Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by jadi

URASC RECLAMA DE LA PAMPERS !

Deni & Vlad & Tudor


SI EU. La inceput a fost cum a mai fost insa acum, a devenit tare enervanta. Scrii ce scrii si de odata, iti apare in fata! Micsoreaza pagina, etc.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza...

Haideti pe prima pagina .

Vladut s-a trezit azi noapte de 3 ori pana la ora 3.30. M-am ratoit putin la el a 3a oara si a dormit bine pana diminetaza. Bineinteles ca incepea sa ma strige ca de obicei "mami, mami" pe un ton imperativ . A fost haois la un moment dat ca dupa mai multe strigate fara raspuns a inceput: "cachi, cachi" (adica tati, tati).

Off-topic: M-am aventurat azi singura cu sofatul. Normal ca mi-a murit motorul in intersectie , noroc ca era super aglomerat si n-am incurcat traficul ca toata lumea statea pe loc . Am gasit si loc de parcare de unde inca nu stiu cum o sa ies, dar vad eu diseara .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ma declar si eu "fana" a reclamei Pampers.....

In legatura cu dintisorii si maselutele,Bria sta f bine la capitolul asta,nici nu stiu cand i-au aparut caninii.... Deci are 8 dintisori,4 maselute si caninii de jos... Sa vedem daca a mai aparut ceva...
La capitolul olita, nici noi nu stam prea bine , se pune imbracata pe si si se plimba cu ea prin casa.... Iar cand se vede in funduletzul gol alearga prin casa si sare in pat .... e un chin sa o prind si sa o imbrac...
Astept sa treaca ziua de azi ca sa ne ducem la ea

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata fetelor!
Gata, au inceput caldurile.La noi acasa e foarte cald.La voi cum e?
Sa nu va spun ca aparatul de aer conditionat pe care trebuia sa-l montez asta vara l-am cumparat acum o luna(caci anul trecut il comandasem in iulie si sosise in oct. in final nu l-am mai luat) dar sta in balcon, frumos in cutie.Baietii, colegi ai sotului la firma sunt tare ocupati, sper ca sa mi-l monteze si mie luna asta ca inebunesc.
Alexia se pare ca seamana cu mine la capitolul caldura.Ieri si-a scos pantalonii de pijama ca ii era foarte cald, de fapt ea trage de haine asa haios cand ii este cald.Ii place sa mearga desculta pe gresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La mine in casa momentan e ok, dar nu cred ca va mai dura mult:(.

Si Vladut isi scoate ciorapeii si se duce ata in hol sa lipaie pe gresie

Anto mersi . Saptamana 31... super, mai ai putin . Cum te mai simti?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

neata

primiti la cafea?

si pe mine ma scoate din sarite reclama.

la noi in casa e ok deocamdata. m-am enervat ca anul trecut in toamna am vrut sa mai luam un AC si nu am mai gasit, ca baietii nu stau cu ele pe stoc doamne fereste. iar acum inca nu ne-am mobilizat, parca vad ca ne prind caldurile alea mari tot asa. la matei in camera sunt 25 de grade dimineata pt. ca bate soarele direct, pe urma mai coboara cand las geamul deschis toata ziua. sa vedem in w/e asta, ca au zis ca o sa fie peste 30 de grade, eu deja umblu in papuci si maieu.

Irina, am inteles. sotul meu nu e un umblator, vrea in concediu sa zaca asa ca vom merge in turcia la hotel cu AI. abia astept sa mai creasca matei sa am cu cine sa ma plimb

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna dimineata! O cafea? Pt mine e nevoie. S-a trezit copilul de cateva ori asta-noapte si de vreo 3 nopti mai cere un biberon de lapte pe la 3; degeaba incerc s-o conving ca-i noapte, ca trebuie sa facem nani si dimineata bem lapte. Il impinge pe tati: "Tati, hai, du-ti, apti!". Si a dat despteptarea la ora 6, in conditiile in care noi ne-am culcat foarte tarziu.
Face progrese zilnic la vorbire si ne bucura cu multe cuvinte noi (pisica, caine, iespea (viespea), nu stiu ...) si mai nou spune uneori ca face pipi inainte de a produce. Ieri, i-a iesit din pampers si se uita la pantalonul ud si zicea pipi si a fugit la olita. Cred ca n-o sa fie dificila despartirea de pampers, mai ales ca sunt dese momentele in care nu vrea sa-i il pun sau imi arata sa il scot.

Din ce in ce mai des imi pierd rabdarea in momentele cand scanceste pentru diferite dorinte. As ignora-o mai mult in astfel de situatii, dar ma enerveaza tare zgomotul ala. Incerc sa-mi pastrez calmul, insa de cele mai multe ori sfarsesc prin a-i face moftul, ceea ce o va convinge curand ca asa are sigur sorti de izbanda . Cum reusiti sa nu-i faceti anumite mofturi cand vrea copilul, daca voua chiar nu va arde de asa ceva?


Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Pai noi inca tinem centrala pornita pentru calorifere .Cand iesim afara ne mai dezbracam o bluzita... E o casa foarte racoroasa (si asta se simte si iarna). Asta vara, cand afara erau 35 de grade, in casa aveam 20, fara AC.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Vad ca vorbiti de calduri.
La noi deja e cald, asa ca dam drumul deja la aer. Va fi prima vara in ap asta. Ne-am mutat asta toamna. Si camerele sunt spre sud . Aveam un AC in sufragerie si am mai pus acum 1 luna unul pe hol. Sper sa faca fata. Cand dau drumul am grija sa nu stea Ioana sa-i bata in cap.
Irina nasol cu scularile astea noaptea. Eu ma sculam terminata dimineata, insa de cand cu patutul cel nou nu se mai trezeste deloc Ioana noaptea. Insa mi se pare anormal asa. Ma mai duc eu sa o invelesc. Felicitari pentru sofat!

Nicole&Ioana Alexandra



poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Andreea , Alexia tipa atunci cand vrea ceva si nu-i dau.Cand nu sunt prea obosita o las sa tipe, si in 2-3 min, tace dar daca sunt prea obosita, recunosc ii mai fac pe plac.


Mergi la inceput