Decalotarea
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Te felicit! Bravo, ai capul pe umeri! Pediatra l-a vazut pe baiatul meu la o zi dupa nastere si a intrebat: "Face pipi?" Eu: "Cred ca da..." Si in momentul acela a si facut pipi pe ea. Versiunea demo. Si a spus ca daca nu putea sa iasa pipi (!) se considera fimoza si trebuie intervenit. PUNCT. Deci nu 'veniti peste 6 luni'... blah-blah... Ma infioara barbarii de pediatrii romani (Sorry, dar parca mai mult in Regat? Ca in Ardeal nu am auzit de decalotare (nici frate-meu, sotzul/soacra, mama (medic) nu au auzit de "moda" asta.) Va rog eu, nu mai tragetzi copii de putza! Al meu face 2 ani, are o gaurica minusculissima in capatzel, extrem rar parca se mai irita, ca o parere de rosu, dar ii trece la fel de iute. Nimeni, niciodata, nu a venit cu ideea sa-l traga de putza: nici pedriatrul/ii, nici consiliatoarea de mamici si tatici. (Si se vede ca e extrem de stransa.) Aici sigur m-ar considera complet dusa sa ii intreb de asa ceva, asa "profilactic". Deci supravietzuiesc generatzii 'cu preputz' in alte tzari, numai ai nostri trebuie "ajutatzi"?! Where's the logic?!?! Daca Doamne-Doamne (sau natura ) ne-a facut intr-un fel, asa, in serie, o fi stiut de ce! Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Subscriu! Nici eu nu-mi trag pustiul de putza . In schimb, de vreo 2 saptamani am inceput sa-l dau cu crema homeopata Mercurialis Salbe si deja se vad rezultate. eu sunt foarte optimista ca se va decalota natural. "gaurica" a ajuns de la dimensiunea unei gamalii de ac, la dimensiunea unei gamalii de bat de chibrit (mai mare putin) in doua saptamani. pustiul nu ere niciun stres, il dau cu crema de 3 ori pe zi...si e f bine. |
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"