Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

hai ca va las,ca o mama denaturata ce sunt tre sa plec la masaj si sauna,las cupilul cu sotul(a scapat mai devreme de la serv)......dav doarme de la 2 ,in maiou si pampers ,imi e asa de drag......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acina ne putem lua de mana cu asemenea soti. Eu m-am obisnuit cu gandul ca lucreaza mult si tarziu, dar pt. noi o face.
Multi nu inteleg ca sunt asemenea job-uri, banoase intr-adevar, dar si cu sacrificii.
Au ramas tot la programul comunist de la 7-16. daca stai mai mult la munca...ai amanta, cum am auzit recent pe cineva.
Bianca iar ma bag, ca nu pot sa tac. Din toate postarile tale, scuze ca-ti zic, se intelege ca sotul tau e singurul pe primul loc.
Poate la noi astealalte, denaturatele ( EU SUNT CEA MAI DENATURATA: marco e la gradi si stau acasa) poate pe primul loc este si bb si sotul, caci fiecare isi primeste partea lui de tot, exact cand trebuie.
Normal ca daca urla marco noaptea il iau in pat cu mine, nu ne deranjeaza si nu ne calca intimitatea. cand noi 2 ne , vine si marco si trebuie sa ne iubim in 3, si doamne ce ne place cand ne ia pe amandoi pe dupa cap si ne .
asa ca se poate sa fie exclusivitate copil si sa-l incluzi si pe sot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Saru'mana pentru comentariile in drop promit ca ma uit si eu in weekend la toate.
Si uite cum am sarit nora pentru mama si m-am distrat de ma intreaba astia ce am.
Bianca sa mor dc am mai ras de mult asa. Parca ai capiat pe bune.Taci d.... din gura si ia un distonocalm. Ce tot iti bati capul stii tu cum e vb dc doi iti spun ca esti beat du-te si te culca.Ai niste idei....valeu nene...am mai zis eu ca traiesti in comunism...dar gllumeam atunci.Stai mai fata linistita si pastreaza-ti parerile.Ce rost are sa faci valuri? Hai la mine ca garantat dc intram in mare ajung valurile la Bucuresti.
A si eu dc aveam unde si cum puneam camere si in wc ...pai dc il baga acolo si il caftea sau molesta?
Declar ca la 99 lea simt e de acord cu voi mai putin cu Bianca
Va pup si multumesc ca m-am amuzat ...o s aintru mai des...acum plec la targul de haine ce naiba o mai fi si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca nu totul se rezuma la . sunt si alte modalitati de a te face iubita. tu numai cu asta o ti , si iar .

merg sa-mi iau copilul de la gradi.
offfff ce m-am enervat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, din toate postarile mele ar trebui sa intelege un lucru. Familia mea e cea mai importanta. Toti sunt importanti in egala masura. Nu Sandra in mod deosebit, nu Dani ca e mai mic, nu sotul meu.
TOTI in egala masura.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova-bravos-mor de ras,o sa intarzii la masaj,dar las ca citesc diseara,ce minunatii mai apar p-aci.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Toanca...nu ma f... nimic. Eu nu te-am intrebat unde lucreaza sotul tau,pe cand tu m-ai intrebat pe mine.Pe cine f..mai tare grija?
Pere si peste la cresa...astea sunt deja fumuri mai...scuza-ma ca ti-o spun.Eu tot cu pere si peste la cresa si la camin am trait sa stii. Si tu la fel.
Hai ca m-am descarcat si cu asta, pacat ca nu ti-am spus-o atunci.
Cu cat are omul mai multi bani, cu atatea mai multe figuri in cap.
Si gata, terminati cu cearta ca mi-e sila.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Eu nu am fost la cresa....
Problema ta daca nu ai fost crescuta altfel la cresa....
De cand perele si pestele sunt fite????
N-ai decat sa-i dai lui Dani sa manance fasole....ca e mai ieftin.....
Nu ma ardea curiozitatea unde lucreaza sotul tau, doar ca am citit postarea ta conform careia sotul trebuie sa anunte cand paraseste localitatea....

Ramai tu si bucura-te de cadourile cele multe care ti le face sotul...........

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IO NU M-AM ENERVAT DELOC,DIMPOTRIVA MA DISTREZ DE MINUNE
SI DACA NU-S DE ACORD CU TOT CE ZICE BIANCA,IO TOT II MULTUMESC PENTRU CA A REUSIT SA LE FACA PE JANI SI IRINA SA INTRE PE DC AZI
BIANCA CATE AI PE LISTA CU CARE NU TE-AI INCA ?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni eu cap de lista !
Insa eu nu ma supar si chiar dc se intampla imi trece repede asa ca ...
Au zi da tu de ce scrii cu litere mari ...ai orbul gainii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mirela , Clarita e cu scarpaneala , again . Ma ucide noaptea

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput