Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Laura......multumesc mult pentru sfat...!Pai e caravana antena 1...si acum seara canta directia5!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu stiam eu de ce e asa liniste...e sambata. sa vezi luni dimineata....cum curg paginile...

am tot uitat: chris deci tu ne iubesti de-adevaratelea, doar ca mozilla asta ne-a sabotat... ce mai face pisi? hai, v-ati intors? poate mai pui si tu o poza noua din cand in cand
aelita fooooarte tare ca ti-au trimis prin posta asa ceva. cred ca ar fi minunat daca s-ar face si la noi asa.pt ca sunt multe mamici care chiar nu au acces la informatie si se bazeaza, evident, pe mama/bunica.daca mai da si de un dr tamp...asta a fost...
kokorino vad ca de cand ti-am declarat pe-aici dragostea pe capete, ne scrii ca-n vremurile bune iu-piiii. eu zic ca e foarte cred sa te dedici fara retineri si regrete copilului (copiilor) daca nu faci, din cand in cand, ceva pt tine. si eu una simt ca ceva-ul asta pt mine e statul la taclale cu voi. plus ca tot despre el e vorba, deci nici n-o sa ma simt vinovata...asa ca, in loc de pauza de tigara, te asteptam cu drag oricand ai chef. si hai, ca arati bine, nu o mai da cotita
cristina d a sughitat nasol in primele luni, in ultimul timp il mai aud o data la 2 saptamani...si nu am facut nimic... ce pot sa ti spun e sa nu folosesti lamaie, de ex. remediile care circulau pe la noi erau un pic de apa sau tzitzi. da, salivatul abundent poate fi de la dinti. nici eu nu dau nici ceai, nici apa, doar tzitzi. ma gandeam sa incep cu apa cand incep diversificarea. eu una nu vad rostul ceaiului. plus ca rece are un gust foarte..tare, metalic, nu stiu cum sa zic. eu nu l-as bea de sete...asa ca nici el n-o sa pupe...
marani jap, jap. revino-ti. eventual spune tot, ajutam si noi cum putem, sau macar aruncam cu o , ceva
monigue m-am diversificat am inlocuit o masa de biscuiti (maia) cu legume(salata) si pe aia de seara cu fructe (mar)
kikineata pe aici au fost multe discutii legate de produse facute pt europa de est si diferentele uriase fata de celelalte...mult succes cu papa si sper ca asta era problema, bine ca ai gasit lapte din ala bunu'
bambo si eu ma intrebam la fel. azi s a foit ce s a foit in carucior pana s a ridicat si a stat...o gramada. se tinea de margini, batea in alea pe-acolo...l-am lasat...a stat fix 9minute. cand m-am uitat la ceas...m-am cam panicat un pic, ca-s mama denaturata ca l-am lasat atat...dar, sincer, habar n-am...adevarul e ca dupa, s a lasat singur pe spate si n-a mai dat semne ca ar vrea mai mult...deci i-a ajuns pt azi
alexandra pai cred ca toate ne vom confunta cu asta. prima lingurita e primul pas spre intzarcare... asta e, si eu zic sa te gandesti la cereale pt completare seara.
aelia da, si mie mi-a scazut cheful de a salva lumea...sau de a o face cu vorba buna...fiz doua dupa scafarlie vad io acuma la orizont...ma uit de dimineata la un m,esaj pe care l-am scris pt subiectul ala si nu ma-ndur sa-l trimit pt donia, pt calmul cu care vrea ea sa rezolve lucrurile..
madaluta sa fie de la caldura?
a deju mooooooooooa, ati botezat motanu'..!!!!!!!!! hai, baga mare, spune tot. si, evident, felicitari!
gata, si noapte luuunga

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am de zis asa:

1. Vizionat poze iesence...Antonia, Mihaita si Daniel...frumooosiiii, da' frumoooosiiii, nu gluma....Pupam...
2. Vizionat Daniel, Laurici&Co...si mor de ciuda iar ca io n-am cada in baie, ci cabina de dus......ca l-am vazut ce bine-i placea lu' ala micu' cu mami in cada......ati fost frumosi ca nasi...eleganti, ce mai...va pupam...
3. Saliva abundenta e de la dinti...schimbam si noi bavetici din 15 in 15 minute; valabil si pentru mainile bagate-n gura pana-n cot!
4.aaaaa....am uitat......
5. Alex, ti-am scris pe privat!
6. Dianocica, te pup si pe tine si pe Davidutu' meseriasu'

Ma duc savad cine castiga Eurovisionu'!

Staaatii, adica io tre sa stau ...A_deju, felicitari pentru crestinarea lui Eric!!!! Sa fie intr-un ceas bun...asteptam fotografii...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Se vede ca e week-end, ca e slaba miscarea pe aici!
Alexandra, imi pare rau ca lapticul nu mai e suficient, dar, asa cum ti-au spus si fetele, poti incepe sa-i dai cereale.
Laura, sunteti o familie tare frumoasa! Felicitari lui Dani pentru stat in fundic! Sa va traiasca finii!
A_deju, Angi, sa fie intr-un ceas bun increstinarea motanului Eric si a frumoasei Iulia!
Madaluta, imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti spun despre iritatia lui Darius. Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic luni.
Donia, mi-a placut foarte mult ce ai scris la subiectul despre "diversificarea cu vin"! Din pacate, nu cred ca astfel de "mamici" pot fi convinse ca procedeaza gresit. Si eu am obosit si mi-a cam scazut cheful de a salva lumea, asa cum au spus si Aelita si Dianocica. In ultimele doua-trei luni am vazut multa inconstienta si ignoranta la unele care cica sunt mame (o mamica, care ii da copilului de la 2 luni si jumatate mar ras cu biscuiti, desi avea lapte suficient la san, alta ii da iaurt de la 3 luni, iar copilul de un an si trei luni al alteia mananca la greu salam "pentru ca ii place"). Am incercat sa le explic cum e cu stomacelul bebelusului, care ar fi pericolele... Asi! N-ai cu cine sa vorbesti! Ele o tin pe a lor, ca bebelusul e sanatos, ca n-a avut nici o reactie dupa ce a mancat tot ce i-au dat, ca una dintre ele asa a procedat si la primul copil si acum e mare si sanatos, ca fiecare face cum crede cu copilul lui etc. In plus, spunea aia cu iaurtul, copilului i-a placut foarte mult, ca deschidea gurita, sa mai primeasca papica. Mi se pare nedrept, pentru ca isi bat joc de sanatatea copiilor lor, iar bietii micuti nu se pot apara in nici un fel! In fine, iar m-am enervat! Sa mai spun si ca azi in parc, la 30 de grade, era o idioata cu husa de iarna pusa la carut, iar copilul era invelit cu o paturica? Bineinteles ca ea era in maieu, bermude si slapi, ce mama ma-sii, ca doar e vara!

Ma duc si eu la culcare. Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara

flore, e prima noapte pt David cu atele..aseasra cand am vrut sa i le pun a inceput sa planga rau..am zis ca e obosit si sa i le pun a doua zi. voi le tineti si ziua? faci o poza sa vad atelele in picioare?

dianocica, asa er fi meritat..dar asta ar fi insemnat sa-mi consum energia pe te miri cine...cainii latra ursu`merge..intelegi?

dianarus..il incomodeaza atelele..sunt pana sub genunchi. o sa pun poza maine

auras, o luna trebuie purtate dupa care mergem la control

ktrinel, anateo..soldul e ok..insa picioarele lui nu sunt ok..labutzele le are spre exterior, asa a stat in burta, ca o broasca

asiza nu te-am uitat, insa trebuie sa caut biletul pe care este trecut diagnosticul si iti zic

in rest multumesc fetelor pentru intrebari, raspunsuri, sustinere

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

madaluta daca nu pare afectiune,cum spune si mama lu A_deju,daa nu e nici alergie ca nu a aparut si in restul corpului,atunci sunt aparitii normale,se da cu crema hidratanta si vor trece de la sine.dureaza pana trec,uneori apar,dar altceva nu are sens sa testezi pe pielea copilului.
cum fac pubertii,si nu le storci,nu le dai cu nimic,asa fac si bebelusii,de la lapte,de la grasime,de la diverse.

dianocica deasemenea sunt femei care daca ar primi asa ceva le-ar arunca direct la cos ! aici,majoritatea romancelor,arunca aceste hartii si suna la bunica din romania sa ia sfaturile de aur.
chiar azi in parc povestea una mai in vartsa despre o alta ca auzi la ea,da numai lapte si are copilul CINCI luni,ca nu se satura copilul doar din lapte,da-i morcov si barabule si nu mai stiu ce zicea....
alta ca da ceai adus din romania ,il face ea(aici s-o fi terminat ecaiul9 CU MIERE IN EL .si biscuiti din aia de care mancam noi ii pune in lapte,SI AICI EXISTA BISCUITI FARA GLUTEN! ca ii da pufuleti ca pofteste.
am intrebat-o daca i-a spus pediatra de aici sa dea asa,si a zis ca nu,ca i-a spus pediatra din romania!
asa ca ele vin blindate cu "sfaturi " de acolo,si degeaba primesc asa ceva...
cred ca nici nu se uita pe ele.

tu da-i bataie cu mesajul ala,daac asa simti,ca poate se mai trezesc din ele.

HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAA! AM APUCAT DOAR VOTAREA ,CA AM UITAT CA E EUROVISIONUL AZI SI AM COLINDAT PE STRAZI.Si bineinteles ca aveam de gand sa votez si eu ,si am ajuns tarziu..

teutz,da sunt sanatosi,ca si daca nu ar fi crezi ca spune cineva??
si ca e tara plina de ulcere la varste tinere si de operatii pe burta de al ce o fi? si rinichii plini toata lumea,ca cica de la apa de la robinet!! dar de la mancarea data cand rinichiul era cat gamaila de ac,nu!
stii ce ma mira pe mine,de ce naiba ne ingrijim noi cand suntem gravide ,sa nu mancam aia si aia si aia,sa nu ne vopsim,sa nu ne ametim,sa nu ne invartim ca facem rau..si cand ii vedem in brate le dam de toate si ne uitam daac are sau nu reactii imediate.
de ec cand suntem gravide nu fumam,mancam prostii si sa zicem: uite,am mancat luna asta si am fuamt si am baut si vad ca sarcina merge bine merci,nu am avortat,deci e bine mergem mai departe!
ca asa e si cu copiii,ce naiba se asteapta sa se vada ceva spectaculos a doua zi?? ca nu zice nimeni ca e tragedie,dar nici bine nu le e...
e cam cum e cu fumatul.fumeaza un pachet pe zi gravida,si probabil 90 la suta din copii vor iesi fara urmari vizibile,ba poate 99%.se stie ca urmarile fumatului sunt subtile,nu neaparat spectaculoase,la unii mai tarziu,la altii mai devreme,la altii deloc.
cam asa e s cu mancarea data devreme.

eei,hai ca iti spun tie de parca tu nu zici acelasi lucru!!
scriam sie u asa pt toata lumea.

dolores
nu isi reveneau piciorusele fara atele ??ca toti stau ciudat in burta,si de obicei se refac de la sine..sper sa va treaca si voua repede repede1

HAI ROMANIAAAAAAAAA! cam degeaba ca vad ca e la coada rau....(la eurovision ,nu la altceva.. sa nu se confunde)

parca mai era un subiect deschis de diversificare,pe langa cel al doniei?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ei iaca ne-am mai strans si noi prin casa...desi nu a fost foarte cald azi, afara era placut de stat, un pic de vanticel...si ce ne-am zis : e vremea sa incepem lucrarile agricole! ...adica scos buruienile si papadiile ...ca cica papadiile nu sunt flori si trebuie scoase...gazonul are doar iarba. asa ca pun-te pe scos papadii...nu-i usor...noi am crezut ca le scoatem cu mana , adica le smulgem...nu, astea=s papadii sovietice (cred ca le-a adus rusul cu el )..m-am uitat si eu la negru de peste drum care scotea de zor papadiile...si am intrat in vorba.asa am ajuns sa cumparam uneltele necesare, deci spor la treaba...ne-am apucat haotic, ca : in stanga papadie, in dreapta papadie...nu se vedea mare lucru in urma noastra...in fine, asta a fost activitatea principala, cat mandra a dormit 3 ore in carutz afara.

e, bambo, acu' mai zici ca e fain sa stai la casa...noi , nascuti la bloc

a_deju asteptam vesti de la botez! ati fost in gasca...ahaaa...dandusa nu se lasa deloc impresionata sa revina....dandusaaa.....hai ca nu mai stiu versurile la cantecul ala cu Lydie..

c_gabi77, bine ai venit....dar ai si disparut! te asteptam cu detalii despre voi.

chris80, mandra ta s=a ridicat in fund de jos sau de pe leagan , adica un plan inclinat ? oricum , felicitari!

yagmur, mamica harnica...mai ,dar chiar si in weekend...nu le-ai zis si tu ca ai copil acasa...chiar, nu ne-ai mai zis cum te impaci cu dadacele? Luca s-a obisnuit ? bine macar ca viata ta sociala continua in ciuda greutatilor...o cursa de cai..pe cand o cursa de ogari sau o lupta cu cocosi ??

kokorina, de nu era pe gratis scula...demult o duceam inapoi, dar asa unde sa o duc? nu iti dori...ca o sa ma pomenesti...evident ca sunt peste tot...doar traim in mondializare..mi=e dor de ala a lu' mama de il spalam cu tix.asta e ..fix .pix. ca sa intelegi.
am vazut si eu pozele cu familia de artisti...ce bine v-ati gandit sa va imbracati toti in alb ...pana la urma cine a fost nasa?

cristina_l si eu experimentez aceleasi scremete fara cap si coada la fata mea...nu inteleg ...poate ca isi mai pune in miscare muschii...cateodata face asa in magazin de se intoarce toata lumea...o doamna zice: vai, dragutza, vrea sa se faca remarcata...!
pt sughit nu am facut nimic, din burta era mare "sughitzoasa"...daca exista cuvantul.

adinazotstam bine in fund cam de o luna. sta si
20min.

alexandra_25 suntem alaturi de tine si mamicile laptarese ( azi inventez cuvinte, nu va ingrijorati) si mamici diversificate...poate ai niste zile mai proaste, esti mai obosita...

madaluta si eu zic ca nu e nimic grav, ar trebui sa mai fie simptome...si eu azi am descoperit 3 cosuri pe barbia Juliei...eu zic ca e si de la caldura ..e greu si pt ei.

ce concert la iasi...eu am auzit de 2 mitinguri ?!

dolores, am priceput acum cum e cu atelele...sper sa dureze cat mai putin ..bafta!

aelita, eu tocmai ma pregatesc sa aranjez ghivecele suspendate...sper sa nu am aceeasi bafta..macar sa nu le pun in drumul cuiva!

cum e cu eurovisionul?

donia ???? pe unde ati mai umblat azi?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

in alta ordine de idei, intrebari pt mamicile "diversificate"

1 am facut branza de vaci (varianta cu iaurt) . dintr=un l de lapte 0.1% grasime. a iesit f buna, mananca bine, combinata cu fructe. intrebarea e, cat o pot tine la frigider, in ce conditii / recipiente. voi cum procedati?

2 am fiert si piept de pui . voi il degresati total ? ca iese prea fad, uscat, nu are nici un gust. normal ca nu s=a omorat cu el
voi cu ce il maruntiti? ca mi se pare cam greu de facut piure ..eu am un Braun din ala vertical.merge dar nu il face asa marunt. trebuie sa insist....si pieptul de pui cat/cum/in ce il pastrati?

multumesc.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna seara, am venit cu sanioara!
Ei, vorba vine, dar azi a fos totusi mai racoare, iar acum mi-e frig de-a binelea.

Ktrinel, am fost brambura, ca de obicei in week-end, ca de cand a venit primavara parca nu mai avem stare sa stam pe langa casa. Azi ne-am nimerit pe la o gradina zoologic mica si draguta unde copiii pot sa dea o tura calare pe un calut, pot sa atinga reptile si alte creaturi (am pus si eu mana pe un sarpe!), e dragut pe acolo.
Da' ce aveti si voi fratilor cu papadiile? Eu le iubesc, mor de ciuda cand le starpeste lumea, iar acum si barbatu-meu s-a dat in rand cu canadienii, are n-are treaba iese la dezradacinat papadii.
Puiul eu il faceam in blender, amestecat cu restul legumelor fierte. Si fara grasime. Nu-l pastram deloc, carnea de pui e cea mai susceptibila sa se strice chiar si in frigider, nu mai stiu explicatiile, asa ca nu i-am dat carne fiarta de pe o zi pe alta cat a fost bebe, am fiert in fiecare zi. Probabil poate sa fie pastrata in congelator.
La intrebarea cu branzica nu stiu sa-ti raspund, Roxanei ii dadeam cumparata.

alexandra, si eu am impresia ca seara am mai putin lapte, dar totusi Cristi suge chiar daca sanul imi pare gol, iar la sfarsitul suptului inca mai vine lapte daca apasa mamelonul. Tu de ce crezi ca nu mai ai suficient?

Yagmur, duminica frumaosa iti doresc! Dimineata ma gandeam la tine, am vazut ca ai prins scutecul si ma gandeam sa-l fluturi pe la nasul sefilor, sa te lase ami moale macar sambata. Doar daca nu esti si tu sefa... ca in cazul asta n-are cine sa te lase.

madaluta, eu n-as face nimic cu iritatia, doar spalat si uscat pielea ca de obicei. Nu cred ca e ceva serios, tine-o doar sub observatie.

Am si eu o tema a zilei. Voi va simtiti obosite? Si cat de obosite?
Ca eu nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu. Seara de abia ma tarasc de ici colo, am picioarele ca plumbul, de abia ma pot hotari sa deschid gura sa vorbesc, ba am si adormit la TV! Dupa masa nu mai am nici un chef de cumparaturi, trebuie sa ma mobilizez serios ca sa ies sa fac ceva. Iar cand iesim pe undeva in week-end, seara sunt de-a dreptul terminata. La voi cum e?

Acum ma duc ca ma cheama Roxana sa stau putin cu ea in pat, sunt curioasa cine pe cine adoarme... Scuze ca n-am raspuns mai mult, revin daca nu adorm.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sa zic, sa nu zic? zic. e a doua noapte fara treziri. deloc. adica la 6 dimineata dar aia nu se pune, ca e zi...si eu eram franta de obosita, cu nervi -m ati vazut zilele trecute- dar de cand doarme bine noaptea, cand ii aud glasul la 6 (5 si ceva...) sar la el la patutz si incepem niste pupaturi........ma umflu de energie pt toata ziua. si sunt fresh. cand se trezea la 2 ore....eram toata ziua si cu si obosita rupta.

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput