Mamici si gravidute de Cluj (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, sper sa mai faceti o intalnire si dupa ce vin eu acasa
fetelor, va tot aud vorbind de carucioare, la noi se spune ca cea mai buna marca e [http://www.jane.es/], dar mai este si cam si alte marci.In romania nu sunta, sau is mult mai scumpe'
va pup pe toate si va doresc un wek frumos.

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor va mai citesc si io asa mai rarut si tot asa va si scriu ca No io nu mai am intrebari
Ramonella scoia e f buna pt inceput ..noi o folosim si pt papa si acum ,in schimb pt masina avem scaunel, ca in scoica nu-i mai place ca vrea sa stea omu sa vada din fund
Caruciorul e f bun Graco,la noi sunt cam scumpe dar se renteaza avand in vedere ca bb meu adorme in el..fiecare cu obisnuinta
Masa de mancat ..acu vi le iau pe toate....nu am avut si nici nu iau..al meu e gol pericol.Am avut de proba si e ceva de groaza vrea sa iasa de acolo si pace.Pt alte mamici am auzit ca au f f bune.
Patutul pt noi au fost bune din lemn..a avut copilu de ce sa se tina ssa se ridice..si asa mandru face cate o tura...
De astea fara gratii nu ma pot pronunta dar am auzit so pro si contra
Pai Raluca chiar asa baba zici?Io ma vad tanara .apoi nu stiu altii
As veni si io la intalnire dar sa stiti ca va ofer gratis training de ingrijit copil ca sa-mi tihnesca si mie sucu ala
Ok va pup si mai vin,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica multumim de sfaturi!Te asteptam si pe tine la intalnire,ca avem nevoie de sfaturi.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

moberi, nastere usoara si recuperare rapida.Te aspteptam cu poze cu puiut!

+12

Mergi la inceput

Ramonela stii cum ii cu sfaturiele..zici ca mine faci ca tine.Cand esti cu obiectu muncii 24 din 24 atuncea vezi ca de fapt la fiecare e altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumesc de incurajari, cred ca mintea mi-o ia inaintea trupului adica sunt mai aspra decat pot

uitati site-ul celor de pe Iuliu Maniu
http://www.bebecenter.ro/catalog/index.php

mersi Raluca o sa-i sun sa-i intreb de cantar.

eu am avut mari pb in sarcina cu ciorapii de gravida, am spart de doua ori 700000 pe cate o pereche pe care n-am putut s-o port si in final am luat cu 150000 Filodoro de la Central ff buni.asta ca pont gravidutelor.

Moberi nastere usoara si recuperare rapida ca ma gandesc ac e cezariana programata, nu?te asteptam acasa cu bb sanatos si voios

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Carrrie ce zici ca ne-am dat in barci...cu fetita si sotul tau duminica?Da no fiecare cu barca luiFiu-mio o filase pe d-soara si ma tot intreba cum o cheama si cand m-am uitat mai bine mi-am dat seama ca o stiam din pozici.I-am zis ca nu-i de el e micuta si el a zis :lasa mami ca tot o sa cresca ea mare,nu? Ca sa vezi ce-i cu DC-ul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Moberi, nastere usoara si refacere rapida! Te asteptam cu vesti!

Au dreptate fetele, in Ungaria si Austria sunt mult mai bune preturile la tot ce tine de "echipament bb" ...Sa va mai spun ca mie caruciorul Graco mi-a venit fix din Canada??????...cam cu mai mult de juma' de pret mai ieftin decat aici????...nu va mai spun ca va enervati! ...ca mie mi se urca instant tensiunea cand vad cu cata nesimtire isi pun astia adaosuri comerciale...ca, deh, noi romanii instariti si fuduli ne permitem...
Monica, ....ce-ti fac baietii???? Zici ca Cristi nu a vrut in scaunelul de masa?...sper ca Denis sa stea...noi am cumparat deja scaunel, desi inca n-am inceput diversificarea, si sper sa stea in el!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Carrrie ce zici ca ne-am dat in barci...cu fetita si sotul tau duminica?Da no fiecare cu barca luiFiu-mio o filase pe d-soara si ma tot intreba cum o cheama si cand m-am uitat mai bine mi-am dat seama ca o stiam din pozici.I-am zis ca nu-i de el e micuta si el a zis :lasa mami ca tot o sa cresca ea mare,nu? Ca sa vezi ce-i cu DC-ul asta

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Hi,hi Oana ca sa zic baietii sunt ok toti 3....
Si da Cristian nici vb de stat in masuta de papa..asa ca m-am potolit cu masuta .Il tin pe domnu la lejer asa in scoica si-i administrez ceva bun cu o punga plina cu jucarii langa..E cam sclifosit la mancare vai de steaua lui..da ce sa-i fac .Pana a urma il fac balerin care are inclinatii

Mergi la inceput