Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA si noi avem aci camere de luat vederi puse peste tot.Doar ca aia din birou i-am zis celui ce a montat-o sa o puna sa bata catre usa ,nu spre noi,ca asa au motivat,ca cica sa vada daca intra cineva in firma bla bla,deci sa vada usa atunci nu pe noi
Si frate-meu a pus la magazin,ca se fura mult din frigidere,plus ca asa a vazut ce blege erau unele din vanzatoare... ca norocul ca s-a intors titulara din CIC Si cu ailalta veche care e super buna ,acum sunt ok in sfarsit ,a fost nasol 2 ani ca tot tantalaie nimereau

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

nu cred ca nu te-ar interesa ce face educatoarea,dak ar lovi un copil te-ar interesa nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

JG, dragutza foc Carla . Ce picioruse are ca iti vine sa le mananci

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

quote:
Originally posted by Biancas

JG, pai dupa pararea mea asta ai facut. Lucrul in sine e josnic. Asha cum m-ai atacat tu pe mine ca i-am dat la Dani peste mana cand a fost cazul, asha ti-am spus si eu despre ceea ce ai facut. O fi important copilul dar in primul rand incalci intimitatea femeii care nu e proprietatea ta chiar daca e pe proprietatea ta.
Eu asha vad lucrurile.
Oare sa nu ii pun si eu microfon la Sandra sa aud ce vb cand nu e cu mine? Si eu sunt curioasa dar nici chiar asha Sau sotului...sa vad ce face lucru. Asta e spionaj in toata regula

Draga Bianca,

In primul rand diferenta intre ce am spus eu si ce ai spus tu este ca eu m-am exprimat elegant...(sunt sigura ca notiunea iti scapa!) eu nu am spus ca ce faci e josnic. Chestie de nuanta.

In al doilea rand, repet: Bona stie ca exista acele camere si ca este supravegheata. Este in casa mea si daca nu o deranjeaza ca eu sunt acum cu ea acasa si evident vad tot ce face, nu vad de ce ar deranja-o daca o fac de la job. Dupa cum a spus Anasol, asa ceva este raspandit in gradinite. Nu vad unde e spionajul? Care este exact lucrul josnic?

Pentru cine a intrebat: eu urmaresc audio si video online, cu un delay de 30 de secunde. Nu stiu cum s-a realizat asta (opera sotului)

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Lasa Anasol ca educatoarele nu lovesc copii. Numai la Tv vezi stiri dinalea, nu am avut eu noroc de dinastea.
Mai...eu asha gandesc ca un om nu trebuie supravegheat si cu asta basta. In magazin e alceva ca se fura dar nu in casa.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

mai bianca nu vorbi dak nu stiiiiii.........maicamea e directoare de gradi si inspector prescolar,asa ca nu-mi povesti tu c fac educatoarele,nu toate bineinteles...dar exista si specimene mai nervoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Care e diferenta intre magazin si casa mea? Nu e un LOC DE MUNCA? Nu poate fura sau gresi?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Pai la magazin camera aia e pusa pt hoti nu pt angajati sa vada cum muncesc.
Voua v-ar placea sa va urmareasca patronul sau seful? Daca vb mai mult 5 minute sa iti reproseze ca el te plateste sa muncesti nu sa vb la tel.
Sa fim seriosi.
V-ar placea ca sefii vostrii sa puna programe de urmarire sa vada ce tastati la calculator?(sunt destule care inregistreaza fiecare litera sau orice faci la calc) Sa vada ca stati pe DC in timpul programului in loc sa lucrati? E exact acelasi lucru. Spionezi pe cineva cu buna stiintza.
V-ar placea sa munciti in condiitle astea? Si daca ati face-o o faceti cu drag? Acum sa va aud
Vb aia...ce tie nu iti place altuia nu ii face. Dar nu toata lumea aplica regula asta in viatza.
Craciun 2006

Mergi la inceput

ce vezi tu bianca la tv sunt intr-adevar cazurile mai grave,doar n-o da la tv ca o educatoare din tg mures, a dat peste manutze sau la fund la un baietel de 3 ani,te roggg.....

Mergi la inceput

Lasa Anasol ca peste 1 an - 2 copilul spune daca l-a batut educatoarea sau nu

Craciun 2006

Mergi la inceput