Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru din nou ca am uitat sa-i urez Corneliei, nici eu nu stiu ce, tarie si sa rezolve repede problema lui Stefan. Si lui Margott la fel. Daca n-am baieti, nu prea stiu despre ce vorbiti, dar imi imaginez prin ce treceti voi, ca mamici.
Si lui Lili, refacere rapida. Am inteles eu ceva din ultimele mesaje, dar spre rusinea mea, am scapat mesajul in care spunea ce are si nu stiu de ce s-a operat. Poate imi spune una dintre voi... oricum eu ii doresc sanatate.
Onixone, o sa intru si pe link-ul pus de tine... dar deja jumatate de ora de stat la calculator e prea mult pentru capul meu.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia ...Doru ar putea incerca

Io mi-s singurica ca al meu barbat este plecat la mama dracului cu crengi sa pazeasca o sectie de votare...io i-am zis ca asa-i trebe daca a facut prea multa scoala...oricum doarme nu doarme in noapte asta mie mi se rupe-n paispe ca la 12 tre sa fiu la depanusat si vocsit ...tre sa ma fac gigea ca sa ma duc sa votez,altfel nu se poate...

Anca io tre sa arata bine ca pe 8 iunie plec la Sinaia la intalnirea de 10 ani de la terminarea scolii de militieni a lu' barbatu'... intr-o sala plina de gabori tre sa ma remarc si eu cumva...

Da hai sa ca sar de la una la cealalta... am fost cu fetele la dr meu de la unitate care-i mai capabil de o mie de ori decat celebra...si am vazut la Bianca in gat cea mai umflata amigdala posibila,dar care culmea nu o durea...acuma ii dau si lu asta mica pilule...am targ cu vanzare in bucatarie de medicamente...asezate pe caprarii...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia imi facusem analizele si nu era nimic dubios...am pus pe seama rinitei de sarcina,a medicamentelor pentru mentinere care devenisera un stres penibil,a tensiunii oscilante pe care trebuia sa o tin su control si a spondilozei...nu luam nimic decat alifie chinezeasca
Lili a fost operata de noduli la san...are o predispozitie pentru asa ceva...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nelia, sa stii ca starea asta am avut-o si eu tot inceputul de sarcina = varsaturi si arsuri la greu! Nu vreau sa te descurajez, dar si acum starea de nervi inca ma bantuie!
Andreea, bine ati venit acasa! te asteptam cu amanunte cand ai o clipa de ragaz!Eu un a cel putin sunt oki si ureki belite cat cepele!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea bine ai revenit in sinul familiei noastre

Fetelor, haideti sa va spun ce discutie am avut eu aseara cu soata, vis-a-vis de ploada din dotare
V-am povestit de baietelul vecinilor care e indragostit de Isabella. Deci, are patru ani, o duce de minuta, sint nostimi tare. Tatal copiilor e neamt iar mama brazilianca, deci copiii mulatri negruti . Acum ma intreaba soata, cica... atunci cind Isabella o fi mare, ce fac daca Hans Peter cere sa iasa cu ea la discoteca ? Raspunsul meu: o las, daca vrea si ea. Soata: s-a abtinut sa raspunda . Sa va zic de ce raspunsul a fost prompt din partea mea:
1. vreau s-o invat sa se poarte cu totii copiii la fel, indiferent de culoare, ca puteam sa fim si noi negri, dar DD a vrut sa fim albi, iar daca o educ asa, cum as putea sa-i spun cind e mare, nu merge cu Hans la plimbare ca-i negrut ?!
2. si asta-i cel mai important. Avind in vedere ca in ultimul timp lumea a cam luat-o pe aratura, prefer sa-mi aduca acasa si sa-mi prezinte ca prieten, orice culoare de baiat, numai sa nu ma trezesc ca-mi spune: prietenul meu "Mirabela" . Si aici am o explicatie: vecina mea are doua fete, una de 21 de ani iar cealalta de 18. La cea mai mare vine mereu in vizita o prietena cu care au facut scoala impreuna, pretena e lesbi, iubeste fetele , drept pentru care i-a facut o declaratie, iar fata i-a explicat frumos ca ea iubeste barbatii.
Spuneti si voi, sint batuta-n cap ca i-am raspuns soatei ca o las pe Isabella la plimbare ? Poate vad eu lumea altfel, dar prea multi sint pe invers.

Deci Laura fii fericita ca Bianca e indragostita de un baiat

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Cornelia te tin la curent cu David. Imi pare rau de Stefan. Dragii de ei, sunt prea mici pt operatii, dar ce sa facem? intreb retoric, desigur!
Acum am o alta dilema. Caci am vorbit cu o vara de mea, medic rezident la Gr. Alexandrescu si mi-a recomandat ea o dr la care sa ma duc cu David. E fata de doctori, tatal este destul de renumit, si ma gandesc ca o sa fie ingrijit mai bine. Pe de alta parte, m-a sunat si tatal lui David, ca s-a interesat de un dr bun, dar care este la Budimex. Recomandarea este de la un alt medic. Unde sa ma duc? Caci am apucat de am vorbit cu vara mea! Budimex sau Gr Alexandrescu?
Din ciclul tara arde si baba se piaptana, va zic ca am fost la nutritionist in seara asta. programarea era facuta acum 2 sapt. Nu prea mai aveam chef, dar m-am dus. Am costatat ca pana acum mancam total haotic si ce nu trebuia. Nu ca nu stiam asta, dar dr mi-a intarit lucrul asta.
sa va spun ca mi-a spus sa beau 3-4 litri de lichide pe zi, adica 1 litru ceai verde, Bleah! si restul apa cu lamaie sau simpla!
Elisor, Laura ce regim tineti voi? Super Elisor! Ai dat multe kg! Sa treaca bubitele alea mai repede!

Andreea bine ati venit acasa! E bine ca te lasa Georgia sa te odihnesti! Pupici dulci micutilor! Si tie unul!:)
Nelia multumesc pt gandurile bune!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Am uitat sa va spun, ca se deschide maine in Buc, la intersectia Mosilor cu Hristo Botev un magazin cu jucarii, carticele si jocuri. Cand o sa ajung am sa va dau detalii!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, dar cu tine ce e mami? Am vazut pozele cu Andreas si cu Bianca, dar tu te abtii sa apari... sau vrei sa ne lasi cu gura cascata cind vei aparea ca o fetita de liceu. Felicitari pentru vointa si pentru kilogramele pierdute! Mi-a scapat mie sau nu ai mai scris nimic despre ceea ce te ingrijora referitor la sanatatea ta? Si sper sa se rezolva cu Bianca, cred ca e tare nasol pentru un copil atit de mic sa aiba furunculi. Sanatate!
Si am mai citit si de Pengunica, cu patania din parcare. Bine ca s-a terminat cu bine! Noi sintem tare stresati amindoi cind iesim cu copiii, pentru ca nu stii niciodata de unde sare pericolul. Si e regula, una e la unul in brate, chiar daca se zbate si urla, iar cealalta merge de mina cu celalalt, chiar daca impotriva vointei lor. Cind ajungem cu bagajele, intii punem copiii in masina si ii legam si apoi aranjam cumparaturile. Sint reguli pe care ni le-am impus pentru ca noi, adica eu, sintem cam ametiti si pentru ca tot am auzit de tot felul de intimplari, din pacate unele chiar cu final neferict. Si mai avem citeva reguli de aur, cu care nu ne jucam. Si nici asa nu poti fi niciodata sigur ca nu li se intimpla ceva, ii protejezi o viata, si accidentul se intimpla intr-o secunda.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

cu scuzele de rigoare pentru fetele interesate de reteta de tort, am reusit in sfasit s-o scriu:
Tort – future

poza tort
si sectiune.

Se poate face in varianta mic (dintr-un singur blat) sau mare (din 3).
Blatul: pandispan normal (cate oua atatea linguri cu varf de zahar di de faina, se bat tare albusurile apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana devin lucioase, se adauga ouale pe rand. Faina se pune “in ploaie”amestecand cu lingura de lemn, nu mai cu mixerul. Se toarna in tava unsa cu unt si se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru vreo jumate de ora).

Crema de ciocolata alba: se pune deasupra blatului in strat gros ca sa arate tortul mai inalt.
Ingrediente (pentru fiecare blat in parte!): 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, 1 pliculet de gelatina, 150-200 gr ciocolata alba, 150-200 gr fructe (capsuni, zmeura, afine, mure) zdrobite bine.
Cum se face: galbenusurile se bat in bain-marie cu zaharul vanilat si zaharul normal apoi se adauga ciocolata alba topita (am folosit 2 table de milka alba, topite separat in alt bain-marie). Separat se bate frisca (am facut din 1 plic si 450 ml lapte) iar intr-un pahar se amesteca un pliculet de gelatina cu cateva linguri de frisca. Se ia prima compozitie de pe foc si se adauga fructele, frisca si gelatina. Toata treaba asta se toarna peste tortul asezat deja intr-o tava pe masura lui cu pereti detasabili si se da la frigider 3-4 ore sa se intareasca.
Eu nu am tava detasabila asa ca am pus torturile in oale tapetate cu folie de aluminiu ca sa pot sa le scot fara sa turtesc crema de deasupra. Crema nu e deloc greu de facut desi pare complicata la prima vedere.
In interiorul blatului am pus un strat de budinca de capsuni, la crema folosisem zmeura insa budinca de zmeura nu aveam. Nu uitati sa insiropati blaturile!!!
Nu am bagat fructe in interiorul tortului pentru ca lasa apa si devine instabil.
Am asezat blaturile umplute pe o scandura de lemn 40x50 cm (asta e maximul care intra la frigider iar tava asa mare n-am gasit) – 2 blaturi intregi iar al treilea taiat in jumatate. Corpul fluturelui e din muffins cumparate, umplute cu budinca.
Dupa ce am asamblat fluturele am acoperit totul cu frisca (2 plicuri la 1 litru de lapte) apoi am decorat cu fructe (pregatite dinainte, altfel frisca se topeste daca sta prea mult la aer) si cu bilute argintii, alea colorate le-am uitat.

Daca faceti varianta mica, blatul si crema sunt la fel ca mai sus insa fluturele se compune din tortul taiat in 2 si unite invers jumatatile.
M-am inspirat www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15167" target="_blank">de aici si apoi am elaborat "zburatorul".

Sper ca am fost destul de coerenta...la ora asta!...daca aveti intrebari va raspund cu placere.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

neatza! o cafea calda de la noi! Apropos, merg sa-mi prepar si eu una!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput