Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

pai de ce crezi ca l-am intrebat pe Teo de endometru? Unii spun ca 6.3mm in ziua 13 e putin, altii ca e ok, am intalnit mai multi spunand ok. Eu lucrez in statistica, si asta imi da curaj ca majoritatea are dreptate Am glumit!!!

Eu iau utrogestan, 2/ zi, vaginal sa scap de reactii adverse. Luna acesta repet schema cu totul, sunt in a 4-a zi de clostilbegyt, vineri merg la prima eco (ziua 10). Cam asta ar fi!

Intr-adevar luna trecuta cand am inceput stimularea, mi s-a parut ca temperatura e cam brambura, mai ales in apropierea ovulatiei, chiar mi-a fost greu sa ma "prind" pe unde a fost, pentru ca am avut mai multe scaderi de temperatura. In fine! Vedem luna acesta!

Te pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Crinuta,intr-adevar,mm.Stii,toata aceasta "monitorizare" si "rigoare" a ajuns sa ma zapacesca.
Anis,eu am facut o luna stimulare cu Clostilbegyt si nu am reactionat cum trebuie(foliculi de 13mm in ziua 12-a),dupa care am incercat cu Gonal F,m-am comportat foarte bine si am facut inseminarea.Azi sunt parca mai suparata ca niciodata,pentru ca ieri,intr-un acces de sinceritate,sotul meu mi-a declarat ca intr-un fel el se bucura ca nu am ramas insarcinata dupa inseminare.Dupa cum s-a exprimat:"cine stie ce ti-a inseminat doctorita aia,poate ca nu sperma mea",incep sa cred ca este foarte stresat ca nu cumva sa nu fie copilul lui si ma gandesc ca nici ideea infierii nu este prea fericita pentru el.Ce ma fac daca copilul se va incapatana sa apara pe cai naturale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Meme,ai rabdare cu el.Chiar daca e barbat sufera si el pentru nereusita vostra.Ei cica sunt mai tari dar si cand "pica" pica bine...ca sa zic asa.
Aveti rabdare unul cu altul si nu lasati nervii si oboseala sa strice relatia vostra.Concediu placut si liniste in suflet sa aveti.
Sanatate maxima,Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OFFFFf....meme....se pare e cam stresat sotul tau...daca tu esti mai puternica, atunci cade in sarcina ta sa-l incurajezi si sa vorbesti cu el...Sincera sa fiu si eu una mi-as fi dorit sa am un copil pe cale naturala....fara pastilute..plantute...ceaiuri...pozitii x sau y.....planificari de zile....nu manca aia, nu bea aia....stai cu picioarele pe pereti ....si tot asa..

Dar macar asa si cu toate astea.....sa dea Dumnezeu sa se intample!

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Asa e Tia...uneori cu parerile astea..

Uite vorbind cu Teo despre Utrogestan, el mi-a zis ca nu e cel mai bun pentru ca are cam multe efecte secundare, dureri de cap, dureri pelvine si ceea cel mai rau ca te ingrasi de la el......si asa mai departe. Mi-a zis sa incerc sa caut si sa gasesc Duphaston, care are foarte putine efecte secundare...si ca de fapt aici in Bucuresti e cel mai vandut utrogestanul , doar din simplul fapt ca majoritatea dr il dau si ca frima distribuitoare a acaparat piata.

Nu stiu, o sa-mi intreb doctorul maine ,cand o sa ma duc la ecografie,sunt maine in ziua a 10-a (ce curioasa sunt sa vad ce s-a intamplat de la Ova-MIt), sa vedem ce zice.

Altceva Pregnylul se face in popou ,injectia,nu? De obicei se da maximul adica 5000 U.I.?

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da,se face injectie intramusculara.
Maximul e 10000 UI.

Mergi la inceput

Merci Jasmine,

Altceva, cand luati stimulente Clostybegyt sau Ova-Mit, tot asa de tare va dureau ovarele?

Adica eu simt dureri ,uneori cam mari cand la ovarul stang, cand la dreptul, uneori imi amorteste si piciorul de durere....dar e suportabila...nu stiu cum sa o descriu..e ca si cand imi vine "sa bag mana si sa scot ce e acolo si sa ma simt usurata", iar in zona pelviana simt asa ca o apasare....si uneori stomacul il simt parca ar fi plin de lichide.

E normal sa fie asa?

Si pana la urma care e mai indicat Duphaston su Utrogestan! (ca nu vreau sa ajung grasa )

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

pe prospectul de la clostilbegyt sunt trecute o sumedenie de reactii adverse, ti se face parul maciuca. Dar m-am convins ca reactiile apar sau nu in functie de fiecare organism. Eu n-am avut nimic, in primele 2 zile o usoara senzatie de ameteala care m-a tinut vreo 2 ore si de atunci nimic. Prin urmare, simptomele care le ai cred ca sunt normale daca se incadreaza in ceea ce producatorii au trecut pe prospect.

Despre utrogestan pot sa-ti spun ce mi-a zis mie dr. Se poate lua oral sau aplica vaginal, mi-a zis cum vreau eu. Diferenta consta in faptul ca vaginal scapam de reactii adverse. Am adoptat cea din urma varianta si asa a fost, n-am avut nimic nici de la utrogestan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucuta spune:

Anis,si eu am facut tratament cu Clostylbegyt, in prima luna cate o pastila timp de 5 zile, a doua luna - doua si a treia trei timp de 5 zile.Ma dureau foarte tare ovarele dar e suportabil si a trecut-pacat ca fara rezultate.Mai trist a fost ca dupa aceasta stimulare, schimband doctorul, mi s-a facut primul lucru testul postcoital si jalea lumii-toti zurlubaticii erau morti.(din cate am inteles e foarte important ca inainte de aceasta stimulare sa faci testul postcoital!)Cauza imi apartine in intregime, spermograma sotului e buna dar eu nu lasam nimic sa treaca(ridicam baricada dupa baricada).Am facut un tratament , trebuie sa vad unde am notat acasa, dupa care s-a reglat pH-ul vaginal si acum baietii veseli alearga nebuni dar nu stiu unde naiba se mai impotmolesc?
Dar va veni o zi cu soare si pentru noi, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si eu am avut ceva dureri dar numai la ovarul drept (cel pe care se dezvolta foliculul) si numai dupa ce am terminat de luat cele 5 pastile de Ova-mit.
Concluzia e ca fiecare organism reactioneaza diferit.
Nu te speria atata vreme cat simptomele pe care le ai figureaza in prospect ca reactii adverse normale .

Mergi la inceput