Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 14
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocica
vreau si eu sa strig pe cineva lavyada!!! (carla stii ceva de ea?)
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
DIANA,parca am vazut-o postand la mamici din Pitesti,sper sa nu ma insel...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
adinazot spune:
Ktrinel,ce scumpa e Julia,c fain sta in fundulet!!!
Kokorina,fff faine pozele,sunteti mortali!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
Laura13 spune:
salutari mamici!
deea vazut pozele! tare faine!
noi suntem bine, in iasi tocmai a fost furtuna... asa ca s-ar putea amana iarba verde pe sapt viitoare! mai vedem!
am pus si eu poze noi... cu fetele si bebelusii din iasiaici
si cu noi aici
a! si stam in fundulet aici si aici
fug sa dau papa
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
crykett spune:
SALUTARE MAMICI
Caldura mare pe la noi abia astept sa se trezeasca ANDREI sa iesim iar.DEEA -e un dragut DAVID.LAURA -felicitari pentru reusita,frumoase rau iesencele de bebei ce sa mai zic sa va traiasca.Avem si noi o problema,nu prea ii mai place laptele(nu ca i-ar fi placut vreodata)abia daca mai maninca 150 ml seara dupa baie ,noaptea 30-60 ml si dim.la fel 30-60ml,in schimb papa foarte bine mincarea solida,mai e vreo fata cu acceasi problema?nu stiu ce sa ii mai fac,daca aveti sfaturi nu ma ocoliti.multumesc.P.S:imi doresc sa vad si eu pozele KOKORINEI imi puteti trimite si mie parola si ce mai trebuie sa fac va rog
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
kikineata spune:
Deci am gasit azi scrie in germana pe cutie si au eticheta alba cu traducerea romana si pe cele de acasa in romana direct pe cutie. E o diferenta in componente si chiar la calorii. Te rog eu lasa-ma sa sper macar ca e diferenta exact cum e si cu pampersii fabricati pe ici pe colo. O sa le gust. Important e sa-l vrea ea.
Trebuia sa existe o lege a compensatiei ca nu s-a innebunit cu laptele. Si ea papa 100 - 150 fructe legume dar sunt care mananca 300! Alea mame norocoase.
quote:
Originally posted by Dorsilia
Humana e toata din Germania, din cate stiu eu. Si cred ca stiu bine pt ca am folosit-o si la primul copil si acum la buburuza razvratita.
Ce norocoase sunteti voi cu puii ce mananca deja branza, fructe, legume, va invidiez, pe bune!
KIKINEATA
bamboletta spune:
Hop si noi ![]()
Cand ma hotarasem si eu sa ma duc la un gratar ca ne-au invitat niste prieteni ploua
poate maine o sa fie frumos ![]()
Laura-super pozele
ce nasa frumoasa ai fost,eu stau f aproape de biserica unse ati cununat ![]()
Dianocica-cum stati cu dintii?
Antonia e f maraita
roade tot si strange f tare din gingii
oare ies alti dinti?
daca bb-ii stau bine in fundulet,ii lasam sa stea cat vor ei?
Fetele unde ati disparut?![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
aelita spune:
nu mai am timpde nimic,sunt singura ziele astea ,copilula dormit 2 ore azi,si acum iar doarme,in timp ce am facut si eu curat si am mancat.
si cand terminasem si eu cu aspiratorul si cu spalatul pe jos,in balcon mi-au cazut trei ghivece mari ,de pe raft,si tot pamantul e pe jos cu flori rupte.nu am avut timp nici sa ud florile si cum pamantul e mai uscat,ghivecele sunt usoare,si au inflorit mult si atarna,si asa au cazut .unul dupa altul...
asa le-am lasat,pt ca deja incepuse miscarea la mandra,apoi acum cand a adormit iar am mancat si eu pt prima data pe ziua de azi,niste orez facut cu ea in brate mai mult.o las joc cand tre sa mestec,ca nu vreau sa o apropii de aragaz nicicum.
donia,am citit sbiectul ala la diversificare..imi place tot ce scrii.
si eu am obosit cu diversificarea asta si am ajuns la concluzia ca tot fac ce stiu ele.asa ca nu mai lupt pt nimeni...
sunt chiar obosita fizic,si cred ca de-asta imi pierd si elanul de a mai salva lumea...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!-iar nu am avut timp de lista.
S.
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor...!
Eu sunt suparata.....se pare ca lapticul e pe terminate....nici nu stiu pe unde sa o apuc...ce sa-i dau...!...
De aseara am vazut ca nu s-a mai saturat si ca de abia avea ce sa suga...azi i-am facut niste suculet de mar...!
Pe unde ati disparut toate?????....Fetele din Iasi cred ca sunteti la concert...nu?
Laura...felicitari pentru statul in fundulet a lui Daniel....am vazut si pozele....!
Lavinia...ce mare a crescut voinicul...
...mai intra sa ne mai povestesti despre voi!
Bambo....ce papacioasa e Antonia!...
DeeA....ce mare e David si frumos...sa va traiasca!
Roxanica...unde esti?...ai plecat la Unguri???...![]()
Donia...te-ai trezit??????....hai ca mi-e dor de tine!ce mai fac puiutii tai?
Yagmur...of si azi ai lucrat...maine cred ca toata ziua o sa stai lipicita de Luchita....sa aveti o duminica frumoasa!
Mirona....ce face Kara???...tu ce mai faci?
Asiza....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
madaluta spune:
Gata..motanu' e crestin...

. Am fost si noi martori, nu va spun asa, doar din auzite. Poze nu am k sa va demonstrez pt k fotograful de serviciu a fost Dandusica, nu eu....
Un motan mai cuminte nici k am vazut vreodata...era fascinat de tot ce se intampla in jurul lui...A dat sa miaune de cateva ori, dar "mama pisica" l-a linistit imediat.De Crinuta nu va mai spun..numai un zambet tot timpul...Nu acelasi lucru pot sune si de al meu naparstoc...nu ii mai place in aglomeratie si nu stiu ce sa ma mai fac...A stat Cip cu el afara k a marait intruna...
Dianocica: sa ne luam de mana ..si eu am dat 2 kg jos..da in 10 zile...
Poate mai dau cateva in urmatoarele saptamani, cine stie.. sper...
Si acum alta intrebare intrebatoare: Ce sfat imi dati???
De vreo 2 zile lui darius i-a aprut o iritatie pe fata asa sub forma de mici si multe cosulete rosii.Cele mai multe le are pe langa urechi, dar si dupa urechea stanga...Si pe frunte... In restul corpului nu are nimic, deci am exclus posibilitatea sa fie de la vreun aliment nou introdus (desi acum suntem constanti si nu am mai bagat nimic nou)Nu stiu ce poate fi. Vineri am mers la medic dar nu am gasit-o la cabinet. Azi am sunat dar telefonul ei este inchis. La botez am intrebat-o pe mama lui A_deju, care este medic si mi-a zis k nu pare a fi afectiune... dar eu nu stiiu ce sa fac si cum sa combat iritatia asta. daca v-ati confruntat cu asa ceva si aveti vreo reteta ziceti-mi si mie... k sunt foarte stresata...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Laura13 spune:
salutari mamici!
alexandra ce concert e in iasi????? cat despre laptic... daca nu vrei sa ii dai lapte praf (eu ii mai dau din cand in cand nan) poti incerca cu cereale, eu folosesc de la milupa: orez cu porumb! daca laptele tau e in scadere si ii dai lapte praf exista riscul sa suga din ce in ce mai putin de la tine (de' de la bibe vina mai usor) si sa ramai fara lapte de tot. eu ii dau, dupa ce suge, cereale. pupici... sa ne tii la curent!
madaluta nu stiu ce sa iti zic... il tii cu caciulita? s-ar putea sa fie de la caldura? altceva habar n-am. incearca sa ii dai cu bepanthen. zic si eu, dar mai bine astepti sfatul mamicilor care s-au confruntat cu astfel de probleme!
crykett probleme mari cu papa are si kikineata... poate rezolvati problema impreuna!
va pupic mamicic... fug si eu la nani!
somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006