca s-a mai intins un pic.
Eu in schimb, din contractie in contractie. No-spa-ul se pare ca nu are nici un efect. S-ar putea sa trebuiasca sa dau o fuga la urgenta, pentru ca Diazepam nu-mi da nimeni fara reteta.
Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
danielle02 spune:
piccaflor
teodora multa bafta la amnio.sa vii cu vesti bune
unde v-ati ascuns mai fetelor?
danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
slippers76 spune:
Teodora, tin pumnii pentru maine la amnio. O sa vezi ca o sa vii cu vesti bune!
Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica