Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nadiuta, imi imaginez prin ce treci si ma ia cu tremurici... nu stiu ce as face intr-o situatie ca asta, probabil as fi cu nervii, as fi dezorientata si disperata si mi-as face o mie de ganduri... asa ca sper sa treaca tot chinul cat mai repede si mai cu folos, sa fie ok totul cat mai curand si sa ai putere sa rezisti.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ne-am schimbat semnatura acum cu link la folderul cu poze

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am stat si am citit tot. In sfarsit am terminat. Am vazut poze multeeeee si tare minunate!
Imi pare asa rau ca avem bebei bolnavi. Tin pumnii strasi , sa se faca bine toti.
Nici Mihnea nu e prea bine. Parca vomita si mai rau...eu ma asteptam sa-i mai treaca cu timpul dar.... Am citit si ce au zis Messa si Liuda despre reflux, am aplicat tot in afara de ingrosarea lapticului. Nu prea are efect. astept sa facem 4 luni si sa incepem cu legumele fiindca cerealele nu cred ca sunt potrivite pentru noi( suntem mai grasunei...). Saptamana asta a mancat si foarte prost, incepe sa planga in timp ce papa... Nu mai stiu ce ar fi bine sa fac si ce nu. N-as vrea sa-i dau medicamente fiindca toti medicii (3) ne-au zis ca daca ia in greutate nu e asa de grav.

Lili Adam cum mai e?

Marinar, si sotul meu are ceva la picioare si cautam si noi un dermatolog bun....:)Asa ca RB, daca imi permiti, o sa apelam si noi la medicul recomandat de tine...

Meyyyyyyyy, nu mai ziceti ca va incap hainele de dinainte de sarcina ca va baaaaaaat!!!!!!! Eu de pe 15 aprilie nu mai mananc paine si nici dulciuri si am slabit doar un kil si ceva!!!!!!!Sunt cat o balena.In fine ... mai am o problema....mi-e tare frica ; in curand o sa fiu cat o balena cheala...fiindca imi cade la par intr-o veselie. Si fi-miu ma " ajuta" : trage de el de zici ca acu` mi-l scoate cu tot cu scalp.

Hai sa va mai intreb ceva: voi va ridicati bebeii cd sunt pe spate de manute in sus?. Am citit pe undeva ca acum ( la 3 luni) ar trebui sa participe la manevra de ridicare. Ei bine Mihnea n-are nici un gand in sensul asta asa ca am renuntat.

Hai ca m-am intins cat o pomana tiganeasca....( cum o fi aia???!!!!)

Va pupic pe toate mamicile si toti bebeii din dotare.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

As vrea sa le incurajez pe mamicile cu bbei bolnaviori sa fie tari. Le doresc sa se faca bine cat mai repede. toti piticii.
Ylilimic noi facem bine, ne plimbam prin parculete si asteptam sa vina ziua sa facem vaccinul de 4 luni. Mai este un pic si ne mutam cu tot calabalacu' la Mangalia (noi incepem deja vacanta ).

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Mai Messa dar ce dulcica e Arianna, cum scoate ea limbuta cand o speli pe gatut...Asa face si Mihnea, parca s-ar gadila...
Am stat eu si m-am chiombit acolo dar n-am vazut nici o poza cu tine...Sa o fi scapat-o eu?

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Aaaa, sa nu uit... Bine ai venit Loleka, ma bucur ca se inmulteste numarul de mangalioate de pe forum. Si Amalia este prematura asa ca putem sa impartasim impresii despre nostrii.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Lili
Nadiutza multa bafta ne rugam pt tine.
Maryela nici Rihanna cand avea 3 luni nu participa cand vroiam sa o ridic dar de la 4 a inceput sa participe la ridicat chiar sa vrea singura sa o faca.

O noaptea buna

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Loleka bine ai venit!

Mary si eu o ridic pe Ella usor de manute in picioare si ii place la nebunie, se incordeaza toata si rade! Am sa incerc sa fac un filmulet sa va arat. Dar ea are deja 4 luni si recent am inceput exercitiul asta, insa il practicam de mai multe ori pe zi, ca nu ii place pe burta deloc.
la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Uitati aicicum se sta in fundulet.

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Ce dulce este Ella cum sta ea in funduletz.

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput