Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
am scapat de italianca. dar nu cred ca intereseaza pe nimeni.,..sunt discutii mai aprinse aici.
Janina mortala rau Carla. e o frumoasa si tot ce vrei.
Bianca iti mai spun odata. Nu am nimic cu tine, doar ca tu...le zici prea pe fata, prea din topor sa spunem. Si de multe ori ranesti fara sa vrei persoanele.
Fi si tu mai diplomata.
Camera de supravegheat: si eu as pune, si nu i-as zice bonei ca e urmarita. In Italia cel putin e interzis sa pui camere la locul de munca. sau daca sunt trebuie anuntat personalul, iar in magazine, scrie pe usa la intrare.
Educatoare: m-am mai certat cu Bianca pe tema creselor. eu am lucrat in invatamant, si stiu multe lucruri care nu se vad de catre parinti. asa ca as pune camere si acolo. sunt de acord cu Anasol.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Aseara fata mea s-a culcat la 23..asa ca n-am avut timp decat sa fac o baie si sa ma culc. Azi vreau sa intru sa vad poze, in loc de asta stau si citesc n'spe pagini referitoare la educatia copilului.
Eu una nu o bat. I-am dat o data peste fund si a plans, desi n-am lovit-o tare. A plans pt gest, cred eu. De ce sa o stresez? Ei sunt curiosi acuma, e varsta cand exploreaza peste tot, cele mai interesante lucruri sunt cele interzise. Cel mai bine e sa feresti din calea lor ce nu trebuie sa atinga si basta! Normal ca pricep, problema este ca interesul lor predomina, nu frica de a fi certati.
Iar cu camera de supraveghere, la cate lucruri am auzit si am vazut, mi-as pune 100, nu una! Putin imi pasa de intimitatea femeii, aici e vb de copilul meu, nu de un frigider sau o casa de bani. Daca ii convine, sta, daca nu, sa plece. Si apoi, sunt multi patroni care isi supravegheaza angajatii, daca nu lucreaza, aut. Ce, aici nu trebuie militarie? Numai la copil?
Acum ii fac papa, cartofi piure cu pui. In ultimele zile nu a vrut masa de pranz. Dar o las in pace, ce e in gura ei...nici nu ma mir.
Poate mai intru azi, ca ati pus poze si nu mai apuc sa vad nimik.
A, am vazut-o pe Carla. Superba , nu am cuvinte ce dulce e!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
acina spune:
Buna ,
Ma incadrez si eu incategoria mamelor denaturate , care s-au intors la serviciu mai devreme.Da m-am intors pentru ca cele 8 mil din CIC nu ne ajungeau si vorba Toancai , mai aduc si eu un ban in casa.
Bianca draga noi am mai avut o discutie in contradictoriu apropo de lovitul peste manute sau la fundulet.Si se pare ca tu chiar nu poti intelege ca exista parinti care sunt impotriva aplicarii acestei metode.Chiar exista sa stii.
Janina ma bucur ca ai gasit bona pe placul tau si al Carlioantei.Sunt total de acord cu montatul camerelor in casa.Si eu as fi facut la fel daca era nevoie sa-mi iau bona pt copil.Am mare noroc cu mama.
Toancastiu cum e si mi se pare foarte normal ca atunci cand te intorci acasa sa te ocupi in exclusivitate de copil.
Moni.Bun bancul.
Uite altul:
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva"...
A doua zi se intalnesc din nou: "- E, cum a fost? -
Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba"...
"- Si?"
"- Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi?"
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci
Biancas spune:
Si va incalzeste cu ceva sa vedeti ce face educatoarea?
Sa ziceam ca copilul vostru s-a urcat pe o masa si educatoarea i-a spus ca nu e voie, l-a luat mai dur si l-a dat jos de acolo. Normal ca nu va convine. A doua zi mergeti si faceti scandal. Bun...
Daca se mai repeta figura presupun ca il luati si mutati la alta cresa sau alta grupa daca exista.
Pai daca fac 20 copii ca copilul vostru ea ce face? Are un om nervii tari dar nici chiar asha.
Nu e ushor deloc sa lucrezi cu copii. Si mai ales cu cei mici care sunt neastamparati.Poate isi mai pierde si femeia cumpatul ca e OM nu masina.
Eu sunt contra supravegherii pe toate planurile.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
ACINA ALA O FI FOST SOTUL BIANCAI (BIANCA STIE DE GLUMA DECI NU MA )
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Ana_m spune:
Hola ,
Eu cred ca fiecare copil e diferit, fiecare e o personalitate in sine si nu se pot compara unul cu altul. Asa cum noi avem fiecare personalitatea noastra si parerile diferite despre un subiect , asa fiecare copil intelege diferit o chestie( unii cu vb buna, altii cu tonul ridicat, altii cu o palmita la fund , altii deloc) . Nu exista reteta standard pt a face un copil sa inteleaga sau sa fie cuminte.
Iar despre partea cu bona asta a fost urat. Desi am fost si sunt partizana ideii ca timpul pe care il petreci cu copilul e unic si momentele nu se mai intorc niciodata, fiecare are motivele lui sa se intoarca la munca cand vrea si lasa ingrijirea copilului asa cum vede ca ii va fii mai bine. Cum adica daca il lasi cu bona, nu-i acelasi lucru cum l-ai lasa la gradi ( cu prog prelungit ) sau a-l creste mama sau soacra. Poate ca cine isi lasa copilul cu bona chiar nu are alta varianta ( nu are mama sau soacra la indemana )
Bianca, draga mea, eu urasc sa ma cert , sincer , sau sa am discutii . Nu am avut niciodata nimic de impartit cu tine si nici nu vreau, eu sunt o pacifista. Asta nu inseamna ca am fost mereu de acord cu ideile tale, dar pur si simplu am preferat sa imi tin parerea pt mine. eu sunt sigura ca tu ai o familie minunata , ai un sot minunat si 2 copii la fel de minunati. Pe care crezi ca sunt perefcti pt ca sunt ai tai normal si pt ca modul tau de educatie i-a facut asa . Perfect de acord. Dar draga mea , trebuie sa admiti ca genul tau de educatie nu s-ar potrivii oricarui copil din secta asta. Una e sa iti spui odata parerea si daca persoana e de acord cu tine bine, daca nu , asta e , la revedere, treaba ei ce face. Dar sa tot insisiti , si sa insisti , si sa ai tu neaparat ultimul cuvant mi se pare Daca Janina de ex , considera ca sa isi loveasca copilul e ceva grav de ce tot insisiti tu ca nu , ca de fapt asa trebuie . Las-o draga si-a spus parerea , tu ti-ai spus-o la fel si gata . Nu mai insista atat pana se ajunge la limita de cearta si se ajung la jigniri.
Puneti-ma si pe mine in capul listei cu DENATURATE pt ca m-am intors la lucru cand Clara avea 5 luni . Nu din propria mea vointa ci pt ca aici asa e legea.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
quote:
Originally posted by acina
Toanca stiu cum e si mi se pare foarte normal ca atunci cand te intorci acasa sa te ocupi in exclusivitate de copil.
Of doamne... De sotz te ocupi sau numai de copil? Daca e exclusivitate atunci exclusivitate trebuie sa fie
Hai ca incepe sa ma doara capul deja.
Azi sunt cu in sus.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Ana_m spune:
A si camere de supraveghere mi-as pune daca ar fii sa las copilul cu cineva strain. II convine bine, daca nu nu. In fond e vorba de copilull meu si siguranta si modul cum se poarta cineva cu el primeaza inaintea oricui .
Biancas spune:
Ana, pai cand vad ca ma acuza ca imi bat copii ca sa ii aduc normal ca turez. Eu am spus ce am facut in cazul ca nu a inteles cand a inceput sa exploreze, inclusiv gunoiul. Si am spus frumos, ca i-am dat peste mana in cazul in care i-am spus ca Nu e voie o data, de doua ori si apoi. Nu au fost dese cazurile oricum. Deact sa tot ii spun ca nu e voie pe scaun in bucatarie am preferat sa inchid usa cu elastic de par. Pe mine ma distreaza ca se urca si ar fi si culmea sa ii dau la fund sau peste mana pt asta.
Nu e vb ca imi place sa am ultimul cuvant,chiar deloc, imi explic felul de a gandii si chiar nu stiu de ce o fac caci majoritatea ma condamna.
De azi inainte nu mai dau nici un sfat la nimeni!!!!!!!!!!!!! si chiar nu ma mai intereseaza de nimic.
Ana_m spune:
Bianca, nu-i pacat sa iti irosesti bunatate de zii libera certandu-te pe DC ?