Miresele anului 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc de urari, fetelor.
Gio bafta cu postul! Cu cazarea n-am rezolvat inca nimic, asta e, ca-i greu sa gasesti si bun si ieftin. Sper sa gaseasca azi ce le trebuie.
Oana te cred si eu ca-i bine acasa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana . ma bucur ca a fost super acasa, pacat ca te-ai intors.
Si italienii nostri au venit aseara in loc de azi dim. din cauza grevei. Iar sambata seara nu a mai plecat un avion catre Italia si au platit la Alitalia 1000 euro/2 bilete. asa e cu astea low cost...te risti.
Aly sper sa gaseasca ceva, dar astea centrale sunt scumpicele.

Gata , gata , acum as vrea sa si calc ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio ce harnica esti tu. Ce te-as chema si la mine. Eu cred ca ma termin pana gat scoala. Aseara am ajuns acasa pe la 7 jumate, am facut mancare si pe urma da-i si lupta cu 2 ture de masina la calcat... de-am terminat la 10. Si tot in ritmul asta o s-o tin.
Cu hotelul, stiu ca-i scump in centru, ce sa-i fac. Mi-a recomandat nasul meu o pensiune (parca Vlad) care era si in centru si ieftina, dar nu le-o placut. Asta e, s-or descurca ei.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

am auzit de pensiunea Vlad, dar nu stiu unde e. eeee...si sarac si cu pretenti!!!!
te cred ca ai fost terminata dupa 3 ore de calcat.
eu am toata ziua la dispozitie, asa ca: intr-o zi mancare, in alta curatenie, in alta calc si iar de la capat.

acum ar fi cazul sa pap si eu ceva.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Gio asa-i no, si sarac si cu pretentii... da' ce sa zic, asta e, eu am facut ce-am putut. Am mai gasit o pensiune, Dominique Nathalie, tot asa mai ieftinutza, acuma or vedea ei ce-or face.
De calcat n-am calcat chiar 3 ore, doar undeva in jur de 2. Si eu inainte imi planificam zi de gatit/calcat/etc... acum asta e, trebuie facute cand apuc. Mai greu cand am cursuri de legislatie, ca atunci ajung cel mai tarziu acasa, de la condus scap mai repede.

No fetele, eu v-am pupat, ca plec la 'covrigarit'. Iar am emotii. Sper ca n-o sa ma tina pana imi termin toate orele. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Oana . ma bucur ca a fost super acasa, pacat ca te-ai intors.
Si italienii nostri au venit aseara in loc de azi dim. din cauza grevei. Iar sambata seara nu a mai plecat un avion catre Italia si au platit la Alitalia 1000 euro/2 bilete. asa e cu astea low cost...te risti.

_

Gio dar Alitalia nu e lowcost!!!! am platit 700 euro ...cu lowcost am mers la Londra cu 35 euro!!!!

oricum..pentru vineri cand nu am mai avut loc, pentru ca ei au vandut mai multe bilete decat locuri aveau...am primit in schimb un bilet la Lufthansa Bussines Class....acum mai ramane sa imi recuperez banii de marti cand au fost in greva...ca daca era vorba de 35 de euro nu ma interesa...da pentru 350...uff sa vedem cat de greu o sa fie !

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Aly si bafta.
Oana stiu ca Alitalia nu e lowcost. nu plateau italienii 1000 euroi pe 2 bilete dus.
Sper sa recuperezi si banii de marti.
Toate drumurile le plateste firma, nu?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Aly si bafta.
Oana stiu ca Alitalia nu e lowcost. nu plateau italienii 1000 euroi pe 2 bilete dus.
Sper sa recuperezi si banii de marti.
Toate drumurile le plateste firma, nu?

_

..scuze ceva nu am inteles eu ca pricepusem ca tu spui ca e lowcost

da, biletele le plateste firma...dar am un buget care se cam termina si de asta vreau sa imi recuperez banii...dupa ce se termina bugetul plateste Oana daca vrea sa mearga acasa!

Oricum nu mi-as fi inchipuit ca toate companiile aeriene au probleme atat de mari...nu conteaza cat e de scump sau de ieftin..intarzieri, anulari, overbooking-uri...la toate, inclusiv Lufthansa care e ingrozitor de scumpa!
Naspa e ca pentru mine nu se potriveste nimic mai ieftin...ca eu pot zbura vineri dimineata si sa ma intorc duminica seara...pentru lowcosturi trebuie sa fi mai flexibil ....asa ca eu platesc intre 550-1000 pentru un zbor dus-intors, depinde cu cat timp inainte imi iau biletul!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

'Neatza fetelor! Poftiti la cafelutza!

Gio merci ca mi-ai tinut pumnii. Am mers ceva, nu gluma. Pe cand am ajuns acasa imi cam tremurau picioarele de oboseala. Mai am de invatat, clar (am si o bulina neagra din partea mea, ca mi-a murit motorul, asta e, creierelul meu n-a mai cuplat si acceleratia, a lasat doar ambreiajul), dar merge binisor si imi place. Unde mai pui ca azi noapte toata noaptea am condus si mergeam groaznic, jumate pe contrasens peste linia dubla continua, era sa calc pe unul pe trecerea de pietoni... m-am trezit gata obosita .

Oana ce nasol ca nu-ti gasesti la lowcost. Mai ales ca, din cate stiu eu, cu alea ai avea zbor direct la Tg. Mures, nu? Biletele la marile companii sunt super scumpe. Cat despre Alitalia, eu am auzit de ei ca sunt destul de neseriosi.

O zi frumoasa la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Merci de cafelutza!
Ce vreme a fost aseara....si eu atunci ieseam de la servici si eram in sandale
A trebuit sa mai stau la clinica pana s-a potolit un pic sa poata iesi si sotzul dupa masina sa poate sa vina sa ma ia. Si alaltaieri mi-am spalat geamurile

Mergi la inceput