Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Danielle, eu m-as duce la doctor.
la prima sarcina la un moment dat mi s-au inrosit ambii sani f f f f tare.si erau foerbinti, aproape ca la mastita. Cica era doar de la lapte, se formau canalele alea.Se mareau, nu stiu ce faceau.
dar totusi am intrebat dr.
Sanatate!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Teo, mancasesi inainte?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Fetelor, eu daca bb din burtica e fetita ii voi face gauri in urechi din maternitate. Si ii voi pune niste cercei mici-mici, usori, tortite care sa nu o incomodeze. Mie mi se pare mai usor cand e bb nou-nascut ca nu se trage de urechi, nu-si pune manuta acolo ca sa se infecteze. Practic creste cu ei in urechi si nu i se mai par ceva neobisnuit.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20+
bb_yasmi spune:
neatza
va multumesc frumos de raspuns!!!
la mine e mai mare bebe (la ecograf) cu o saptamana jumate decat data UM si nu stiam sa consider ca am 15 sapt si 2 zile sau aproape 17 sapt!!!
multumesc frumos!!!!
sarcina usoara!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
teodoran spune:
da, mancasem niste cereale cu lapte....probabil nu trebuia sa manc nimic,???
24+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Danielle, eu m-as duce la doctor.
la prima sarcina la un moment dat mi s-au inrosit ambii sani f f f f tare.si erau foerbinti, aproape ca la mastita. Cica era doar de la lapte, se formau canalele alea.Se mareau, nu stiu ce faceau.
dar totusi am intrebat dr.
Sanatate!!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

de asta mii frica Sabina.numai stangul e asa,dreptul e normal.

danielle
21+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
Teodora, nu trebuia sa mananci nimic. Cerealele cu lapte au si indice glicemic destul de mare. Analiza asta se face complet pe nemancate. Ma si speriasem, valoarea era enorma daca ai fi fost nemancata...nici nu stiam ce sa-ti spun in cazul asta.
Repet-o si tu pe stomacul gol, sunt sigura ca va fi bine.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20+
Sabina spune:
da, daca ai mancat, nu e relevanta analiza.
Feteleor, eu Sofiei nu i-am pus cercei de nici un fel. In primul rand ca sotului meu nu=i place ideea, i se par cerceii cel mai urat lucru ;-)))
in al doilea rand, mie mi s-a parut mai "cool" sa nu aiba, cand o fi mare n-are decat sa-si faca daca isi doreste.Pana acu(4 ani si 8 luni) nu si-a exprimat dorinta.
Si cum nici clamite in par etc nu suporta, cred ca am ales bine.
Sabina si
tomasa spune:
Danielle, probabil s-a infundat un canal. Parca tu spuneai ca ai deja lactatie. Poti incerca sa te mulgi usor sub dus cald ca sa se elibereze presiunea din san, dar probabil e mai bine sa mergi la doctor. Nu e de stat, poti face mastita si numai asta nu-ti trebuie pe sarcina.
Bb Yasmi, tu considera in continuare varsta dupa UM. La ecografia viitoare poti avea surpriza ca s-a micsorat decalajul.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20+
danielle02 spune:
tomasa 
ma duc acum la doctor
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png