Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
kitzy spune:
Azi primiti iar portie dubla de cafea de la Cluj. Se pare ca am scris in acelasi timp cu Aly si cred ca le-am trimis deodata
Alynutza spune:
Kitzy am fost mai rapida cu 10 secunde .
pentru Elene si Constantini!
krelia spune:
hop si eu cu "buna dimineatza"!!
opa..membrii noi ...bun asha!
claudinna, bine ai venit...oranduirea e cam asa - tu spui cand si unde ai avut nunta, eu te trec pe listutza....si apoi....pe-aci ti-e drumul...putem vorbi despre orice
Azi ma duc la un Costica ...asa ca.....urez si eu La Multi Ani, tuturor sarbatoritilor
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Gio as avea o rugaminte la tine: poti sa-mi recomanzi un hotel bunutz in Timisoara, undeva in jur de 100 de ron/noapte? Daca stii in zona b-dul Revolutiei (altul in afara de Continental) ar fi si mai bine. Nu ceva de fitze, doar sa fie decent si curatzel.
Giova spune:
Neatza!!!
Multumim clujencelor pt. .
tuturor celor ce poarta numele de Elena si Constantin!!!
Aly ma bucur ca te-ai descurcat la prima lectie in trafic. Tot asa sa o ti.
Hotel vrei in centru? ca eu nu stiu care e b-dul Revolutiei. Conti e pe acest bulevard?
100 euro/noapte de o pers., sau 2?
eu stiu hoteluri particulare, cochete si frumoase, dar nu sunt situate in centru.
Mai e unul, hotel Timisoara, exact in p-ta Victoriei, centrul orasului. e renovat, dar nu stiu in ce proportie.
Clau bine ai venit printre noi. te asteptam la povesti.
Kitzy, Krelia .
o sapt. buna va doresc, merg sa-mi sun mama, caci e Elena.
Ieri au implinit ai mei parinti 28 ani de casatorie.
Clau il intreaba pe tata cum au trecut acesti ani, ca sa stie la ce sa se astepte. Tata cica: pai se vede dupa par. Caci el e aproape alb in cap, e grizonat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Gio cica e centru hotelul Continental. Nu-i musai sa fie chiar in centru hotelul, dar totusi sa nu fie chiar foarte departe de Conti. Pretul era pentru 2 persoane (deci camera dubla).
Sa-ti traiasca mamica Elena si multi ani fericiti de casnicie. Lasa ca al meu sotz e grizonat gata (pe cauze genetice), deci Doamne fereste s-o ia drept etalon de 'stres in casnicie'
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
...asa ca.....urez si eu La Multi Ani, tuturor sarbatoritilor [/purple][/font=Comic Sans MS]
Saru'mana!
krelia spune:
pentru putin
quote:
Originally posted by ralnied1
Saru'mana!
Ah..si apropos....azi este sf. Constantin si Elena...nu Adormirea Maicii Domnului asa ca.....treeeeeeziiiiireeeeaaaaa!!!!!! ...pun biciu' pe voia cu'!...ce inseamna asta?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Giova spune:
`Ralnied !!!!
Aly pe cand vrei sa stii de hoteluri? am gasit unul misto, 80 euro/noapte, dar nu stiu nr. de tel. Acum sunt cam grabita, pe maine e ok daca-l ai?e la 5 min. pe jos de Conti, este privat si numai lucruri faine mi-au zis tipele pe care le-am intrebat.
eu am pranzit cu sotul si biroul lui in oras.
Pe urma am facut 10 min. de solar.
apropo: vineri a anuntat al meu ca pleaca. macar e totul ok, pleaca pe cale amiabila, nu luam imprumut pt. ap., va plati cum s-au inteles si pana acum, lunar...sa speram ca va castiga macar cat e rata pt. ap.
Seful al mare a zis sa plece doar din toamna, Clau vrea mai repede putin. acum sa vedem.
va fug la treaba si sa-mi iau copilul de la gradi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
M&M spune:
LA MULTI ANI tuturor Elenelor si COnstantinilor!!! Petrecere frumoasa!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci