Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..de cate ori intrii improsti cu noroi.Rare au fost intervetiile tale in ultimul timp sa nu te legi de mine. Te sfatuiesc sa te calmezi fata ca se pare ca ai o problema. Daca ai ceva personal sa imi spui, spune-o.
Te bagi si tu in vorba ca musca in ...
Nu de alta dar sa nu ma iau si eu de tine....
Toanca, pere si peste ii dau eu acasa, nu am pretentzii la o cresa de stat sa manance asha ceva.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai iubita te astept...baga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA ... PENTRU CA EU MUNCESC LA ORA ASTA SI IN PROGRAMELE CU CARE LUCREZ FOLOSESC MAJUSCULE,DECI MAI UIT SA LE SCHIMB,SAU NU VREAU
CUI NU-I CONVINE, SA SARA PESTE POSTARILE MELE SI SA CITEASCA CE SCRIE BIANCA

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Hai iubita te astept...baga.Ca mai am putin si plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bianca, eu sunt f calma dar azi ai reusit sa ma scoti din fire cu atitudinea ta de tzatza.Nu stiu cum reusesti dar enervezi pe toata lumea.Nu e prima data cand te iei fatis de mine , tu nu ai altceva de facut decat sa te contrezi cu mine sau fetele? Nu te cunosc si sincer nici nu vreau s-o fac .Nu ma cunosti si nici nu ar trebui sa-ti pese cat de satisfacut e sotul meu in timp ce" eu ma ocup in exclusivitate de fi-miu."
Giova da stiu cum e cu timpul liber , profitam cat de mult putem de el asa putin cum este iar in trei e f dragut.Voi sunteti draguti toti.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinadum

Hai iubita te astept...baga.Ca mai am putin si plec.

Drum bun

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Baiiiiii eu ma enervez ca tre sa plec. Oare nu se fac livrari la domiciliu, sa mi-l aduca acasa.
In rest ma distrez nevoie mare, rad de una singura.

Ana_m iar e cu bubite? acum de la dermatita? sau tot varicela?
Mirela eu in loc de bona l-am dus la gradi. Bona luam daca imi era recomandata de cineva,dar ncum nimeni nu stia...nu am riscat.
Irinooo nu mai pleci draga la targul de haine?
Anasol masaj placut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova, lasa ca pana deseara la 20 ai timp sa il scoti. Ziceai ca pana atunci e programul.
Acina, faza cu exclusivitatea e buna de motto
Pe mine ma doare capul deja...vb lui Ana nush de ce imi stric ziua.
S-a trezit si Dani asha ca iesim afara.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Monica nu trebuie sa fii agresiva te-am intrebat pt ca e obositor sa citesti asa mesajele si dupa cum spune si mottoul tau " NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI".Nu era necesar sa ma trimiti sa citesc altceva ca atata discernamant am si eu ...in fine.
Bianca gluma e gluma nu mai cauta samanta ...ma refeream la faptul ca trebuie sa stii cand te opresti. Tu nu ai limita ,iar eu dc m-am luat de cineva m-am luat mereu de tine insa ma indoiesc ca am jignit sau mi-am impus paterea...pur si simplu mereu am spus ca nu sunt de acord cu stilul tau si cu parerile tale ceea ce nu ma face sa nu le citesc sau sa fiu absurda in ceea ce rpiveste. Doar la asta m-am referit sa incerci sa fii mai maleabila. Dc ai priceput bine dc nu ...asta este.
A iar problema mea ca tot zici ca am una e gramatica ta. Si eu fac greseli de scris dar nu de gramatica sau mai bine zis de chestii banale de clasa intai....asa ca mai corecteaza-ti greselile ca se repeta azi la greu
Giova nu s-a trezit Mario si deci astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si eu m-am distrat azi!
Fetelor dragutelor nu va suparati aiurea pe Bianca, citit motto-ul Monicai!
Acina .tare mi-a placut motto-ul tau!
Va pup pe toate, fug la bucatareala si smotru ca mie nu-mi spala nimeni vasele

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput