Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahahaha, m-ai facut sa rad Monica. Esti o figura.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor......cele care ati facut stimulari....a-ti patit vre-una ce am patit eu...?????????????

La naiba....nici mainile pe tastatura nu ma m-ai asculta.....

Ce mai zi neagra......

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Acuma va las pentru ca trebuie sa plec de la servici, dar maine sa nu va mai vad smiorcaite ca .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Da, eu!!!

Luni aveam un folicul de 35mm si dr. a spus ca nu mai e bun de nimic. Am facut pregnyl si acum merg la eco sa vad ce s-a intamplat cu el si cu alti 2 care erau de 15 si respectiv 17mm. Te tin la curent! Inca ceva: dr. mea a spus ca daca nu prinde bb in aceste 2 luni de stimulare, ma trimite la laparoscopie.... cam seamana, nu?

hai fii tare, trebuie sa existe si alte solutii, eu nu vreau laparoscopie in acest moment. intai as repeta testele hormonale, as face HSG, si apoi as mai vedea. poate ar trebui sa mai vorbesti si cu alt dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

fetelor, eu m-am plictisit de tratamente
am luat o pauza!!!!!!!!!!!

cele mai dulci pupicutze

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Anis, imi pare tare rau ca situatia nu este prea buna... dar nu are sens sa gandesti asa...trebuie sa iti revi si sa mergi mai departe!

Eu zic ca nu te vei linisti decat daca nu iti mai propui ca sarcina sa se intample imediat... puneti asa un termen mai mare: 6 luni - 1 an, ptr. ca ai tot timpul in fata ta....In felul asta scapi de stres si poti face un tratament util ptr. ovare polichistice...chiar si decorticare daca trebuie..chiar si o perioada cu contaceptive daca trebuie ca ovarele sa se odihneasca putin...si daca v-ati impacat cu gandul ca o sa apelati la FIV...de ce sa nu va pregatiti ptr. asta ... ce importanta are ca va fi la toamna (adica peste 2-3 luni maxim)...pana atunci vei face tratament si chiar decorticarea si vei fi pregatita ptr. inseminare!

Eu asa ma gndesc..daca iti vei fixa alt orizont vei reusi...ai vazut si eu (desi situatia nu este aceeasi) cand orizontul pe care mi l-am propus nu a mai fost ,,luna asta'' ci septembrie...am ramas in mai..adica chiar in luna aia...poate ptr. ca nu m-am mai gandit atat de mult numai acolo!

Acum, plangi..ptr. ca te va ajuta sa te linistesti...dar nu cadea in depresie...nu ma spune despre tine ca esti ,, inutila''...nu are sens!

Te pup si astept sa ne scri si sa ne spui ca te-ai linistit si ce ai hotarat sa faci in viitor!

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy spune:

Draga Anis,
Trebuie sa te pui in bratele iubitului tau in seara asta, sa te mangaie muuuuult, sa te imbratiseze, sa te iubeasca. O sa capeti putere, maine dimineata te scuturi si vezi care va fi urmatorul pas.Poate iei o pauza.
Gandeste-te ca voi doi impreuna puteti face orice, ai pierdut doar o lupta, nu tot razboiul!!!
Capu' sus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Buna dimineata fetele de ieri. Astazi sper ca sunteti bine - Tia,Crinuta si Anis.
Va pe toate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata fetelor,

S-ar presupune ca azi ar trebuii sa fiu mai bine.....nu e adevarat!
Dar oricum..fiind pusa in fata faptului implinit ..nu am ce sa fac...si va trebuii sa ma resemnez.

O intrebare serioasa: Cum decurge operatia la, laparoscopic pentru decorticarea ovarelor?Cat dureeaza refacerea ovarelor si in cat timp ai unda verde?.

Pana una alta ....o sa vad eu de unde o sa gasesc puterea sa o "i-au mai usurel"...si poate luna care vine ma hotarasc si imi fac operatia..ieri am vorbit si cu Teo - "nimeni" , era foarte surpins de situatia mea....mi-a recomandat sa-mi mai fac eco, ca sa vad ce se intampla cu foliculii si sa nu exclud posibilitatea ca macar unul din cei 2 foliculi "giganti" sa elibereze cumva vre-un ovocit.In fine...dr meu mi-a zis sa exclud asta!Cati doctori ...atatea pareri...offf . O sa va povestesc eu mai tarziu, ce mi-a zis "nimeni"!

In weekend m-am hotarat sa-mi i-au sotul si catelul si sa plecam la mare....ca sa ma mai relaxez un pic. (vorba lui BLONDY )

Oricum ,daca stau aici pe forum si va ascult pe voi fetele cum vorbiti de voi....ma simt ffffffff bine....cu conditia ca eu sa nu mai zic ceva de mine.

Va pupic si multumesc mult pentru ieri

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Draga mea Anis, am plans alaturi de tine, cred ca este ingrozitor prin ce treci, dar trebuie sa-ti faci curaj, sa nu te lasi invinsa, pentru ca atat tu cat si toate cele care ne dorim atat de mult un bebe trebuie sa luptam.
Stiu ca mereu in mintea noastra se naste aceeasi intrebare DE CE DOAMNE TOCMAI EU , CU CE AM GRESIT ? Nu stiu daca vom gasi raspuns acestei intrebari dar nu trebuie sa lasam sa moara SPERANTA. Avem dreptul sa speram si sunt sigura ca acolo sus cineva va auzi rugaciunile noastre disperate si in cele din urma visul ni se va implini. Curaj Anis si sunt sigura ca totul va fi bine in cele din urma.
Pupici Simona_

Mergi la inceput