Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 29
Gina M spune:
Felicitari Gabi!
Eu tocmai m-am reintors de la eco"!Totul este bine cu BB#3!
Astazi am 8w & 4d de la UM insa BB pare a fi cu,cateva zile (prox'o saptamana) mai micut iar DPN-ul meu va fi undeva la inceputul lui Ianuarie.
S-a fixat/prins insa cu putere de uter,de mine, de viata si are o inimioara care bate si care ne spune ca: va invinge!
Poze & My Baby Development!
cge spune:
Hop si eu.
Felicitari ptr Gabi, de 3*mamica.
Ce realizari frumoase ai tu. Sa fie sanatos iedul cel mai mic si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratii lui.
Parca mai ieri ne scria Gabi ca e insarcinata a 3-a oara.
Ramona, daca ne intalnim in parc(candva ca acum sunt la Timisoara) ne incurcam masinutele (si noua ne plac masinutele astea).
Eu am plecat de dimineata, si bineinteles ca mandra a facut febra de suparare. A inteles ca vorbeam de plecare si toata noaptea n-a dormit, m-a pazit sa nu plec.
Apoi a facut febra la cresa, a adus-o sotul acasa unde din fericire era soacra-mea. A dormit 4 ore sa recupereze noaptea pierduta.
Asa a facut si in toamna cand am fost in team building.
Pupici,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
diplodocus spune:
FETELOR, intru cu o veste proasta de tot, dar am nevoie de rugaciunile voastre...
Sotul meu, CALIN,a avut luni, 14 mai, un foarte grav accident de circulatie si de atunci e in terapie intensiva, unde 2 medici deosebiti se lupta in fiecare minut sa-i salveze viata...
Sa va rugati pentru noi, si sper sa pot intra cindva cu vesti bune despre el...
Luca-Mihnea Cel Voinic
b_irina_c spune:
Diplodocus am ramas fara cuvinte... Sanatate multa sotului tau si putere multa sa se faca bine cat mai curand. Ma voi ruga pentru el. Multa putere si tie
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Ioana, imi pare atit de rau! Sper ca sotul tau sa-si revina si te asteptam cu vesti bune despre el cit mai repede.
Gina, sarcina usoara in continuare.
Medeea, multumesc
.
Andreea, ce simpatica e Maria cu declaratiile
. Noi nu-i spunem ca o iubim, deci copilul n-are de unde sa stie sa ne spuna si noua inapoi
. Dar ne pupam cu spor, de dimineata pina seara.
Irina, eu de cind iti zic sa-l las pe Vladut la mine, poate o molipseste pe Miruna sa vorbeasca in propozitii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Diplo, ma gandesc la voi. Multa putere va doresc, voua dar mai ales sotului! Sper sa fie bine cat de curand si sa vii cu vesti bune la noi. 
Ioana75 spune:
Ruxandra, vroiam sa-ti zic de ieri ca la noi a durat peste 2-3 saptamini trezitul cu degete in ochi (ai mei) si trasul de par (al sotului, ca el are parul lung), asa ca nu dispera, e doar o etapa
.
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
marinela79 spune:
Diplo,sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cu bine din aceasta incercare.Noi suntem alaturi de tine.Dumnezeu e mare si sotul tau e tanar si puternic,trebuie sa fii increzatoare.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris