*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

POli, parca mi-l si imaginez pe Nick cum isi rasfira degetelele de la picioare sa nu il deranjeze nisipul. Hai, tu, ca trebuie copilul sa se obisnuiasca cu el. Ieri, cand am fost in parc, am lasat-o si pe Eva desculta la locul de joaca. Iar acolo nu e un nisip la fel de fin ca cel de pe plaja. Si se cam stramba si 'mneaei. Nu prea ii placea. La finetea ei de picioare ...
Poli, nu stiu de jobul tau. Ai inceput sa lucrezi? Cum este? Sa nu imi spui ca ai mai scris ca bag de seama ca in ultimul timp citesc cam in graba. Iar cand or pleca ai mei parca vad ca nu mai am timp deloc sa citesc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Tot io, prezenta
Poli, vazui pozele. Faine de tot. Stii cand sotul il tine in brate pe Nick mi se pare ca seamana mult de tot amandoi. Cand e la tine in brate, mi se pare ca e copia ta.
Tie iti sta tare bine cu parul asa si imbracata in verdele ala. Mi-ai trezit amintiri frumoase cu plimbarile pe faleza. Foarte fain la voi. Doamne, ce locuri minunate de vizitat aveti voi. Esti o norocoasa ca locuiesti intr-o tara turistica atat de frumoasa.
Sotul cum se mai simte dupa ce si-a dat jos ghipsul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

O aveti aici pe Adolf.
Dedicatie speciala pt Mihaser

si aici mai multe poze.

revin maine! Noapte buna!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinelu, ce poze faine! Ce scumpa e Onichka si ce bine ii sta cu parul lung. Sa nu i-l tai, mai, auzisi? Sa lasi fata cu parul lung, cu moate, agrafe, alea-alea de fetita. Daaaaa?
Si ce rochita faina are, si salopeta si vesta de la buni e frumusica. Si tu unde esti? ca nu te mai vazui de-un car de ani.
Noe, am vazut filmuletele cu cotrobacioasa, telefonista si organizatoarea de incaltari. Tu de ce esti deprimata? Mai apeleaza sa te mai ajute si pe tine cineva ca altfel nu o sa-ti fie prea bine. pentru tine.
Ah, sotul tau ziceai ca mananca mai mult mancarea fara foc. Ii pregatesti tu mesele sau si le face singur? Carne nu mai mananca deloc? De cat timp?
Ti-ai luat masina pana la urma?
Azi fuseram la sala si ne gandiram sa o luam si pe Eva. Neah, miscare gresita. Dupa 20 de min. de miscare ne auziram strigati prin statie sa venim la clubul de copii. Urla Eva ca din gura de sarpe. Nu ne-a mai vazut acolo si s-a pus pe plans. Asa ca ne luaram trancanalele si fuga acasa. Cand ajunseram acasa, Eva vazu usa deschisa de la intrare, Luca tocmai ce intra in casa, o lua in brate spunandu-i ca nu are voie sa iasa pe usa. Se impiedica de picioarele Evei, asta dadu cu capul de parchet, Luca cazu peste ea si fu un scandal monstruos.
Pup si noapte buna la americance si buna dimineata la europence.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna dimineata!
Noi suntem matinali, ca de obicei, dar deja am papat peste 300 ml lapte cu cereale. Cam asta ar fi micul nostru dejun de obicei, dar alteori mai papam laptic amestecat cu unt, painica si miere. Ne place foarte mult. Apoi ne culcam la loc si dupa ce ne trezim papam out frecat cu unt si putin laptic si cu painica normal, cum ne-a invatat Poli (parca asa imi amintesc; daca am gresit cer iertare celei in cauza). Pe la 1-2 papam felul 2 ce avem in meniu si mai nou ciorbica. Nu prea ne-a placut la inceput, dar acum ne place tare. Pentru ca la ora la care ar trebui sa luam urmatoarea masa suntem in oras, ca trebuie sa il luam pe fratior de la camin, se mai amana putin, dar tot timpul cat suntem afara rontaim covrigi la greu si bem foarte multa apa, pentru ca noua ne place mai mult decat ceaiul. Acasa mai papam un iaurt de 150 g cu vreo 3 biscuiti si un mar ras, iar inainte de culcare, mai mult de sete, laptic.
Am tinut sa ne spunem si noi programul meselor si meniul, pentru ca am vazut ca toate mamicile au venit la raport.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Poli, l-am vazut pe Nick la plaja si m-am amuzat cand am citit ca mititelul s-a temut de nisip. Mihaita al meu cand era mititel avea teama de iarba. Nu vroia sa mearga prin iarba nicicum, cu toate ca avea sosetute si sandalute in picoruse. Dar i-a trecut.
Am vazut ca Nick deja isi strange jucarioarele, aveti deja ajutor de baza din partea lui. baiatul harnicutz!

Mergi la inceput

Ciuf, maine ce o sa mai patiti? Eva suparata.

Mergi la inceput

Catrinel_17 am vazut titza Adolf si taticul care i-a ocupat teritoriul. M-ai terminat cu tortul. De asta aveam nevoie sa vad, daca tot am inceput cura de slabire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CARMENPIT, mai, tot stau si ma gandesc, io oare cum as reactiona. Ma trec fiori de gheata cand citesc!!! Dar sa stii ca am citit ca se poate pierde scurt cunostinta in cazuri din astea, se cheama ceva gen “apnee” de plans, o sa ma uit din nou sa vad exact. Nu e problema, trece cu vremea, scrie acolo.

CIUF, am reusit si io sa vaz pozele! Frumoase chiparoasele! Cum se cheama in engleza? Poate gasesc si eu in zona…ce dulce-i Eva triciclista! Asa bine-i sta cu palarioara! Noi am pierdut deja 2… asa dragutze erau! Fain v-ati distrat voi acolo… imi place ca iesiti des. Aici e liber joi, dar va fi o vreme de kko, nu stiu ce vom face toata ziua, pe bune. Am chemat o prietena la noi, sa vad ce iese. Macar nu ne plictisim. Ziceai ca ai inceput sa cauti job nou? Tu lucrezi 8 ore?
Am pierdut faza cu nodulii limfatici…. Bine ca ai fost la medic! Nu stiam de deodorantele cu aluminium, o sa casc ochii, nici nu stiu daca al meu contine asa ceva.

Am mai vazut si pozele lui MICAALSA! Arati super! Excelenta freza, si poza cu voi 2 e asa frumoasa! Gatite de petrecere

ALINAALEX, ce misto de voi cu Felix asa aproape! Cum mai arata statiunea? Am fost cand eram in liceu si mi-a placut la nebunie! Dupa aia am fost in 96 si era o paragina… pacat! Au mai reconstruit ceva? Noi ne uitam la filme dupa ce adoarme Oana. Dupa 8 jumate suntem singuri

KIM; misto de tine, zau. In familia mea sunt numai incapatanati. E super ca te asculta, jur!! O sa fie fain. Ce-am mai ras la faza cu adidasii in WC!!!

SIMONA TOMA, eu pe bune ca te admir ca poti sa te gandesti la bb2 dupa ce ca n-ai dormit o noapte ca lumea de 1 an si ceva!!!
Cu aruncatul pe burta… cred ca cea mai buna solutie e datul cu ignore. O sa vada el pana la urma ca nu merita, zic io…

POLI, m-ai dat gata cu Nick cel mick si nisipul! Si cu mersul… pai poate sa se ia cu Oana de mana si sa mearga asa, mai fratele meu am citit ca daca au chef, pot sa inceapa sa mearga si pe la 1 an jumate, stiu un copilas de aici care a mers la 1 an si 8 luni… si totul e OK. Totusi parca as vrea sa mearga si oana odata…..

AMEERA, dar chiar nu se simte sa spele castronasul? Nu pot sa cred… ai vorbit cu ea despre asta? Ce m-ar enerva si pe mine….

TILI, te-ai apucat de cura? Cum faci? Eu zau ca am dat jos bine de tot de cand Oana se misca ca un viermush. Numai burta, bat-o vina a cam ramas…

Ma gandesc sa aplecam si noi TREI (fara bunici) undeva, cand e urmatoarea zi libera, in 28 mai. Am gasit niste apartamente de vacanta asa de faine pe Mosel. Nu.i departe de noi, spre Franta. Si ieftin, cam la 35 euro pe zi pe apartament cu 2 dormitoare, camera de zi, baie, balcon, bucatarie cu de toate.
Sa vad daca pot sa ma fofilez sa plecam numai noi trei… nici nu stiu ce ar fi mai bine! Uof…..

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ameera,cam nesi... bona,scuzati expresia,dar ce zici ca si soacra-mea imi lasa uneori lingurita nespalata..cand Ana manca doariaurt, decide castronas nu putea fi vorba...sau clateste razatoarea (aia de mar) fara detergent (bine, nicieunu pun mult,dar totusi)si ramanea murdara ...asa, ambarfit-o unpic sipe socro..in general mi-e de ajutor, ma mai scuteste de cate unele,dar are si ea "bubele"ei..asa ca delabona la ce sate astepti.
Catrinel,spune si tu ca apart nu au decat un dormitor,ca numai de-astea ati gasit...oricum,duceti-va doar voi trei..
Ciuf, eu am mai vazutla TV tornade de-astea pe la voi..bine,la voi n-a fost decat o furtuna,dar...brrr...bine c-a fostdoar atat.
Tcelen,bine ca s-a sfarsit cu bine, intr-un fel, adica Doamne fereste de mai rau..si bine ca ati dat peste un om NORMAL..ce face acum Ana?
Tili, sa iti spunca eu stau cu ai mei si ca ma ocup exclusiv de Ana..dar uneori imi vine simie sa-mi iau lumea in cap? Te inteleg,inclusiv la faza cu extraveralul..eu uneori cand dorm cu Ana iau un somnifer usor pentru ca efectiv aud fiecare miscare pe care o face in patut si daca ma trezeste nu mai adorm cu orele..si fac si sport,si am si ajuor,dar..asa sunt eu..daca plange o aud sigur,dar in felul asta nu mai aud frecusul..
De catarat si Ana se catara pe unde apuca (carucior, scara din curte,scari, etc)si umbla tot timpulca un viermus..voiam insa sa va intreb :mai este un copilas care sa mai manance pe la 4-5dimineata si apoi sa doarma in continuare...ca Ana asa face si zau daca e usor!!Si pe la * mai bea un laptic..
alinaalex, da, Ana are 5-6 mese pe zi,mai degraba 5,dar mananca atat de putin la fiecare masa,incat frecventa asta e normala..adica aprox 125g din orice fel..
Aaaa si inca ceva: cum mananca bebelusii vostri 300mlde lapte..ce fel de bibe aveti voi?ca al meu are max 240..dar e oricumprea multpt Ana...ea manancamax 180..desi aseara am pacalit-o cu mai mult,dar in reprize care au durat in total vreo ora.

Mergi la inceput