Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
ylilimic spune:
Maryela - incepusem sa ii dau Biotics pt reflux, insa d-rul s-a invata dupa putin timp ca la bibe e mai usor si imi tragea mie clapa, asa ca am renuntat la prafuri si l-am obligat sa accepte sanul. Totodata am trecut pe piure de legume chiar daca nu a implinit 4 luni (face abia maine si mananca divers de 3 zile). A inceput sa aiba scaune zilnice singur, colici nu prea mai are, acum plange doar de foame sau plictiseala.
RB - abia astept sa ne mai intalnim!
messa - asa arata la tin o fata mofturoasa? Are falcute asa ca lasa fata in pace, stie ea mai bine!
atat de linistita era marea aseara
se poate si asa???
Buna dimineata ceor care au facut ochi sau somn usor celor care mai dorm!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Catalina spune:
Nadia, ma voi ruga si eu pt tine, trebuie sa fie groaznic de greu. Nu ca inainte nu te intelegeam dar acum, cand am dat si eu cu nasul de ceva in neregula la Matei vad cum este sa simti ca nu poti face mare lucru atunci cand ai vrea sa le iei cu mana orice suferinta, chit ca ti-o adaugi tie. Iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere si cat mai putine caderi, mai multe ridicari. Nu imi permit sa iti dau sfaturi ca eu ai vazut ce crize fac cu Matei ... . Dar va doresc tot binele din lume.
Va multumesc fetele de complimente, da Lili, daca te uiti la el nu zici ca ar avea ceva.
Ivona, de cand pui bebelul asa in fund? E ok? Ca mie mi-au zis toti doctorii sa nu. Mama ce sta ...
Astept sa se trezeasca Matei si sper intr-o zi mai buna. Va tin la curent.
Pupici
Catalina spune:
deci m-am bucurat prea devreme din nou. avea pampersul plin. nici cremos dar nici apos. intre. si cam verde. fara miros. am luat proba pt copro. sper sa il faca repede.
mama zice ca si caldura favorizeaza chestia asta.
de azi nu ma luam antibiotic si debridat. vedem ce se intampla dupa ce le oprim. macar daca as stii cum e normal sa arate scaunul pe dieta asta. ca imi dau seama ca nu poate arata la fel ca atunci cand bea lapte.
fetele cu bbei mai multi mai ziceti-mi si mie din experienta voastra cu diareea la bblusi.
Shine spune:
gagici din dr. taberei, ma pregatesc sa dau ture de bucla.![]()
pana la pe 12 stam pe afara, daca gasim umbra deasa![]()
ma gasiti pe bobil daca aveti chef de fatza mea azi.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
gio spune:
Shine, azi avem program de vizite, dar maine m-ar tenta. Ai gasit graderoba de vara pt bubu mic
?
Nadia, imi pare tare tare rau pt Lidiuta ta. Eu tin pumnii poate Jianu, sau alt ortoped are alta metoda de tratament pt voi.
Am vazut bb stand in fund, oau!!!Ivona, se ridica singurica sau ai pus-o tu asa? Oricum, e o performanta sa se tina singurica, si atata timp.
Maryela, eu am luat orez de la Topfer si as vrea sa incep sa-i pun in bibe. Ia vezi poate functioneaza si la voi pt reflux.]
Ma inscriu si eu in categoria fara dulciuri si paine de 2 sapt + si doar cu 2 kg date jos
. PLus sport 6 sedinte de aerobic pana acum...asta e
Va pup
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! sunt tare obosita. scriu repede ceva raspunsuri la ce am citit acum la cafea...
NADIUTAPM - doamne ajuta , ma rog pentru tine si fetita scumpa. o sa fie bine. sa ne spui cum a fost si la ceilalti doctori. e bine sa ai alta parere! of doamne, e tre greu cand apar probleme cu bebelusii...asa de mici, ti se rupe inima. doamne ajuta!
CATALINA - thea ia antibiotic si i s-a schimbat kk mult, e verde foarte aprins, i face de multe ori. si se screme saraca... de cand a inceput antibiotic e mai ciudat si kk. o fi si de la caldura, ehe cine stie ce o fi prin aer, astia micii iau toate prostiile imediat.
doamne ajuta sa fie bine si matei cat mai repede!
LIUDA - mai...cu aerul conditionat... noi strangem apa intr-o galeata in balcon. si apa asta o punem apoi intr-un bidon ca sa avem sa PUNEM LA FLORI!
pentru ca la noi apa de la chiuveta e naspa, zic eu, impura, pe cand apa aia de la aerul conditionat este clara, deci mai buna decat aia de la robinet... asa sa ii zici aleia cu trandafirul ei, ca ii faci un bine!!!
fetelor va multumesc din suflet pentru urarile de bine! sanatate multa tuturor!
deci va zic ca fata mea s-a stricat de tot la tot ce am incercat sa o invat eu in astea 4 luni jumatate... dormea bine, de pe la 8 seara pana la 5 dimineata , se trezea numai sa manance noaptea. azi noapte cine era pe la ora 1 noaptea in plansete... nu febra, nu nimic... doar o ardea patutul sa stea in el... am incercat toate alea, era obosita moarta sa doarma... nimic. pana la urma a luat-o sandro c noi in pat , langa el si a adormit in 2 secunde...
deci - nu mai doarme bine. si-a schimbat complet orele si intervalele
- imi plange in carucior pe strada sa o ridic. se uita lumea la mine ca cine stie c i-am facut de urla asa... cum o ridic cum tace. deci...numai in brate ar vrea.
- si altele. nici nu le ma zic pe nume. dar clar fata mea e alta, mor de ciuda, nu stiu ce sa ii fac. deci tot ce am incercat eu pana acum s-a dus naiba... am alt copil... of.
mai citesc
YLIMIC - c frumos ca ati luat "cina" in oras
si noi isim seara la plimbare langa mare, e asa relaxant. ce frumoase pozele!
MARYELA - numai bine la puiutul mihnea! eu nu o ridic pe tha deloc dar se ridica ea... trage de toate alea din carucior , face abdomene...
eu ce sa ii fac, ma speriasem la inceput ca sare din carut
dar daca asa face ea exercitii, sa-i dea inainte. o leg.
si eu sambata m-am imbracat in niste blugi trei sferturi dinainte de thea :) asa m-am bucurat. eu mai am pe la mijloc, zona problema.
in legatura cu CEZARIANA- pe mine tot ma mananca operatia si daca am incercat sa fac abdomene usor obosesc foarte repede, respir de parca am urcat 100 de etaje. deci eu nu sunt gata de aerobice inca. merg mult in fiecare zi, dar altceva ma oboseste foarte tare. si operatia ma inteapa cand imi fac griji
. la voi cum mai e?
va pup fetelor si sa avem toate o zi minunata! bebei sanatosi si mamici fericite!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
mcbeal spune:
Neata la fete si la bebei!
N-am mai intrat de mult pe aici, de fapt n-am mai scris, ca de citit va citesc aproape in fiecare zi.
Mai fetelor, cand va aud ce bebei grasunei aveti parca ma ia frica un pic. A mea e la categoria usoara, de-abia are 5,600 kg la 3 luni si o saptamana. Dr. zice ca e ok si s-o las in pace, dar mie mi se pare ca mananca prea putin. Dr. zice sa nu ii dam completare (mananca exclusiv de la san) si ca nu e slaba, ca nu stiu eu ce inseamna copil slab. Saptamana viitoare mergem iar la vaccin, mai vedem pana atunci. Si eu as vrea s-o alaptez cat mai mult timp, totul e sa se si poata.
Nadiuta, tinem pumnii sa fie totul bine!
Si Catalina, parerea mea e ca te stresezi degeaba. A mea face caca de 4-5 ori pe zi de cand s-a nascut si chiar extrem de apos cateodata. Dar nu ma stresez de asta, am citit si in Capraru ca cei hraniti la san pot avea scaune foarte variate.
Pup toate fetele si toti bebeii si mai intru eu pe-aici (sper ca mai des ca pana acum).
Daca vreti sa ne vedeti cat am crescut, uite un link cu poze cat de cat recente (cele mai noi sunt de acum 2-3 saptamani):
http://www.cristina-maria.de.tl/My-photos/kat-6.htm
V-am pupat!
alinuk spune:

La multi ani!!!

Adamutz bb de
Ylilimic... pupici multi si apasati pe obrajori!
Robertzica bb de
Alinatxa si pe bucalatzii lu' Bita mica multi pupicei!!
sa va trasisca picutaniile si sa va bucurati!
Daconst nu stiu ce sa zic nici eu cu papa la pitik. Ca de mancat (ca si gramaj) nu stiu cat mananca - oare nu-i putin 4 mese pe zi? Ca pedi a mea tot zice de 6 luni cu diversificarea... nici ceai, nici nik.. Cand va aud pe toate cu morcove, pastarnaci si alte fructolegumicule ma apuca pofta... in niciun caz de trebaluit in bucatarie...
Cred ca-l voi cantari si eu saptamanal totusi sa vad cum e...desi mi-a mai zis pedi ca de acum isi schimba ritmul..la patru luni avea 7.8kg la peleu gol, adica maui mult decat dublul de la nastere.
Loleka bine ai venit printre noi, iar daca vei avea rabdarica sa mergi pe linkurile din prima pagina si la cap anterioare sa stii ca noi am tocat marunt toate cele ... Daca ai punctul o intrebare vei gasi cu siguranta raspuns la una dintre noi ... cred ca adunate le-am patit pe toate
haha se pare ca am rime azi..
Adela vazut frizura...super, arati ft tinerica si cu aer de duamna in acelasi timp 
Elenita cred ca esti o fericita... asta in mom cand piciutaniile iti mai dau ragaz sa respiri!! Sunt niste comori pretioase!Superbe!
Delfinutza cred ca ti-ar sta si tie bine tunsa scurt "modelul Adela"!...parerea mea!
Liuda ai o mare pb fata..ca ai slabit imediat!!??? Esti super tare...daca nu-ti curg pieile pe tine cred ca te cam alinti, zau asa... Ce crezi ca zic fetele care se lupta din greu cu kg???
Iar treaba cu hainele iti dau o sugestie - tot ce e mai vechi de un an fa un pustiu de bine si da de pomana la niste amarati si mergi la schimbat de garderoba...
Lilica jos palaria pt poza! Sarumanushitzele (daca imi storc neuronu' stiu cum se scrie ... dar las ca-l pastrez pt lucruri mai serioase) pt dedicatie si va pupik. sunteti niste scumpi.
Spune-mi ce fel e copacelul din spate??Are niste flori minunate, dar mai minunate foricele suinteti voi doi!!!
ti-e clar da ca aseara dupa ce am vb nu am mai reusit sa intru pe forum
!?
Liuda Sar'na de articolashul despre mancarica..
Catalina ti-ma mai zis parerea mea, da?? esti o femeie puternica si o mamica minunata. Sanatate lui Matei!
Aelita
cumnata-mea s-a trezit in magazin fara carutul cu copil de cateva luni! a inceput sa tipe.ea cerea nu stiu ce fructe si a disparut carutul de langa ea!! cand se uita,un alt carut langa,dar cu alt copil.
dupa ce a crezut ca face infarct,a venit o tuta cu carutul sicopilul,ca incurcase caruturile!!!
a luat-o cumnata-mea la balacareli,chiar asa nu se uita si ea la copil cand ia carutul?? pleaca asa fara sa vada daca respira copilul,daca e bine,ca asa poate vedea dracu ' ca nu e copilul ei !! fataaaaaa moooooooooooooooooooorrrrrrrr, nu se paote asa ceva... Ptiu mare ti-e gradina... cum sapleci nenica cu alt carut, hai ca alt carut ar mai fi cum o fi, da alt gupil????ptiu ..cum zice Catalina ??? puschea pe limba!!! am zis bine?
(aici am invatat cuvantul asta!!)
..despre cazul cu rapirea ..no comment!
moaaaaamaaaaaaaaaaaaaaa ai o jardiniera super!!!
Catalina e o scumpa Alexandra...si cum se uita Matei la ea cand ii canta, sunt superbi!
Kate fata am vazut pe Anelin in filmuletzul ala dand din ciolanele in carusel. Betoooooooooonnnnnnn, auzi ce face el gupil cu noaptea in cap...Un sportist!
Auzi fetitza, ai un copil minunat si superb, ce te tot zapacesti cu voturile alea?? Am inteles ca se schimba regulile jocului in timpul concursului...iti mai faci si nervi zau asa.... Nu ai nevoie de nicio confirmare!!! Tu stii si asta e suficient ca ai o comoara de bebel!!!
Nadiutza faci bine ca mai ceri parerea si altor medici. Insa daca tb sa ajungi la operatie gadeste-te ca e pt binele printesei, iar ea acum micutza fiind nu o sa protesteze sau sa sufere ca nu paote zburda... Sa vezi peste un an cand n-o sa te mai poti tine dupa ea... Hai fii optimista si fii cu gandul bun la vremea cand o sa fie oki!! Mereu cand ti-e greu acolo sa te gandesti ...la momentul cand o sa fiti fericiti fara nicio problemuta!!!
pup!
Eli felicitari!brava fata..la cat mai multe!! Sunt mandra cand vad mamici asa active si dornice sa nu-si ingroape nasul in pampersi!!!
pup...aaaaaaaaaaaaa da' daca tu o sa ai program asa incarcat noi cand ne mai vedem in parculetz????
????
Messa fata mi-e dor de tine si de Arianna!!
Ivona ce mingiuca faina ai tu acolo...un hopa mitica ce sa mai!
Shine azi o sa iau drumul pismigiului din motive de trebi in zona centru!!! Poate maine ne mai vedem la niste sarituri de garduri!! pup Alexutzu dragutzu!!1
aaaaa atunci o bagam si pe Gio maine la garduri...
Gio de acum tb sa se vada rezultate...adica la sf asta de saptamana sa te mai cantaresti si sa vezi despre ce e vorba!! Sincer acum am inteles ca dupa sarcina nr. 2 se dau mai greu kg jos 
McBeal te asteptam mai des ...ce palariutza de domnishoara cocheta are Cristina!!
Adinush ..ce zici mi-am scos parleala pt posturile de data trecuta....!??
fete va pupik, o zi buna si racoroasa ...pe unde gasiti asa ceva! Azi noi avem program de Cismigiu, dupa ce rezolam o trebshoara, adica dupa 13 suntem la locul stabilit!!
In rest Margicutza e oki - imi fac eu ceva griji - visavis de papa lui...nu de alta dar v-am zis va tot aud cu haleuri la greu pt ei si parca ma gandesc ca nu-i ajunge nici piciutaniei mele doar laptikul de mamik!
Incepe pitikul sa se strofloceasca sa se ridice in funduletz, adica isi itzeste capul si umerii in sus. Ma gandesc totusi sa nu-l las in funduletz...mai asteptam pana dupa 5 luni, clar!!!
Margicutza si mamik de margicutza va pupiki!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
schimbare de program
am vb cu Laura si azi ne facem program de Plaza, de cascat gura pe la mag si de halit pe acolo!!
cine mai doreste, cine mai pofteste...pup fete cucuiete!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
vroiam sa va intreb ceva:
credeti ca e vreo pb pt latpikul meu daca incep sa ma dau cu Elancyl de la Galenic????????
ce-i drept pe prospect scrie ca nu e recomandat gravi si fem care alapteaza...
dar totusi ma dau pe coapse, nu pe sani!!!
ce parere aveti???
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!