Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
Liuda spune:
iza - eu primele dati cand o vedeam cu capul peste spate asa - tot incercam sa-i "asez" capul ca lumea, de unde ca ea se foia si tot in pozitia ei ajungea... apoi am zis ca cred ca asa a stat in burta si ii place si am lasat-o in pace... asa ca si acum uneori isi da capul ala parca il culca pe sira spinarii si baraie acolo, eu cred ca ramaneam fara aer in pozitia aia, intepeneam, asta nu are treaba !!!
aseara am facut baie si am pus-o in patut pe o parte - cum ii place ei, in 2 minute dormea, eu ma duc pe la baie, ce am mai facut eu prin casa, intru in camera - ce sa vad, copilul meu era cu capul acolo unde erau picioarele atunci cand am lasat-o, pe burta si dormea... cand s-a foit ea atat sa ajunga acolo nu stiu, dar si prin somn e "cu bicicleta" pana nu da patura jos, sau mai nou isi catara picioarele pe peretele patutului(adica marginea aia sau cum sa-i zic car) si doarme asa !!
Marinar sinoi santem la faza cu CIU_CIU desi tot mai rar acum pentru ca are treaba acum pentru maini de exeplu de a le baga in gat, gura ma scuzati, sau sa traga de haine, de jucarii!!! asa ca nu mai poate sa stea cu ciu-ciu de atata treaba!
marinar spune:
asa e liuda, si la noi tot mai rar cu ciu-ciu.
bai tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna ca l-a busit un cascat de tirist. mama lui de om care nu se asigura cand intra in sensul giratoriu si cu ditai tir-ul. bine macar ca a avut sotul reflex si a tras de volan si nu l-a busit tare...dar si mai important ca e el ok.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
iza29 spune:
cristiana70 si eu tot masini de rufe, ca in fiecare zi aproape, trebuie sa bag, dar am o sila de ma doare.
marinar emma e o frumoasa, auzi face abdomenesi la sfarsitul filmuletului te-a vazut de radea asa,nu?![]()
Liuda si eu la fel ma chinuiam sa ii dau capul cum trebuie dar intr-o secunda era la loc pe spate, asa ca am renuntat, daca asa vrea el, sa stea asa frate. Si noi suntem cu CIU-CIU dar asta cand nu e ocupat sa le bage in gura pana la cot daca se poate. Cu dormitul va citesc pe toate ca se intorc pitocii, al meu in afara de a-si misca capul de pe o parte pe alta, nici nu se clinteste, asa cum mananca de rupe, doarme noaptea de bubuie. Pe burtica nicio sansa sa se intoarca, nu ii place nici daca il pun eu.
iza29 spune:
quote:
Originally posted by marinar
asa e liuda, si la noi tot mai rar cu ciu-ciu.
bai tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna ca l-a busit un cascat de tirist. mama lui de om care nu se asigura cand intra in sensul giratoriu si cu ditai tir-ul. bine macar ca a avut sotul reflex si a tras de volan si nu l-a busit tare...dar si mai important ca e el ok.
Doamne, bine ca ok el, ca masina se mai repara.O gramada de tampiti la volan. Un
pt tine si emmi
gio spune:
Bunaaa,
Fetele, clar nu pot tine pasul cu voi, sunt la ai mei si au conexiune Zapp care e goraznica, merge cu viteza melcului.
Vroiam doar sa urez La Multi Ani Alinuk!!! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de bb!!!!
Acum pleccccccccccccccccc, ma destrabalez, las copiii la mama si ma duc sa-mi masez suncile
.
Pup fetele
megbeng spune:
vaaaaai, marinar, cum face emma draga de ea abdomene!!!
..mai, da floricica aia de unde ai luat-o? (si cat ai dat pe ea?)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

marinar spune:
meg aste o caracatita si emmi a primit-o dar cred ca se gaseste la miniblu.
asa e mai, numai tampiti la volan.
gio si eu plec la aerobic.
va pup fete, vb mai tarziu.
RB spune:
Loremunteanu multumim de link, la noi a mers
. Vom incepe si noi diversificarea si cum nu sunt vreo gospodina ...
, ne prinde bine.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
aelita spune:
megbeng hai ma ca nu te cred cu masurile alea.sau cine stie ce masuri aveti acolo.??
sau le iei largi? hai,ma,ca nu esti tu grasa!
euma gandeam ca ai sanii ca ai mei,ca atarna nene de ma doare spatele.acum s-au mai micsorat,ca nu mai suge ea,dar inainte eraaaaaau baloane.
kateryna
quote:maaaaaaaaaaaama!! nu am auzit pana acum asa devreme !!!! sa va fie de bine!
Megbeng, ca ai intrebat cand au iesit dintii. Lui Anelin i-a iesit primul la 2 luni 3 sapt si 4 zile si al doilea dinte la 2 luni si 4 sapt.
adela
quote:poate ne aud strigand dupa ele .feteloooooooooooooooooooor!!!!
nu a mai intrat demult criss oana bucur mai stiti ceva de ele ? si banatencele mele A.Alina pako iar ari-ela nu a mai intrat de cand a nascut ( si eu care speram sa impingem impreuna carucioarele )
criss a auzit strigarea,dar e cu examenele pana-n gat.Bafta multa,lasa,stai acolo si ia-le toate ca apoi avem timp de barfa!! nici eu nu scot copilul de cap din baie.in spital nu ii faceau asa,asa ca nici eu nu ii fac.cred ca nu sunt tehnici pt cine nu stie.
dianamizzi baga tulupa la caciula aia cat poti ,sa ma benoclez si eu cum sunt florile alea din ea,ca vreau sa fac una asa si nu stiu cum se fac modelele,ca eu le inventez.am crosetat cand eram in scoala generala,trei lulele,un bolero pt mine si un mileu pt mama pe care l-a aruncat hahaaaaa ,dar mi-a ramas mana.in schimb,modele nu am,dar pot face orice daca vad.din reviste nu prea ma duce capul sa pricep ..
BAAAAAAAI,A VENIT BARBATU-MEU ACUM ,CICA INTREBARE SA RASPUND REPEDE: ce facem maine,mergem la votare sau la mare??? sa aleg !!!!!!!!
nu stiiiiiiiiiu!
liuda crosetez la 6 dimineata,la pranz,cand nu vrea sa mai doarma decat leganata.si eu asa sa stau cu ochii pe pereti nu pot ,si adoarme,dar daca plec de langa ea,se trezeste.si asa stau ,ca nu are cine sa stea langa ea.si dau din maini,si ma uit la tv.si asa,oo juma de ora acuma,o juma deora mai incolo...oricum eu le fac repede,daca as avea timp mi-ar lua 2 zile,dar asa intarzii cateva zile.
marybel ,ma bucur ca iti plac astea facute de mana.sunt persoane carora nu le plac.desi,daca sunt facute sa arate ca la masina,adica cu migala si atentie,nu vad de ce nu ar placea.
iza
quote:sa faca gat la noi
fetele,aceeasi intrebare si de la mine, trebuie luati de cap si ridicati? De ce??? Sa faca si ei gat sau care e treaba?

glumesc.stiu ca la noi asa se scoteau copiii,dar asta faceau numai babele alea pricepute,nicidecum toata popolatia.
eu nu fac asa ceva.
tonylexa am notat datele tale la mine in caietel,si apoi ma uit sa vad daca te-au trecut fetele in lista.daca nu,o sa imi fac timp sa te pun acolo,daac nu sunt ele mai vrednice ca mine pana la urma.
megbeng eu am carut 3 in 1,adica landou(pana la 3 luni),acum scoica,apoi ramane scaunul.totul e omologat.tu acum cum il iei cu masina? ca eu in brate nu il iau nici sa crap.il folosesc si eu si in casa.
liuda ai grija cu uncghiuta,vezi ce ii face,sa nu o doara,manca-o-as!
marinar,am vazut video cu printesa!
lili vad ca tu ai castigat batalia cu laptele! sa o tin si eu 2 zile sa nu ii dau formula ? of,abia incepuse sa se ingrase ,a luat 500 in 2 saptamani.ma bucuram pt orice biberon..nu stiu ce sa fac.
dar azi noapte am pus iar protectoarele de silicon siasa a supt,.nu mult,dar a supt ceva.
marinar
quote:imi pare rau...stiu important e ca e el bine,dar oricum nici asta nu e flaore la ureche,sa stea acum sa umble pe la service....of of...
ce sa faacccc? sa ma duc la mare din seara asta pana duminica sau sa merg maine la votare si azi la magazine???
bai,eunu sunt capabila sa ma decid asa repede!!!
vine si asta cuniste ideeeeeeei,asa una doua!
hahahah daca nu vine cu ele iar nu e bine

naiba stie,costumul de baie o mai fi bun ?epilate suntem sieu si fii-mea
,palarii avem,cheful ne cam lipseste.
S.
aelita spune:
Cleopiciu,
DARIA E O FRUMUSETE !!!
Si pare mult mai mare decat e,are asa o expresie de copilas maricut,nu de bebelac.Si parul mareeeeee si coditeeeeeeeee !!!!!!1
S.