Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Felicitari Gabi!
Eu tocmai m-am reintors de la eco"!Totul este bine cu BB#3!
Astazi am 8w & 4d de la UM insa BB pare a fi cu,cateva zile (prox'o saptamana) mai micut iar DPN-ul meu va fi undeva la inceputul lui Ianuarie.
S-a fixat/prins insa cu putere de uter,de mine, de viata si are o inimioara care bate si care ne spune ca: va invinge!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hop si eu.

Felicitari ptr Gabi, de 3*mamica.
Ce realizari frumoase ai tu. Sa fie sanatos iedul cel mai mic si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratii lui.

Parca mai ieri ne scria Gabi ca e insarcinata a 3-a oara.

Ramona, daca ne intalnim in parc(candva ca acum sunt la Timisoara) ne incurcam masinutele (si noua ne plac masinutele astea).

Eu am plecat de dimineata, si bineinteles ca mandra a facut febra de suparare. A inteles ca vorbeam de plecare si toata noaptea n-a dormit, m-a pazit sa nu plec.
Apoi a facut febra la cresa, a adus-o sotul acasa unde din fericire era soacra-mea. A dormit 4 ore sa recupereze noaptea pierduta.

Asa a facut si in toamna cand am fost in team building.

Pupici,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, intru cu o veste proasta de tot, dar am nevoie de rugaciunile voastre...
Sotul meu, CALIN,a avut luni, 14 mai, un foarte grav accident de circulatie si de atunci e in terapie intensiva, unde 2 medici deosebiti se lupta in fiecare minut sa-i salveze viata...

Sa va rugati pentru noi, si sper sa pot intra cindva cu vesti bune despre el...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus am ramas fara cuvinte... Sanatate multa sotului tau si putere multa sa se faca bine cat mai curand. Ma voi ruga pentru el. Multa putere si tie .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ioana, imi pare atit de rau! Sper ca sotul tau sa-si revina si te asteptam cu vesti bune despre el cit mai repede.
Gina, sarcina usoara in continuare.
Medeea, multumesc.
Andreea, ce simpatica e Maria cu declaratiile. Noi nu-i spunem ca o iubim, deci copilul n-are de unde sa stie sa ne spuna si noua inapoi. Dar ne pupam cu spor, de dimineata pina seara.
Irina, eu de cind iti zic sa-l las pe Vladut la mine, poate o molipseste pe Miruna sa vorbeasca in propozitii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diplo, ma gandesc la voi. Multa putere va doresc, voua dar mai ales sotului! Sper sa fie bine cat de curand si sa vii cu vesti bune la noi.

Mergi la inceput

Ruxandra, vroiam sa-ti zic de ieri ca la noi a durat peste 2-3 saptamini trezitul cu degete in ochi (ai mei) si trasul de par (al sotului, ca el are parul lung), asa ca nu dispera, e doar o etapa.

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Diplo,sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cu bine din aceasta incercare.Noi suntem alaturi de tine.Dumnezeu e mare si sotul tau e tanar si puternic,trebuie sa fii increzatoare.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput