Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina ma bucur ca te-ai mai linistit si sper sa-i mearga bine lui matei si sa fie ok cat de curand. bai chiar ca tare faza cu vrabiutza...te-ai speriat tu dar ce s-o fi speriat ea!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Delfinuta, , eu i-am dat morcovel de la borcanas, e dulcic si bun, i-a placut..acum de 3 zile ii dau mar cu morcov, i-am dat si facut de mine si am incercat si borcanas, de la Hipp, papa cam jum de borcanas, vad ca nu are nici un semn nasol, atat doar ca spre sfarsitul mesei, se enerveaza, nu stiu de ce si tre sa ii dau rapid sucul sa suga el nene..
cred ca dupa ce termin 5-6 zile cu mar si morcov piure, trec la borcanas de piersica sau la babane..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mediterana sa va fie de bine botezul!

mariana sanatate piticilor tai!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Hai ca intr-un acces de marinimie ma apuc sa va fac capitol nou

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Delfi,
am vrut sa-ti mai zic..borcanelul de mar cu morcov de la Hipp are mai mult morcov si e f dulce, are gust bun, poate vrea si Erikutu tau..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Continuam aici

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

'nseara fetele
Am terminat si noi de facut baie,mancat,ca fara asta nu mai doarme nimeni in bloc,si acum doame de rupe salteaua.

marinar statul lui pe burtica e ceva temporar,adica 2 minute si gata ca daca nu...
aelita io sunt mai din provincie asa, de unde mamico ce spui tu acolo ca eu habar nu am.
In legatura cu copii abandonati, eu daca cunosc unul cred ca as fi in stare sa iau tot orfelinatul acasa si apoi ies cu toti la plimbare ca in filmele americane cum ies aia cu catelusii de hamuri. Glumesc evident dar i-as lua acasa ca asa mila imi e de ei. Eu stiu cum m-am chinuit sa fac unul si ei ii abandoneaza.
catalina ma bucur mult pt tine ca esti mai linistita. Ai grija si de tine si odihneste-te putin ca Mateiutzu are nevoie de tine fresh.
mariana_1976 sanatate multa la copilasi. Acolo nu prea se dau medicamente la copii. Pana la urma e rau si sa ii dai de mic dar si sa stea asa.
Liuda fata, printesa ta e speciala,ea nu vrea lapte ca toti copii,asta e prea comun pt ea,ea vrea banane,cereale,etc. Acum eu zic bine ca ii place ceva si papa si ea. Ai sa vezi cand va fi mare ce donsoara model va fi.
Cleo vazut fetita frumoasa. pt Dariutza mica
Messa esti de belea fata. Sa postezi mai des ca e o relaxare a neuronului meu obosit sa citesc.
cristiana70 si piciul meu a dormit cu mine in pat prima luna din viata si apoi l-am pus la el in patutz si mi-era teama ca va vrea numai cu mine dar nu a fost asa. Din prima noapte a dormit f bine singurel si acum e la fel. Ne mai dragalim noi la mami in pat dar dimineata dupa ce pleaca tati.

Fetelor va pup pe toate, pe rand, si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Messa, pai a ta a luat bine in greutate... constant... e super. A mea ia din ce in ce mai putin, sunt tare curioasa sapt viitoare ce ne zice doctora; ca daca ma iau dupa cantarul de acasa (cu ea in brate si fara ea)...stam prost, doar vreo 400-500gr pana acum.

Daconst, " nu ne bagati in seama ca al meu seamana pe mine ca si eu mancam de numa.Erau disperate educatoarele la cresa ca le mancam mancarea colegilor.Ce sa fac daca a mea nu-mi ajungea" hai ca esti haioasa foc ...

mihacarm, ce super... pai nu e bine domne sa ii controlam, ca altfel ramanem cu punga mai goala. Sa stii ca ar trebui sa te cadorisesti si tu cu ceva, ca meriti!!

iza29, multam de raspuns... inca sunt in evaluare cu suzeta... dar si cand am zis "hai sa nu i-o mai dau asa des", ma trezesc ca-si baga tot pumnul in gura. Nici asa nu-i bine!
Pacat insa ca nu vrea sa mai adoarma fara un pic de suzi, si asta mi se pare grav, deja e "bad sleep association" si o sa am probleme mai incolo, caci se va tot trezi si eu voi face ture sa-i bag suzeta in gura...

mcbeal, da, asa este...poate nu ar trebui sa ne stresam atat, mai ales daca puii sunt sanatosi... dar ieri am incercat sa ii dau o portie din congelator... ca sa vad cat mananca. Din pacate nu a vrut, DAR am constatat ca laptele acela (pus de 1 luna) era mult mai gras decat cel pe care il am acum, ca a ramas la grasime pe peretii biberonuluuuiiii. O fi bine, n-o fi bine... cine stie!

rali, multam de raspuns. Asa e... da' parca n-as vrea sa fie a mea mai gingasa decat e cazul. De pe-acum tine la silueta domne?! Mai incolo ce ma fac cu ea????

Marinar, asa e...poate sa manance mult si sa nu asimileze... dar ce sa fac...caut si eu eventuale solutii... si ma simt mai bine cand imi ziceti ca si voi aveti aceleasi problemute..fie ele doar in mintea noastra sau nu.
In alta ordine de idei, cu cat ma chinui sa ii fac un program (ca a mea are 7 mese in loc de 5 cat ar fi normal la varsta ei)...cu atat mai des se trezeste noaptea. Am ajuns de la 2 reprize (la 1-2 noaptea si pe la 4-5) la 3 reprize...una la 12 noaptea, apoi la 3 si 6. Ce sa mai inteleg?!!!

aelita, multumesc mult de sfat. Ai mare dreptate. Sa stii ca o sa incerc din rasputeri sa nu renunt la alaptat... dar tu ce faci, il scoti tot timpul cu pompa? Ca nu e asa usor. Offff, poate reusesti sa faci in asa fel incat sa revina la suptul la san.
Cat despre intorsul de pe burta/spate si invers... mie nu mi-e decat teama sa nu se intoarca din greseala in pat, in timp ce doarme si sa nu isi poata pune singurica capul pe o parte... altfel, n-are decat sa se intoarca cand vrea dumneaei!

megbeng, chiar ca intrebau fetele ce-i cu tine...si eu la fel, in sinea mea, ca prea nu ai mai dat nici un semn.

Catalina, ce mult inseamna un medic care sa iti dea si incredere, nu doar retete. Ce bine, ma bucur ca te-ai mai linistit.

Ooops, na' ca s-a trezit!
Mai revin, oricum, cred ca am umplut pagina...eeee, ce ziceti de mine? Am facut ceva gimnastica astazi, la tastatura, nuuu?
Sa zica cineva ca nu sunt sportiva!!

Va doresc o zi super!

,
Cristina

Mergi la inceput