Fetele din Japonia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Draga Hannen, multumesc de raspuns. Ai dreptate vazusem pe undeva Victoria's Secret, dar uitasem...si e mai usor sa intrebi decat sa cauti

Dana C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mai fetelor tot nici un semn de la Victoria? Sa inteleg ca eu sunt o fericita ca l-am primit?Mie toata comanda mi-a ajuns in jur de o saptamana. Aha! Fetelor nu am idee ce se intampla dar pe messenger nu mai pot intra de vreo 3 zile. Nu imi apare nimic scris. Mesajul sonor cand primesc ceva il aud dar nu vad ce mi se scrie(cred ca m-ati inteles)Daca aveti vreo idee spuneti-mi si mie ce sa fac!! Eu am sters si reinstalat messengerul de vreo 3 ori de cand s-a intamplat"nenorocirea" dar nici o ameliorare a situatiei. Astept sugestii!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetelor!!!Eu sint mai noua pe meleagurile astea,si tare as vrea sa va cunosc...Am si eu un bebic de 6 luni si el e singurul meu prieten de zi cu zi.Mi-ar face placere daca am vorbii sau de ce nu ,sa ne vedem .Multi pupicivoua si vostrii.

Nina Matsushima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Tot eu sint,ca-n lapte!Eu locuiesc in Urayasu,linga Disnyland.Mai exact,in Shin-Urayasu.E destul de frumos aici,multa verdeata si multe spatii de joaca pentru.V-am pupacit

Nina Matsushima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Nina,bine ai venit printre noi.Stiu zona unde locuiesti ,am umblat in tineretze pe acolo,am zis-o.
Oricum i-ti dorim sedere placuta la Despre Copii,si sa vezi ce de prietene o sa-ti faci.
Ralu,draga nu stiu ce sa-ti zic de messenger,nu ai gasit geniul poate totusi se gaseste cineva cunascator sa rezolvi problema,mult succes.
Pupici si ptr voi toate.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Buna Ralu vreau sa iti zic ca astazi am primit si eu catalogul si ma bucur foarte mult ,dar ramine de vazut in cit timp ajunge comanda

Toate cele bune

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Si eu sunt tot in . Locuiesc in Tokyo, Edogawa-ku, Nishikasai. Eu sunt cam a, dar sper sa ma primiti si pe mine aici . Multi voua si vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna Eli si bine ai venit printre noi te primim cu cea mai mare placere Niponel si Emmytsu from

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor noi(NinaM si Eli) le urez bun venit si spor la scris mesaje aici pe forum Hannen l-am gasit pe "geniul" de barbate-meu care mai mult strica decat reparaNu-s` de ce dar am impresia ca el e vinovatulsi in general cam la tot ce nu e bine el e de vina(zic eu) Yurika ma bucur ca in sfarsit ti-a venit catalogul.Nici comanda nu are cum sa dureze prea mult. Si am mai descoperit un site asemanator. Daca te intereseaza spune-mi!Va pupacesc pe toate !Mai fetelor veniti cu o propunere cam pe unde si pe cand sa ne intalnim?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput