Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
adela2006 spune:
sa profit ca doarme alexia
catalina pai mi-a spus kate ca tu stiai ca-i ies dintisorii de la medicul de pe salvare ( pierdusem informatia )
maryela noroc cu tine ca ai pus poza cu scaunul de masina eu l-am primit si avea si el chestia aia ce se pune la spate dar pana acum nu am stiut la ce foloseste ; eu nu stiu cat o mai pot tine in el ca elefantica mea sta cam inghesuita deja in scaun
criss
ma bucur ca ai intrat si ca esti bine si tu si ligia bafta la examene
ivona bafta si tie la examene
s-a trezit
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
megbeng spune:
pe matei il mai punem in fundulet sprijinit de perne..dar il lasam asa doar cateva minute..de regula daca plange rau si l-am tot tinut inbate..consytat ca nu prea-i place cuochii in tavan....aaa..si pe burtica ii place mult
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

marinar spune:
kate tare dragalas si ane...bai ce dintisori mai are!!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
noi stam pe burta cate 20-30 de min, daca e obosita nu sta mult si se intoarca, daca are dispozitie - sta,
se mai pune si pe o parte si cu capul dat peste spate si "vorbeste" de te omoara!!! nu stiu ce pozitie mai este si asta dar cand avea o luna numai asa dormea bine, pana nu dadea capul peste spate de imi era si frica sa ma uit la ea nu adormea ca lumea! cred ca asa a stat in burta! Nu stiu, adevarul ca isi da capul in sus de i se lipeste ceafa de spate si tipa de ma scoate din casa!
iza29 spune:
marinar eheee ce de cuvinte chiar si cum stta ea cuminte si vb cu marginea patutului...
cristiana70 si la noi e frig si vant dar lui tati nu i-a trecut prin minte faza cu micii.
Pofta si spor la mici cu bere.
kateryna, bai ce copil precoce si Anelinu' cu dintisorii lui e scumpic foc.
Liuda fataaaaaaaaa asa face si fi-miu si ma gandeam ca e anormal, arcuit asa cu capul pe spate, noroc ca zisesi tu ca face si Dienutza asa.
marinar spune:
liuda si a mea ia niste pozitii de mori. eu nu stiu cum poate ea sa doarma cu mainile in sus de exemplu. o sa-i fac poza ca sa exemplific.
cristiana70 spune:
In alta ordine de idei, la noi ploua si David mi-a aratat un deget in toiul unei discutii. Care oare? Frumos ii sade.
LILICA are dreptate, daca nu sunteti sigure pe voi cu tinutul bebelusilor de cap, mai bine lasati. Eu ma simt mai ok ca treaba asta o fac profesionistii si nu eu.
Scumpo, daca nu vrea Adam ciorba si fasole cu carnati,
las' pe mine, ca ma faci sa fug la Mangalia!
KATE, Anelin e fenomenal cu dintisorii lui!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
cristiana chiar acela? pai ce i-ai facut draga mea copilului? emmi ne arata noua mereu ciu-ciu cu degetelele ![]()
cristiana70 spune:
Ce sa-i fac, IZA, eu l-am ispitit cu shnitzele, el vrea mici! Macar nu am de lucru sa umplu toata bucataria cu faina, pesmet si miros de prajeala, ca se intinde in toata casa.
MARINA, si David doarme cu manutzele in aer, de zici ca n-are probleme cu gravitatia.
Ma duc sa fac si eu ceva, de exemplu sa bag o tura de haine la spalat, ca vine tati cu ale lui si mai punem de inca una.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
si mai avem unul
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070518&ctime=055406" target="_blank">tin la silueta asa ca fac abdomene