Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 5
laviniaN spune:
Bunadimineata fetelor,
eu m-am trezit destul de fres dupa furtuna de azinoapte si catelul meu era disperat saracul nu mai stia unde sa se ascunda.
Raluca tinem pumnii sa ne dai si noua de veste dupa ce ai rezultatul...si eu trebuie sa merg la gine1 sa o caut pe dr. pt ai da rezultatul de la eco si sa vedem ce-mi da pt micoza mea.
pana acum a zis ca nu poate sa-mi dea nimic numai dupa 5 luni,ma spalam doar cu ceai de musetel si bicarbonat.
Va doresc o zi buna
LAVINIA 24+
mioara2004 spune:
Salutare fetelor!
Ma bucur ca s-a mai racorit, deja era parca prea cald...LAvinia e posibil sa ti se umfle picioarele si din cauza caldurii. Dar si din cauza sarcinii!
Eu dorm cu picioarele un pic ridicate, nu beau foarte multe lichide si sunt bine...Picioarele nu mi-s neaparat umflate, parca s-au marit, latit, nu mi-s mai bune sandalele de anul trecut..Trebuie sa-mi cumpar ceva mai mare si mai comod...
Mioara
33+
Doru Andrei
Gabriela77 spune:
Oa, chiar urata vreme a fost….
Raluca, hai ca abia astept sa te vad linistita cu rezultatul ala! Zici ca va chefuiti?
Ripley, mersi, mi-am amintit apoi ca tu spuneai ca ai fost f multumita de Graco. Si mie mi se pare aberant pretul de 19 mil pt un carucior. In plus, astea, Graco sint chiar bune. Problema e ca nu stiu unde se gasesc in Cluj! Poate ne ajuti tu. Sau vom gasi la expozitia aceea?
Felicia, te asteptam cu drag la odisee!
Lavinia, Mioara, lichide trebuie sa bem. Pt evitarea picioarelor umflate, de redus sarea din alimentatie!
Dpop nu te ingrijora cu TT! Sa speram ca nu ai apendicita!
Oana, 
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela
22+
Sara Medeea
Raluca spune:
Am fost la clinica..da' n-am rezultat! Secretara lui nenea Stamatian are azi liber..........cica sa sun maine sa vad daca vine.
Ripley ai nr. de telefon de la secretariatul de la GineI, mi-l trimiti si mie, plisss! Am inteles ca il trimit si pe fax.
No, inca o zi de stress!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
OanaAlina spune:
Lavinia si Mioara, si eu sunt de acord cu Gabriela ca trebuie sa bem multe lichide. In ultimul timp si eu am pus mai putina sare in mancare!
Gabriela
Dpop, sper ca te-ai mai linistit acum cu TT! sa ne tii la curent cu apendicita.... iti doresc multa sanatate!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
OanaAlina spune:
raluca, eu sunt sigura ca va fi bine!
maine vei avea cu siguranta rezultatul si vei vedea ca ti-ai facut griji degeaba!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
Gabriela77 spune:
Of, Raluca, ce enervanti sint astia cu rezultatul lor! Hai k nu mai e mult si afli si rezultatul bun si te linistesti!
Morgano spune:
Raluca, ti-am zis ca si eu vineri la 13.30 am primit rezultatul, desi tot joi trebuia. 450.115 telefonul pt rezultate.
Gabriela, stai pana la targ, iar daca nu gasesti atunci (desi au intotdeauna stand), iti recomand io 2 locuri. Dar sa vedem dupa targ.
Eu cu umflatul picioarelor si mainilor nu am avut pb nici data trecuta, sper sa nu am nici acum, ca sezoane, am prins exact aceeasi perioada ca atunci, si sper sa trec si vara asta cu bine, daca nu - inchid biroul si fug la munte. Da, sarea trebuie limitata iar ca lichid: apa sau ceai neindulcit sunt ok. Bauturile acidulate sunt oricum cam interzise.
Daca ma ingras cu tot cu burtica tot 6.5kg ca data trecuta.... ar fi super.
Ripley
16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
pufulet74 spune:
Eu m-am ingrasat 5 kg pina acuma, super ca ai reusit sa te ingrasi asa putin pe parcursul sarcinii Ripley :)
Voi cum stati cu greutatea fetelor?
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Morgano spune:
Actualizat semnatura. Voiam oricum sa revin cu o precizare: eu sunt in general (de vreo 5 ani, din pacate si delasare) plinuta bine, sunt si inalta... asa ca bb ia resurse interne vad.
Nu am pus in timpul sarcinii, insa am iesit din spital cu vreo 10 in minus, si apoi le-am pus la loc dupa ce n-am alaptat.... n-o sa pricep niciodata mecanismul meu hormonal dereglat definitiv cu anticonceptionale. Adica slabesc cand mananc normal iar cand nu mananc, pun pe mine
Ripley
18+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)