Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vad ca eu am inchis seara, eu deschid ziua!

Ne-am trezit de la 7! A uitat sotul sa puna telefonul sa sune si au dormit neintorsi pana la 7 dar dupa ora asta nu a mai fost cazul. Asa ca ne-am imbracat si am plecat in formatie completa sa ducem pp la analize la ora 8 si dupa la cumparaturi la billa, asa familie matinala ce suntem!

La ora 10 eram acasa si la fix 5 minute au sosit mamaiele de la braila. Doamne, asa de mult s-a bucurat Vladutz, tipa de bucurie se invartea in toata casa, isi ducea mana la gura si o astupa (cred ca urla prea tare si pentru urechile lui)! Nu imi venea sa cred! De cand au venit ele, nu mai am nici o treaba cu el, ma mai striga la prezenta dar daca nu raspund nu e bai!

Ma pregatesc sa merg la dentist, ultima sedinta inainte de a naste!

Alea alea si mai vin, chit ca vorbesc singura, stiu ca restul fetelor sunt mai prinse in weekend decat in timpul saptamanii cand mai scriu de la servici !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Intru scurt si total off-topic sa va spun ca m-a pus naiba de m-am uitat aseara la niste episoade din Anatomia lui Grey si am ajuns la seria 2, episodul 16, prima parte, ala cu bomba.....are cineva continuarea? strabat tot Bucurestiul, nu conteaza...Trebuie sa vad episoadele urmatoare, sunt addicted.....pleaaase!!

va pup

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bianca, nu te pot ajuta! Cica se dau jos cu DC++!

Este atat de cald afara, e a doua zi cand trimit pustiul afara in body si salopeta scurta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Jadi, merci de raspuns...descarc acum ceva, dar mai dureaaaaaazaaaaaaa!

si Milan umbla in pantaloni foarte scurti si tricou! azi la 11 eram in parc si am plecat pt ca era exagerat de cald....copilul imbujorat si cam apatic...caldura asta ne-a prins cam nepregatiti, ma refer la haine. ma gandesc sa fac maine turul magazinelor in cautare de haine super subtiri!

haideti, noapte buna!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

flavia, e frumusel foc stefan! si pare mai mare de varsta lui!

daaa, si la mine e problema cu hainele de vara. trebuie sa fac un tur sa mai echipez cupilu'. am noroc de niste tricouri si pantaloni scurti pe care i-am cumparat la nusht ce reduceri de la mini prix otopeni iarna trecuta. mi s-a parut mie aiurea sa cumpar pe frig pantalonasi scurti, dar erau toate 15-20.000 si erau chiar misto.

ne pregatim de o plecare din bucuresti, sa fugim de caldura.

iar la mine nu e valabil cu scrisul de la serviciu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut salut

mai intram si noi sa semnam condica,Antoine este bine ,creste de vorbit sintem tot la chineza,dar intelege sa speram ca intr-un final o sa isi dea drumul si el la vorbit

flavia ti_am admirat feciorul

meme un pupi pt incurajari, cunosc situatia cu musafiri
egesanatate

la bucureste soare la paris plouaaa marunt marunt este clar ca asa sa fie toata ziua

pupi la toata lumea si duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

BUna dimineata!

Multumesc pentru "admiratii"! M-am umflat in pene dis-de-dimineata.

Kristinutza cu chestia "mai mare decat varsta lui" ma confrunt mereu. Toata lumea ii da peste 2 ani, dar asta cred ca din cauza ca este inaltut. Si "chelia" il mai maturizeaza putin. Cand aea parul mai lungut parea mai micut. Dar ne-am propus sa il tundem toata vara la 3 mm. Ii face o deosebita placere cand isi pregateste tata masina pentru operatiunea "tuns".

M-am linistit insa cand am citit ca Vladut a lui Jadi este mai inalt decat Stefan al meu cu 2 cm. Ma tot intrebam cum de o fi asa paluga. Sper sa nu-l depasasca pe taica-su (1.85.

O duminica frumoasa la toate mamicile si copilasii (si sotii!)

Flavia 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Flavia, ti-am admirat si eu cavalerul, e scumpic foc blondinul. Nu sunt sigura ca te-am felicitat pt bb 2, asa ca uite: felicitari, sarcina usoara si bebe cuminte si sanatos.

Nanadana, , ma bucur sa citesc vesti despre voi.

Meme, asa e cu parintii la inceput dar dupa ce invata rostul casei te vor ajuta, bine ca sunt in putere si bine-voitori.

Va urez o seara placuta,

Anto 31 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

noi ne-am intors din excursia de duminica, am fost la o prietena buna de-a mea pe undeva pe langa targoviste. a fost superb, ne-am simtit f bine, iar radu a fost incantat de pui, cocosi, vaci si alte alea.
acolo aveau si-o groapa cu nisip, iar radu s-a jucat fericit cu nelipsita galetusa, lopatiza etc. a fost f cuminte pe masina, chiar daca atunci cand am ajuns acasa si l-am dezbracat sa-l bag in cada am descoperit (fara sa exagerez) un pumn de nisip in pampersi.

aaa, si cred ca a facut o propozitie: "ata cucu maaa..." (traducerea: "alt cocos mare").
ce credeti, daca-i spun maine dimineata sefului meu de isprava lu' fi-miu, o sa se bucure tare?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici si bebici!
Jadi te-ai scos cu mamaile. Asa e si Ioana, cand e cu mama "babi" nu-i mai trebuie "mami".
Flavia frumusel foc Stefan. E bine ca ai curte, are sa se dezvete repede de pampers. La noi e mai complicat, cum zicea si Irina, nu vreau sa marcheze toata casa.
Mi-a venit vineri masina. Sambata la 6 am plecat la Cheile Bicazului si ne-am intors azi noapte la 12. Ioana a rezistat eroic in masina. De fapt, ii place tare mult. De mica a fost ok cu masina. Insa s-a plictisit la un moment dat si a trebuit sa o dam jos din scaunel si s-a jucat pe podea (care nu mai are ridicatura aia la mijloc, e perfect plata). In scaunel transpira f. tare, cu toata clima, mai ales cand doarme. Am schimbat-o mereu de body. E normal oare sa transpire asa in scaunel sau e scaunelul prost?
Am condus si eu, iar azi am venit la volan la munca, dar cu sotul in dreapta. De aici a plecat el. Inca nu ma incumet singura, dar sper ca in cateva saptamani sa-mi fac curaj.
Azi noapte a cazut din patut. Am gasit-o in fund pe pernele de jos, plangand. Nu cred ca s-a dat jos si s-a asezat acolo. In fine, cred ca era prea obosita.
Vara asta as vrea sa facem un tur Moldova, Maramures, cu maxim 5 ore de condus pe zi sa nu stresam cupilu.
Iar la mare in Bulgaria. Daca stiti vreun hotel ca lumea, sa-m i spunetiu si mie, va rog.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput