Fetele din Japonia
Raspunsuri - Pagina 9
hannen spune:
Fetelor eu planuies sa ajung in Tokyo luna asta pe 18 si mi-ar placea sa ne intalnim pe 19 de ex.dar deocamdata nu stiu sigur.Sper si eu.
Ralu ce site ai gasit??
Pupici de la Nicole&Amira
yurika spune:
Buna NinaM eu locuiesc in Toyocho si e foarte aproape de tine
Cind esti mai libera da si tu un semn ok?
Toate cele bune!
Yurika&Mark
Andra007 spune:
Buna fetelor"japoneze"
Este careva dintre voi clujeanca ? Caut pe cineva care este stabilita in Japonia pe nume Dana.
yurika spune:
Buna Ralu ,am facut si eu comanda si o voi primi pe 15 dureaza intre 10-15 zile ,iar comanda a facut-o sotul meu prin telefon.
Iar daca mai ai ceva nou astept sa scrii
Toate cele bune!
Yurika&Mark
ralucami spune:
Yurika ma bucur ca ai reusit sa iti faci comanda si sa iti micsorezi contul Eu am facut prima comanda in jur de 200$ si nu am primit prea multe reprosuri de la al meu sot Un alt site ar fi www.fredericks.com Seamana mult cu cel de la VictoriaS! "Ruineaza-te" si pe acolo Yurika mai gandeste-te si tu si poate reusim sa ne vedem candva toate fetele. Plizzz nu la sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie pt ca plec cu sotul meu in Okinawa. Haideti spuneti toate care si cum puteti si sa facem o lista
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Misilicu spune:
Raluca
Eu pot oricand sa ma intalnesc cu voi, dar mi-ar conveni mai mult sambata pentru ca sotul meu v-a putea sta cu Monica. Altfel o sa venim amandoua.
Mihaela
yurika spune:
Buna fetelor ce spune-ti ne putem intilnii pe 19luna aceasta(simbata)
Vedeti cum va orientatii si gata la drum
Dar sa fim toate la adunare
Vedeti prin agenda voastra cind va puteti face timp
Toate cele bune!
Yurika&Mark
hannen spune:
Si eu si eu .Vreau sa ajung la tine pe 18 neaparat,daca nu cu trenul atunci cusau cuca daca nu atunci ma singura.
Vreau sa o facem lata ,uite-asa si apoi sa m-ai vrem
Asteptam raspunsuri ca-ci deja invitatiile au fost lansate
Va pup Nicole&Amira
ninaM spune:
Ooooo...fetelor...Imi pare atit de rau ca nu va pot intilni pe 19...Si eu care asteptam atit sa va vad...Dar,poate cu alta ocazie!Cum va spuneam,pe 19 plecam la munte si ne intoarcem pe 21...E primul nostru weekend departe de casa de cind s-a nascutVa pup pe toate,si distractie placuta!!!
Nina&Alex
ralucami spune:
Vazusem de ieri ca v-ati hotarat sa va intalniti pe 19 si nu v-am scris nimic in ideea ca voi discuta cu al meu sot. Sincera sa fiu pe mine m-a luat cam repede "valul". Eu ca sa ajung in Tokyo trebuie sa fac rezervarile la avion si pentru saptamana viitoare m-ar ajunge in jur de 30.000\ biletul pt o sg persoanaDar cum v-am spus singura nu pot veni pt ca sunt preafrumoasa si preavestitaGlumesc! De al meu sot nu scap ca se tine ca scaiul de mine(si nu pot sa zic ca imi displace) De pe data de 18 seara, 19, 20, 21 al meu sot are liber si avem facute alte planuri. Mergem sa ne uitam la niste model house si la niste terenuri pt ca ne-am propus sa ne stabilim si noi cuibusorul de nebunii. Apoi mergem la golf cu niste prieteni de-ai lui(eu mi-s a 5-a roata dar nu conteaza) Apoi pe 21 s-a autoinvitat un client de-al lui barbate-meu la noi acasa(plus nevasta aluia care abia asteapta sa ma cunoasca cica) Apoi mergem sa ii facem vaccinul cainelui(avem un dog german)Si tot asa... Deci eu pe data de 18 sau 19 nu pot veni de nici un fel Sa va spun ce ma gandeam eu: in viitorul apropiat (avem timp sa ne cunoastem si mai bine de pe forum) sa ne intalnim si sa mergem la restaurantul romanesc Ma doare sufletul ca nu pot veni si eu acum dar ....asta este! Poate next time! Daca va intalniti beti un pahar de cola si pentru mine si faceti multe pozici! Sa fiti cuminti!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!