*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 27
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Ca e intr-o lume a lui nu suna bine deloc.Au fost la un neuropsihiatru pediatru? E marisor nepotelul vostru.
Nu stiu, sincer ... noua nu ne zic nimic, ba din contra se poarta ca si cum e totul normal. Fiecare face cum crede cu copilul lui, mai multe nu stiu ce sa zic.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
claudia_d spune:
La Multi ani Tcelen!
La Multi ani Andreea Georgiana!
Sa aveti parte numai de zile frumoase si calde ca zambetele copiilor voastri!
GATA!!!Am scapat de vaccin pana la doi ani!Uraa!!!
Am fost aseara la vaccin si Vlad a fost destul de cumintel.Nu a avut reactii adverse.
I-am schimbat pediatra acum doua luni si asta noua ,spre deosebire de cea veche, imi recomanda la masa de dimineata si seara urmatoarea formula:210 ml lapte+3 linguri cereale de orez+210ml apa.Problema e de tetina.N-am gasit una prin care sa curga bine compozitia asta si s-o accepte si Vlad.El foloseste niste tetine vechi nr.2 de la Avent.I-am cumparat toate tipurile posibile si le refuza.
Voi pt. lapte cu cereale ce tip de tetina folositi?
In ceea ce priveste laptele o sa trecem treptat la Nan Junior,inca nu ne-a dat acceptul pentru lapte de vaca.
Legat de cat de vorbareti sunt copii,eu zic ca nu trebuie sa va ingrijorati.Fiecare are ritmul lui.De exemplu,Vlad are 1an si aproape doua luni,dar abia se tine pe picioare in parc, fiind depasit de copii mai mici decat el,care fug de mama focului.In schimb e foarte vorbaret sau cel putin asa mi se pare mie.Spune:mama,tata(cu adresa),pa,papa,apa,uite,ata(asta),uta,haidee,hai,muuu(cand il intreb cum face vaca),nani
Nshiro,fac fizioterapie pentru o discopatie mai veche,care mi-a dat dureri de cap imediat dupa nastere.Acum nu ma doare numic,dar m-am dus pentru intretinere,pt.reparatii capitale inainte de inceperea serviciului.
POZE
Qamar spune:
claudia, 
asa-i ca-s roscata?asa-i?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
adar spune:
NOEEEEEEEEEEEEEE .... hai mai, chiar asa arati tu ????? Ca asta ar insemna ca Dragos a fost cu alta la noi, una bruneta .... 

hmmmm, nush ce sa mai zic .... roshkato .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acu' ... asta e! Tre' sa mai veniti o data, ca sa ma convingi ca ai fost tu, da? ;)
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
NOEEEEEEEEEEEEEE .... hai mai, chiar asa arati tu ????? Ca asta ar insemna ca Dragos a fost cu alta la noi, una bruneta ....hmmmm, nush ce sa mai zic .... roshkato .....
Acu' ... asta e! Tre' sa mai veniti o data, ca sa ma convingi ca ai fost tu, da? ;)
_adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
cred ca pana la urma chiar ma fac blonda
sau mai bine ma rad in cap, ca sa nu mai avem subect de offtopic
(P.S. blonda zau ca m-as face da' e greu de intretinut si nu am timp destul
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
adar spune:
Daca te faci blonda .... nu mai pupi in veci prajituri de la mine! Nu de alta, da' am neshte experiente cu femei blondeeeeeeee .... de ma doare la cerebel :)
Abia astept sa te faci bruneta! Cred ca vei fi veri veri nais ...
Ei na, si di ci e off topic ma rog??? Doar te vopsesti pentru Bia, nu???? Ca sa fii frumoasa cand mergi cu ea in parc (unde sunt tatici cu bebei ;) ) nuuuuuuu ??? Ei, vezi ca nu-i off topic ????
Mai fetelor din Romanica, ca pentru celelalte sigur e cunoscut, la noi a aparut acum ceva vreme (2-3 anisori) MAgma de la Wella, o vopsea care prindea pe orice culoare, foarte interesanta, cu niste super nuante ... misto de tot. Scumpa insa rau la vremea aia! Acum cica este pe piata, reflex sau nu stiu cum de la pallette cu aceleasi "calitati". Adica prinde orice nuanta pe orice nuanta. Asa ca, daca doriti, va puteti schimba culoarea saptamanal :)
Uhhhhh, cat am mai vorbit despre bebei .... :)))))))))))))
Sa va mai spun una alta despre Maia ... e tot mai "naravasa "
de cand paseste singurica, dar are momente cand nu mai vrea si se pune jos, oriunde ar fi ![]()
Se invarte in jurul mesei de ametesc (eu!), nu mananca decat ce, cum si cand vrea, iar mancarea gatita e ... cah!
E mare, bolboroseste muuuult de tot, il iubeste pe tati de moare (exagereaza chiar uneori!:D), nu-i mai place baita deloc, ne chinuim rau seara sa scapam de mirosuri ... cam asta facem noi.
N-am reusit sa facem vaccinul, cica n-a venit!
Si nu in ultimul rand ... Imi pare rau ca scriu mai rar, am o mie de motive ... candva ma simteam altfel aici ... nu e vina voastra, e vina mea, ca am vorbit prea mult :D:D:D dar ... asta e. Acum incerc sa pun niste poze in albumul comun. Sper sa le gasiti! Le pun pe privat !
Maia si mami va pupa maxim!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
Ameera spune:
Salut!
Wow, ce de copilasi vorbareti pe aici! Pai, cum spuneam, Sara nu stie decat "papa" (cel putin asta e singurul cuvant la care este clar ca face asocierea cu sensul, adica il zice cand isi vede biberonul, cand ii e foame, sete). In rest, desi vorbeste intruna (chiar se trezeste povestind, inca dinainte sa deschida ochii)... cine s-o inteleaga. Cand ii vorbesc, imi raspunde intotdeauna, tot pe limba ei, incearca sa repete dupa mine... Intelege "da-mi aia", si "unde e ailalta" (moment in care incepe sa caute, dar nu stie intotdeauna ce cauta...). Ii plac si ei foarte mult cartile cu poze, le "citeste" foarte des si tot comenteaza pe margine.
Simona, tot asa si Sara, a invatat acum vreo 2 luni unde e nasul (si a invatat imediat, i-am aratat doar de vreo 2-3 ori), iar apoi n-a mai acceptat alta informatie pe tema asta. Acuma de curand am prins-o intr-o dispozitie mai studioasa si am reusit s-o invat sa-si arata manuta si piciorul... iar apoi iar pauza.
Oricum, de ingrijorat nu e cazul sa se ingrijoreze nimeni, eu va intrebasem doar ca sa am niste repere pt varsta asta... in niciun caz ca sa fac comparatii sau sa-mi fac probleme ca nu si-a facut copilu' norma de cuvinte.
Noe, acuma ca ne-ai atentionat si am vazut "people's exhibit no. 1, 2, 3" poti sa te faci bruneta, blonda... ca eu una te voi retine mereu ca roscata :)). Acuma serios, n-am exagerat cand am spus ca am o problema grava la capitolul asta, retin foarte greu si foarte aiurea detaliile care tin de infatisarea cuiva.
Am plecat la nani, noapte buna!
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
adar spune:
Ameera, stai linistita mama, ca eu in seara asta la 11 ma intrebam daca mi-am luat sau nu pastila la 9 ............ asa ca sunt cazuri mai grave ....
Am reusit sa pun 10 poze, acum ma chinui sa pun alte 10, daca nu cumva adorm cu capul pe taste .... in albumul comun, am facut un album nou ADAR private ... sper sa va placa de MAia mea
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
ciuf spune:
Adar, unde sunt pozele? ca nu vad nici un album de-al tau. Sau nu caut unde trebuie?
In schimb vazui cateva poze cu frumosul Tinei. Tina, esti o mamica tare fericita cu asa copil la casa ta. Si ce par mare are!!! Si inalt!
Hai sa mai pui cateva poze.
Alorea, ce mai face Cristian? Sunteti bine?
Catrinel, voi ce faceti?
Carmenpit, cum mai e Ali? A mai avut crize de apnee?
Ma duc acasa ca mi-e un dor nebun de piticii mei. Auzi si mama are pretentia sa ii las copiii in Ro. Pai eu ce ma fac fara ei? Ca ii aduce inapoi peste 2-3 luni
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adar spune:
Ciufiii, trebuie sa intri cu parola in www.photos.yahoo.com, scrii acolo userul nostru si parola si gataaaaa!!! Ai sa ne vezi!
Daca ai uitat parola sau userul dau pm.
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''

Intinde-i o mana lui Andrei !!!