Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 29
mariana_1976 spune:
V-am citit dar nu pot scrie decit f. putin pt. ca ieri mi s-au imbolnavit copiii cei mici, nu au febra, dar tusesc si astia nu vor sa le dea nimic de tuse.(noroc ca o cunosc pe proprietara magazinului de produse naturiste si im va da ea ceva daca si maine sunt la fel de nasol...)
Ieri noapte cred ca n-am dormit mai mult de 3 ore(ca tusea si nasul ii derajeaza si scinceau mereu).De dimineata pina acum ne-am luptat toata familia,cu rindul, sa-i dam ceva de mincare lui Markus care are 15 luni.(care dupa 2-3 lingurite incearca sa vomite).
Magda si ea a baut mult mai putin ca de obicei si cind stanuta,cind tuseste cind o doare burtica dupa mese...
Asta e:sper sa le treaca cit mai repede si sa terminam cu bolile cel putin pina in toamna ca prea am fost atacati de ele iarna si primavara aceasta...
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
delfinuta spune:
Acum am venit si noi din Herastrau, tare placut e seara..
Catalina ma bucur tare ca te-ai mai linistit cu Mateiutu. Stiam si eu un dr Mateescu, mergeam la el cu ani in urma, la spit. Emilia Irza, acum nu stiu daca e vb de aceeasi pers. Incearca sa te mai odihnesti si tu, ca vad ca te trezesti zilnic la 5-6...si nici seara nu cred ca te culci prea devreme. O sa ajungi la epuizare in ritmul asta...ai grija si de tine!
Megbeng bine ai revenit!!! Stii...am o nedumerire...tu esti cea care sta pe langa Iancului si urmeaza sa se mute in Baneasa pe Marinarilor??? Eu stau in Baneasa si tare as vrea sa gasesc pe cineva in zona pt plimbari..
Adinush 
Offf, povestile astea despre copiii napastuiti de soarta ma cutremura..
Liuda spune:
scriu repede - astept sa se trezeasca copilul la baie, tocai cat pot pe tastatura ca poate se trezeste
am citit dar nu mai stiu cui si ce sa raspund
cu banana - pai de ce dar la milupa se vind cereale cu banane si mere care se dau de la 4 luni? mie de banana toti mi-au zis ca se poate. Prima data i-am dat ca mancam eu si ea se uita cu mila si pofta si se lingea pe bot... asa ca am zis ca ii dau sa linga... dar ea a inhatat-o si nu a mai lasat-o pana cu a macinat in ea.
ei de kile nu ma stresez, oricum nu zic ca e chiar bine sa nu ajunga la 600 ml de zi, dar cand citesc ce scrie Daconst - zic, ba o fi a mea bolnava, ca uite altii mananca... ei ce sa facem tinem regim de manechin...
Cata multa sananate
Meg - in sfarsit ai aparut...
bine ai revenit
bai lasati ma povestile... ca am piele de gaina
Catalina spune:
Mariana, cand citesc ce scrii ma ia o rusineeeee. Eu ma plang si il am doar pe Matei. Mult curaj ti-a mai dat Dumnezeu fata mea. Bravo tie si sanatate celor mici.
Aelita, sper si eu sa fie bine Matei acum. Inca ne mai uitam chioras pe regimul dat de nenea de asta seara ca cica de maine sa ii bagam lapte si el iar mi-a umplut pampersul in seara asta. Instinctul imi spune sa mai astept o zi pana la lapte si cred ca asa vom face pana la urma. Dar vom lua Ca carbonic 3 zile si Biotics 5 zile incepand chiar din seara aceasta.
Tre sa ii fac baie si io vad cam dublu. Mariana, cum te descurci mama???
eli1977 spune:
Cata, ce bine imi pare ca te-ai mai linistit!
Cleo, pupici pt Dariuta, e o scumpa
Mariana, tin pumnii sa se faca cei mici bine, multa sanatate!
Marybell, ma intrebai de serviciu..da, de luni incep..ma cam...inghesuie gandul asta, ce sa zic, nu sunt tocmai incantata, dar e cea mai buna varianta..oricum, nu cred ca va fi fff mare diferenta, unu pt ca eu de la o luna a lui Pisoi tot plec de acasa, cu diverse treburi, gen plati, acte, sala, araba, dansuri, mai cateva ore la serviciu ca se incurca lumea in dosarele mele..din astea, adica n-am stat non stop cu Andrei, noaptea doarme cu buni de la 2 luni,..si in al doilea rand, am asa un servicu ca o sa pot pleca daca mi se face dor-si sigur mi se va face_ , ma fofilez, iau dosarul in servieta si plec pe teren pana a doua zi...![]()
mama lor de hoti, ca daca ma plateau cum trebuie nu stateam si eu acasa cu pisoiul meu...si cand veneam la serviciu faceam treaba, nu ma faceam ca fac,...
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
delfinuta spune:
liuda incerc si eu de maine sa-i dau putina banana, sa vedem poate am mai mult succes decat cu maru'. Si ma duc sa-i iau si morcov la borcanel, ca cine stie pe ala poate il accepta.
Maaama Cata dar nu i-ai dat cam multe medicam lui Matei??
mediterana spune:
salutare de la mare...
fetelor, scriitoare mai sunteti...am de recuperat 5 capitole cred!
sanatate multa copilasilor!
noi am facut botezul pe 5 mai, ortodox oficiat, nasul fiind un preot catolic. a iesit exceptional. evident, comentariile rautacioase le-am auzit din mers...Sofia creste, acum e un pic racita, ii curge nasul, ii dau sirop de tuse de patlagina si ii mai pun supozitoare de tahipirina-paracetamolul de la noi.
pe malul marii cand e foarte cald, cand bate bate vantul. o tin f. lejer imbracata insa ma ia groaza ca o sa vina caldurile, o sa inceapa sa apara dintii...
luna viitoare mergem in Romania,asa ca ne pregatim de plecare!
va pup pe toate!

mediterana