Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 12
carrie spune:
totala faza Monica, trebuia sa-i abordezi fara nici o problema.mai ales daca era rost de compimente care tare ii plac d-soarei![]()
cati ani are baietelul tau?
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
arghirmonica spune:
Iti dai sema ca am abordat-o pe d-soara si am intrebat-o daca are o surioara noua si a zis DAAAAAAAAAAA era f bucuroasa.Da daca ma uit mai bine nici a ta nu e chiar mica da io nu-s invatata cu fetele asa firave si slabute.Al meu are 5 ani si 2 luni si 25 de kile numa fibra ,cotlet nu alta.
Mi-o si zis ca la 6 ani vrea sa-si ia permisu sa nu mai depinda de noi,ca el tre sa vina de la gradinita si nu are timp de umblat pe jos![]()
va pupez
Gabriela77 spune:
Moberi tinem pumnii in 21, Doamne ajuta sa ai o nastere usoara!!
Monica, desigur ca esti binevenita la intalneala! Avem nevoie de traininguri!
laviniaN spune:
Salut fetelor,
Asiza ,ieri si azi am mancat nesarat doar mancarea gatita,de ex in lapte ,unt ,sunca,paine din comert este sare....azi am fost chiar bine cu picioarele.
Oana ,strada Campina este de pe fabricii in dreapta o strada de case unde sunt multe firme,dar nu mai stiu exact...acolo nu executa numai mobilier la comanda sau cel putin asa a fost acum 2 ani cand am comandat noi mobila.
Mobila de bucatarie a costat 47 mil ,este destul de multa cu masa si cu scaune ,mai este un dulap dublu in hol...acum cu siguranta e mai scumpa...nu am nr de telefon,sotul nu este in tara si iti spun drept am uitat sa-l intreb cand am vorbit,dar o sa fac rost de nr. de telefon fi linistita.
Moberi nastere usoara sa-ti ajute DD sa treci cu bine !daca mai intri cumva pe DC te rog sa-mi scri de la ce magazine din Vienna ai cumparat lucrurile pt bebelas...sotul; este acolo aproape si vreau sa-l trimit.
Carrie cantar de bebe cred ca am vazut la Cora dar nu mai stiu sigur,sar putea sa ma insel.
Fetelor l-am trimis pe sotul la magazinele de unde a cumparat Mioara caruciorul si intradevar oferta este foarte variata si mai ieftine ,au magazine in mai multe orase din Ungaria....sotul a fost la Budapesta.
www.brendon.hu acesta este siteul.
Eu la intalnire nu cred ca pot ajunge in 24 ,daca reusesc va anunt.
Va doresc o seara placuta.
LAVINIA24+
Gabriela77 spune:
Vad ca e mare liniste la noi! Sa aveti un weekend frumos! Deci ne vedem in 24?
Pupici!
OanaAlina spune:
lavinia, multumesc mult de informatii!
weekend placut la toata lumea!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
Gabriela77 spune:
Buna dimineata!
V-ati odihnit in weekend? Eu raportez mare harnicie mare, astazi leneveala si filme si papa!
Maine morfofetala, nu mai am rabdare, tineti pumnii, pliz!
Pup toate fetele!
Gabriela
22+
Sara Medeea
Raluca spune:
Buna dimineata clujului...
Eu m-am luptat ieri cu o migrena de zile mari-n-am avut chef de nimic!. Ma pune la incercare bb. Cu Ilinca nu am avut asa ceva. Azi e mai bine...
Moberi - nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!
Gabriela - din punctul meu de vedere e O.K. cu intalnirea!
Lavinia- multumesc de site-ul din hu.- eu nu cred ca ma m-ai plimb pe distante lungi cu masina dar il vom trimite pe tati la cumparaturi.De altfel cred ca vom lua mobila de bb de la Ikea-budapesta.
Cristiana, am vazut vineri in Cora un cantar electronic Chicco-240RON.
Sa aveti o zi placuta!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
carrie spune:
no am si eu prima zi cu o stare de kko asemenea vremii.is ff obosita si dupa musafiri si agitatie...in plus aseara Carina a fost super agitata si a urlat de numa-sper sa nu fie inceputul tumultos al colicilor, si thea la fel agitata si smiorcaita.m-am culcat la 11, am alaptat la 1 si 4, la 5 a vrut Thea pipi si numai cu mine si la 6 si ceva s-a trezit fresh ca nu mai poate dormi
.
asa ca acum sunt zombie 
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii