Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Crinuta,

se pare ca asa e cu bicarbonatul, am citit si eu despre asta. Dar mai bine fac testul si vad ce spune dr.

Testul postcoital evalueaza interactiunea intre sperma si mucusul cervical la o perioada de minim 2 ore, dar nu mai mult de 6 ore de la ... Vezi ca am postat niste link-uri despre acest subiect. La cel de-al 2-lea gasesti mai multe amanunte despre modificarile pH-ului.

Hai ca mergem in sa facem testul Monica, vii si tu?

va pup pe toate
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna Lucuta,
Hai spune nu ne tine in suspans ce tratament pe baza de caroten ti-a dat doctorul tau poate poate tine si la noi...

Pupici

luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor,

Eu am folosit bicarbonatul acum 2 luni...inainte de si ceea ce am observat era ca mucusul devenea foarte repede...chiar in aceeasi zi ..sau cel tarziu a doua zi ca "albusul de ou".

Nu mai stiu cantitatea pe care o foloseam....am sa caut....si va spun......ca oricum si eu vroiam ca luna asta sa fac chestia asta!

Si merci frumos Lucuta....ssa ne mai zici ce ai facut si cu tratamentul?

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucuta spune:

Buna dimineata!V-ati baut cafeaua?Atunci sa incepem...
Nu stiu cum se poate verifica pH-ul vaginal, dar eu eram convinsa ca e important sa nu fie acid!Medicul mi-a spus ca e bine ca valoarea lui sa fie in jur de 6(deci nici bazic).La mine investigatia s-a facut destul de primitiv, doar la microscop dar se pare concludent.Va voi spune tratamentul pe care l-am facut prima data cand s-a observat ca zgubiliticii sunt morti:
Nyxatin 3*1/zi si Stamicina 3*1/zi.(probabil ca aveam si o bacterioza vaginala).
Ulterior s-a constatat ca mucusul cervical crea un mediu impropriu zgubiliticilor si am facut acel tratament pe baza de caroten dar nu am gasit numele medicamentului, vi-l voi spune dupa ce am sa ma intalnesc cu medicul meu.Mi-i s-a mai spus sa mananc multe fructe si legume rosii, preventiv o puteti face si voi (mai ales ca au aparut visinile, strugureii,rosiile)...uf ce pofta mi-e!Acum de curand am facut o injectie-Jephagynon care stimuleaza ovarele indirect stimuland hipotalamusul si hipofiza si sunt foarte hotarata sa incep tratamentul pe baza de plante, eu cred in miracolul lor.pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lucuta, sunt tare curioasa de tratamentul tau.
Vreau si eu sa fac analize cu ph-ul. Stamicina este Nistatin si se da pt micoze, asa ca banuiesc ca ai avut tu si alteva in afara de ph acid.
Spune-ne mai multe despre dr tau.
Crinuta

Mergi la inceput

Se poate sa ai dreptate Crinuta.Eu am gasit reteta , tratamentul l-am facut acum un an de zile.Probabil ca mi-a scris Nistatin sau Stamicina daca e acelasi lucru dar nu-mi mai amintesc. Despre doctorul meu prea multe nu am ce sa va spun,mijloacele lui de analiza sunt mai simple fata de voi cele din Bucuresti care faceti ecografii transvaginale si sunteti monitorizate in permanenta, ma puneti pe ganduri!Lucuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Buna dimineata fetelor.

si eu vreau sa stiu cum se poate afla pH-ul vaginal. si eu am impresia ca am un mediu mai acid. cum si unde?

va pupic,

Mergi la inceput

Lucuta,

acum un an ai facut testul o singura data? Sau ai repetat? Am citit ceva ca ar fi bine sa-l repeti daca nu iese bine de prima oara, asa spun unii dr. Dar dupa tratament, ai repetat? Cum stii daca "mediul" ramane in timp ok? Aici nu prea sunt lamurita. Fetelor, voi aveti idee?

Va pup

Mergi la inceput

Tia, de obicei cand merg la medic la control una dintre conditii e sa am contact sexual inaine.Placut nu? mai ales cand o faci de musai!
El imi analizeaza secretia si vede daca domnisorilor le prieste mediul din vagin.Daca sunt mobili totul e bine.Probabil ca sunt mijloace mult mai moderne dar eu nu le cunosc. Lucuta

Mergi la inceput

Lucuta,

ai facut testul de mai multe ori?

Mergi la inceput