Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Si nu inteleg de ce e glicemia asa mare. Eu de obicei aveam valori foarte bune.

Eu v-am auzit ca unele dintre voi ati facut un test cu o solutie dulce, dar mi nu mi-a spus dr. nimic despre asta, dar luni o intreb. Poate acum mai dau si in diabet.

24+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata si de la mine!
Tomasa, daca te duci la Institutul de Hematologie, sa iti iei cu tine un plasture sa pui la intepatura ca aia nu iti dau nimic. Cand am fost si mi-au luat sange, dupa ce a scos acul, mi-a pus pe intepatura o vata uscata, fara alcool, fara nimic. Iti dai seama cum se facuse aia pe mana mea. Plus ca mie mi-a mai spart si o vena ca le am cam sensibile.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma pregatesc si eu de acum sa ma duc la dr. Spor la treburi, gagici.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, eu sunt un copil nascut dintr-o sarcina cu izoimunizare.Desi mama e negativa si eu la fel, in ultima luna a dezvoltat anticorpi.
si uite ce mare si grasa sunt :))) nici cea mai cretinutza n-as zice ca as fi

Eu zic sa stai linistita, sigur nu vor mai fi nici un fel de probleme.

Annisia, barbatu meu i-a luat pe toti. Macar de-as putea spune ca il ajut eu pe el la gospodarie.Tu macar faci de mancare, eu gatesc numai cand sunt singura cu fata. Parintii mei sunt in Anglia, ai lui nu mai sunt.Deci nu ne ajuta altcineva. azi noapte la 4 jumate sofia tusea...cine s-a dus la ea sa-i de sirop ? sotu bineinteles, ca eu doar sunt mama closca. samd samd.
si el mai are un baiat mare, de 20 de ani, care face si cozonaci:)))) Doarca na, la varsta asta nu=l exploatam, insa s-ar gospodari perfect singur. Asa ca fetele,. bb Gheo o sa creasca baiat fain si casnic ;-) Ceea ce va doresc si dumneavoastra

ieri m-am intalnit cu Roxana.Eu veneam de la pasapoarte si mai aveam juma de ora libera pana incepeau cursurile la Conservator. Si ea tot cam atata pana la dr.

E asa de dulce!! dar nu-i cuminte de loc. A vrut sa-si ia cola cu gheata. A trebuit sa opresc eu vanzatoarea sa-i puna cuburile.Si ea a fost f docila, m-a ascultat :-))

paertea proasta e ca neam grabit sa halim, si ne-am dus cafraierele la timp unde aveam treaba.natafletii mei au aparut la 2 jumate, si dr la spital pe dupa 3. pai mai spargeam acolo un cartof prajit ceva;;)
Teodora, nu stiu ce-i aia glucoza serica.Bafta la dr!!

teodora Mihailescu, tinem pumnii la amnio.O sa fie bine, ai sa vezi!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabriela, in principiu la prima sarcina nu apar probleme si chiar si la urmatoarele e ceva rar, din cauza asta nu se recomanda. Am citit ca nici in strainatate nu se prea recomanda. Suntem noi mai "norocosi". Eu am facut analiza asta si la primul copil, dar atunci nu aveam de ce sa am anticorpi. Cel mult bb al tau va avea icter (in cazul in care nu va lua grupa ta de sange), dar icterul este ceva comun si se rezolva usor. si nu-ti face nici o grija, te rog!
Teodora, erai nemancata atunci cand ai facut analiza? Daca da, glicemia e mare intr-adevar. Ti-au dat si intervalul de referinta cumva? Ca asta difera de la un laborator la altul. E posibil sa-ti recomande si tie testul de tolernata la glucoza care e neplacut dar nu se moare din el, macar stai linistita dupa aia. Iar cu restul analizelor sub limita se va rezolva usor, o sa suplimentezi Ca si Mg daca e necesar si va fi bine.
Sim, iti multumesc. O sa-mi iau cu siguranta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cum ii spunea oare la crema aia pentru vergeturi ? nu mai gasesc cine a scris despre....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, . Sa dea Dumnezeu sa fie si copilul meu la fel de reusit! N-as refuza nici talentul muzical sa stii . , ai fost tare draguta!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristina85ss ma bucur ca te-ai linistit...felicitari ptr printesa...deci au inceput sa apara fetitele...tindsa cred ca voi avea si eu.

Ali17+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
annisia perfecta dreptate iti dau

mai fetelor, mi s-a umflat sanul stang de aseara,e ca un pietroi si ma doareeeeee ce poate sa mai fie si asta???
dati-va cu parerea si la mine,va rog fain
ma duc la doctor imediat daca credeti ca ceva nu e bine!!!

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Glucoza serica este glicemia si valorile normale intre 70-110 si mie la anliza mi-a iesit 125

24+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput