Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina Y eu cred ca o sa astept pana nasc atunci o sa fiu sigura de sexul bebelului ca pana acum 2 doctori mi-au spus si fetita si baietel unul ne arata labiile altul putzica si asta la diferenta mica asa ca acum sa zica si 100% ce e tot nu mai cred sigur.Cristina mie la eco morfo nu mi-a zis nici sexul sigur ca nu statea cum trebuie cica dar eu cred ca totusi ovarele inca nu se vad dar cine stie ca la noi aici doctorii astia nu spun prea multe(si am dat o gramada de bani pe morfo).Roxana pai tocmai ca acum nu prea mai ies la cumparaturi dar de la un timp noi ne-am dus numai pe la supermarketuri unde gasesti si haine mai ieftine si mai de calitate si asa rezolvam mai multe deodata.Myral23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, eu m-am trecut pe fructe si legume, ca nu vreau sa ajung la 90 de kg. Parca ma simt mai bine asa. Numai ca probabil ca nu voi mai avea un ditamai burtihanul.

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

I-am pus iar lui bebe Jaga-Jaga si danseaza de nu se poate, bai nene... Fetelor cu bebei puturosi, puneti-le melodia asta si sa vedeti ce miscari de trupe... Uh-ah...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

trage omul chiului 3 zile, si voi umpleti 2 capitolr si mai-mai sa-l umpleti si pe-al 3-lea. de mai bine de o jumate de ora tot citesc, ati trecut prin atatea subiecte ca nici nu mai stiu ce sa zic. la haine nu ma prea bag, ca eu folosesc hainele de la prima sarcina, si ma rog de matuse-mea sa-mi mai faca ceva prospaturi. pe marimea mea nu prea gasesc, sunt genul cu picioare de patinatoare, adica groase tare in partea de sus, subtirele in jos si talia (odinioara) stransa.
iar la capitolul nume, e greu tare. caut si caut, citesc si ma inspir, dar tot ce raportez sotului, stramba din nas. s-a fixat pe Maia. nu ca nu mi-ar place, dar . . . eu inca mai caut.

caldura cum o suportati?

20+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Roxana G multumesc ptr raspuns
myral cum este posibil sa nu-ti spuna sexul lui ,off..doctorii astia lasa ca nici aici in italia nu sunt mai priceputi,stai linistita.Uneori ( cel putin asa am observat eu) un medic pe care il platesti mai putin si care nu se bucura de o faima asa de mare,te poate ajuta mai mult.Cei ''plini de bani'' si cu un ''nume'',sunt prea cu nasul pe sus sa te ajute.Mi-e mi s-a intamplat,dar acum depinde si de medic.
LaviniaN fara sa-ti dai seama,mi-ai raspuns la intrebare in privinta organelor genitale la bebe,insa vad ca tu esti mai inainte decat mine cu 2 saptamani.in italia din pacate morfologia se face intre 19-23 de saptamani nu mai tarziu,iar astazi am implinit 22 sapt.si trebuie sa o fac.

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, Sim, Rox, si sarumana mult . M-ati luminat.
Si noi tot dupa 7 luni ne apucam de cumparaturi, mai exact cand ne intoarcem de acasa din concediu, nu de alta dar sa uitam de stres si sa treaca mai repede timpul pana la intalnirea cu bebe.
Crisstina, la 22 de saptamani sigur se vede ce e bebe, in detaliu ma refer. Noua la 19 sapt jumate ne-a aratat putza lui Razvanel. Bafta la eco!

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Aaaa, si am uitat sa va spun, nici vitamine nu am mai luat o saptamana. Incerc sa ma mentin in niste limite. NU e vorba de mine, dar eu tare vreau sa nasc natural. Asta presupune sa am un bebelus, nu un ditamai bebeloiul, de il duc direct la gradinita. In ritmul asta cred ca as fi batut recordul mondial...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Apropo de saltele pt. patutul lui bb eu sunt pt. cele tip Relaxa. Puteti da cautari pe forum, s-a scris mult pe tema asta si parerile au fost impartite, ca intotdeauna... dar macar gasesti multe informatii si exepriente interesante cu privire la subiect.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, pe mine de cateva zile ma apasa bebe pe oasele de jos, intelegi 'mneata! Pe tine nu? Ca e mult mai mare bebe yannis decat Razvanu' meu?

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Offf, Nana, lasa ca ma apasa, dar de cateva zile il simt ca misca ”in gaura” direct. Cred ca ne desparte doar o amarata de membrana. E super naspa senzatia. Iar cand misca, am impresia ca mi se desprind organele din mine... De asta am zis si eu sa nu ma mai ingras ca o scroafa, poate o sa mai remediez situatia... Organismul meu a inceput sa retina foarte multa apa si ma gandesc ca toata greutatea asta il impinge pe bebe, de ma sfarteca pe mine...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput