Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 30
andutzy spune:
Sunt la ora dilemelor! Dragos invata sa faca pipi la olitza, dar el face pipi stand pe olitza, cum face si caca. De ieri de fiecare data cand i-am dat pampersul jos, a facut pe olitza, nu a cerut el dar eu l-am intrebat tot timpul si oricum am observat ca daca sta in fundul gol nu mai are tendinta sa faca pe el. Acum insa cum il invat sa faca din picioare?
Ca olitza nu o pot lua cu mine in parc si nici pe vine nu ar face, ca nu este invatat! Sotul e prea pudic ca sa folosim puterea exemplului si eu din picioare nu am nici o sansa sa ii arat cum fac! 
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Fetele, va rog eu frumos care din voi se pricepe sa deschida capitol nou ca eu tre' sa plec acum si ma intorc peste vreo 2-3 ore. Pup!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Sper ca am reusit eu sa deschid noul capitol.
Ar trebui sa-l gasiti mai jos.
CAPITOLUL 37
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Pengu, Teddy, Mercedes, Elisor, Beatriced, Saryta, Margott, Newmami, Andutzy,Nelia multumesc tuturor pentru urari si cuvintele frumoase! 
Mercedes, cum, capsunile sunt mai scumpe decat ciresele?
Eu am luat cirese de la supermarket cu 26 Ron si la aprozarul din colt erau cu 9 ron, nu la fel de frumoase dar oricat....
Teddy, si noua ni se intampla sa adoarma greu seara daca nu isi face somnul de pranz cum trebuie.
Mersi pentru reteta, o sa incerc si eu sa-l fac, cred ca la soacra-mea ca acasa nu-mi vine sa ma apuc!
Elisor, multumesc pentru mesaj! Imi imaginez cat de suparata esti...Maya a avut o simpla bubitza la gura si nu stiam ce sa-i fac sa-i treaca mai repede. Nici acum nu a trecut de tot dar macar am scapat de coaja aia groasa si urata care se tot forma.
Eu am intuit ce te framanta dar daca nu vrei sa vorbesti despre asta nu te agasez! Sunt langa tine si te sustin, asa, din umbra si sper ca un gand si o vorba buna itzi vor fi de folos, macar sa-ti tina moralul sus!
Felicitari pentru kilogramele pierdute, ai o ambitie de invidiat!
Margott, se pare ca avem doi taurasi veritabili
. Mi-a placut faza cu pantofii mamei tale, se vede treaba ca e pretentios baiatul, o vrea pe buni dama bine! Sincer eu am auzit de ma multe operatii de hernie decat de interventii pt eliminarea hidrocelului, oricum ar fi, nu e capat de tara, o sa treceti si pe asta! Scuze pentru aseara, se trezise Parick si a trebuit sa-i fac ceai apoi i-am pus karvol ca avea nasul infundat si intr-un final am adormit cu mana atarnata in patutz pe burta lui.
OanaC, am vazut filmuletele si m-a impresionat mult Eva, ce fetitza cooperanta si cuminte este! Se pare ca are aceleasi pasiuni cu Iulia si Teodora, fetele astea se intrec pe sine!
Saryta, multumesc mult! Ce mai fac fetele tale? Cum te descurci cu toate?
Nelia, si eu am avut dureri ingrozitoare de cap la prima sarcina. Pe mine ma sfatuiau sa iau tylenol imediat ce simt ca incepe sa ma doara si sa nu astept sa-mi treaca de la sine ca atunci cand se intensifica e mai greu de stapanit!
Androix, bine ati venit acasa! Ma bucur mult ca Filip e incantat de venirea Georgiei, dupa cum il vad eu, prevad o relatie minunata intre frati. Abia astept sa ne povestesti cu amanunte cum a decurs totul. Esti de admirat, 
Andutzy, cum a fost pizza? Mie mi-a adus mama ieri una de la tip-top si era super gretoasa. Felicitari lui D ca vrea sa faca la olita insa nu stiu ce sa te sfatuiesc referitor la dilema ta.
Tina, mami de
Patrick si
Maya