Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
mihuta spune:
Vai ce harnicie !
Alfa Anca, Pussi, Ana Cami - multumesc despre informatiile privind perna cu pricina.
Mie mi-a aparut linia sub buric drept spre pubis. Zici ca stau sa ma despic in doua....
12s + Sophia 80%
mihuta spune:
Pufulet, nu esti deloc singura care a luat spre 5 kilograme... Eu una am rezolvat problema, nu ma mai cantaresc pana saptamana viitoare, asa macar ma simt mai "usurata"!!!!
13s + Sophia 80%
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Vai ce harnicie !
Alfa Anca, Pussi, Ana Cami - multumesc despre informatiile privind perna cu pricina.
Mie mi-a aparut linia sub buric drept spre pubis. Zici ca stau sa ma despic in doua....
12s + Sophia 80%
Care-i faza cu perna? am dormit la lectia asta,
Shery 15+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
karina1976 spune:
Pussi, sigur nu ai nascut??? ca asa frumos ai povestit!!!
mai fetelor am o problema (mai mult ca sigur la cerebel, insa nu ma pot abtine):
de cca 2 luni nu mananc decat fructe si legume (in stare cruda), carne cred ca am mancat de 3 ori pana acum si atunci o bucatica mica; de ingrasat nu m-am ingrasat, insa sunt stresata ca nu am destule vitamine si pt mine si pt bb.
am facut analizele de 2 ori pana acum, la 2 laboratoare diferite, rezultatele mai mult decat bune, de ma intreba dr de fam daca sigur sunt gravida.
acuma, ori nu sunt eu normala si imi fac probleme degeaba ???
e posibil sa fie analizele eronate ori carenta de vitamine si minerale sa apara mai tarziu?
medicul ginecolog mi-a recomandat elevit insa numai dupa urmatoarea vizita (joi 17 mai) cand vede si rezultatul la analize.
oare ii ajunge la bb numai fructele si legumele, nu ca as fi eu vegetariana, dar sincer cand vad carne sau mancare gatita mi se face rau instantaneu.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si13+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Victo spune:
fetelor, aveti un nr de tel de la genetic lab? pe site gasesc doar o adresa de mail, la care nu stiu dc imi raspunde cineva. si eco pt TT se poate face si la Iosup?
sau acolo, la genetic lab??
va rog mult sa imi raspundeti.iaca intru in sapt 16 si la euroclinic e super busy, ca nu am reusit sa imi fac programare...!!!!!
16+
bb_yasmi spune:
pussi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
pufulet74 spune:
Vali, care e problema cu virsta, ca nu inteleg? Eu am o colega care a nascut la 39 de ani normal si fara nici o problema, sau sunt si alte probleme de sanatate?
Mihuta, la mine nu tine faza sa nu ma cintaresc, ca oricum nu ma incap hainele din ce in ce mai rau si nu ma pot pacali :))
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mihuta spune:
Sheri, ma vaitam ceva mai devreme ca nu ma invart neconsolata noaptea in pat ca nu-mi mai gasesc pozitia. Fetele mi-au recoimnadat perna pentru gravide (cea in forma de semiluna) si mi-au spus si de unde o pot cumpara.
Mai ramane sa ajung la Bucuresti, ca ma deprima traficul...
13s + Sophia 80%
bb_yasmi spune:
mie la ora asta mi sa pus pata pe supa de rosii.....
poza eco bb
bb_yasmi spune:
fetele care ati mai stat in concediu medical (akuma in sarcina) cat la % se plateste???
poza eco bb