Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 22
adriana spune:
Dragele, evitati pe cat puteti Nevralginul. Mie cel mai bine mi-a iesit scaderea temeraturii cu pusul in cadita aceea inclinata pentru bebelusi, si stat pe ea cu dusuletul putin mai rece decat temp corpului cu cateva grade.. nu foarte rece, sa nu faca un soc. Incercati si voi, pe masura ce ii scade temp se mai si inveseleste si prinde viata.. Asa am facut si cu asta mare zilele astea, ca a avut si el 40 grd.
Miti, daca vomita tot, eu stiam ca nu trebuie sa-i dai lapte. Nu am vazut daca a mai spus asta cineva, scuze, am citit pe fuga. Daca nu vrea sa deschida gurita la biberon, da-i sucul de hidratare cu paiul, strecoara-i paiul in gurita si pacaleste-l putin cate putin..
Sanatate multa, si multa rabdare, trec si zilele astea
.
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adelapop spune:
anamea multumesc pentru urari
mi-e teama cu adormitul leganat....dar....asta este, vor creste ei mari si vor adormi si singuri 
quote:
Originally posted by anamea
adelapo, succes cu magazinul.
Avem cateva zile de cand incercam sa facem la olita, deci inca nu stiu ce sa zic, de adormit adoarme cum am invtat-o (rau), leganata pe picioare, si noatea daca se trezeste trebuie sa o iau sa o legan, in ultimul timp din ce in ce mai rar, noaptea.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
adelapop spune:
salutare fetelor
acum 10 pagini va intrebam si eu de olita si cum adormiti copii dar nnu prea am primit raspunsuri
acum vreau sa va intreb ceva mai important si va rog din suflet sa imi spuneti daca vreo cireasa de-a voastra tipa rau de tot
bianca daca s-a plictisit de stat in scaun sau daca nu o lasi sa se urce pe mobila cand vrea ea tipa de iti sparge urechile
cateodata ma epuizeaza
si
2. ce faceati voi cu copilasii la 9 luni??? eu nu pot sa fac nimic, pentru ca sunt permanent cu ochii pe ea
si daca o pun in premergator -tot cu ochii-n patru trebuie sa fiu
cefaceati voi ca sa va descurcati???
arleena spune:
LUANA CLAUDIA , DARIA, DARIA MARIA, RADO GABRIEL 

cat mai multi ani sa traiti si sa-i fericiti pe parinti.....
Ildi...sa ai parte numai de fericire si sanatate.
si pt ca imediat e maine fac urari si pt :
TIMEEA si RALUCA(adi pe unde ai disparut???)multa sanatate si bucurii din plin pt voi si parintilor
miti, roxana sanatate puilor si sa aveti grija cu febra.......
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
adelapop spune:
camim multumesc pentru raspuns, se pare ca trebuie sa fiu fff atenta cand face kk, ca noi facem e mi multe ori sau doar o data pe zi
adelapop spune:
fetelor am vazut si eu pozele cu ciresele voastra si nu imi vine sa cred cemari sunt
i-am recunoscut pe samburel ;), mihnea si seghei , ciresele lacramioarei, carminei si ineiioana
super frumosi toti si foarte mari
sa va traiasca
aaa si vroiam sa va felicit mamicutelor: ce slabe si frumoase sunteti toate, va admir
super!!!!
Roxana Claudia spune:
Miti - Adriana iti da un sfat bun...incearca si in cadita; de multe ori chiar functioneaza. Insa eu i-am dat si Nevralgin lui Cata, la indicatia pediatrei; nu recomand nimanui tratamentul pe care il urmeaza copilul meu, fiecare copil raspunde diferit. Pediatrul este cel care trewbuie sa ia o decizie..
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
abibrinza spune:
Miti, Roxana, Camelia sanatate puiutilor.Eu prea stiu ce sfaturi sa dau.Nu am avut decat o viroza si am urmat sfatul medicului si am scapat.
Timeea, Raluca la multi ani fericiti!

Adelapop, eu ma tin tot timpul dupa Victor si nu prea fac nimic cat e el treaz.Cand nu poate sau nu ii dau voie sa faca ceva plange de zici ca-l omori.Eu il las in pace si dupa un minut doua ii distrag atentia cu diverse jucarii.Cat despre olitza, face doar cand sunt eu pe faza si il pun, altfel nu.
In poze am pus cateva poze noi din ultimele saptamani.
Nu mai stiu cine a intrebat daca l-am lasat sa manance din tort.Eu l-am lasat sa manance din tortul lui.S-a atins doar de frisca.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
adela eu pe alex il adorm la san(cam 90%). pe olita il pun dimineata dar asa imbracat ca nu sta mai mult de 10-20 secunde, dar il pun sa se invete cu ideea de a sta in pozitia aia ....il pun si ii spun sa faca ihhh, sa faca cacuta...deocamdata nu colaboreaza asa ca nu-l fortez.
la intrebarile de azi
1. daca vrea ceva si nu i sa da si ii zic nu-i voie se pune pe plans, si se calmeaza daca ii distrag atentia cu altceva....urla asa in joaca....nu de nervi....cand e nervos...stange din pumni si dinti si tremura tot si face mmmmmm....
2. alex are 1 an 1 sapt si 3 zile si inca nu pot face mare lucru de el desi merge in picioare singur si se joaca singur....daca ma duc la toaleta plange de zici ca l-a muscat ceva....daca vreau sa fac mancare se miauna ca vrea si el sus sa vada ce fac si sa faca si el
, deci mancare fac cat timp doarme(1 ora jumate o data pe zi). in rest tot dupa curul lui sunt de aici => si frustrarile si depresiile mele.
acum am si eu cateva intrebari.
cate dintre voi mai alaptati dupa 1 an? cat o sa mai alaptati? e ok? ca am o prietena in germania asistenta, are un bebe de 2 ani si ma tot bate la cap ca nu e bine ce fac, ca laptele nu mai e bun dupa 6 luni(cica s-a facut ceva studiu conform caruia din cauza poluarii si toata mancarea cu hormoni care o avem si tot felu laptele nu mai e bun dupa 6 luni)al ei manca la 8 luni orice....alex si acum la 1 an mananca o mancare in vreo 3 reprize, adica el nu poate baga 150 ml odata....papa acum vreo 10 lingurite peste juma de ora altele si tot asa(bine, poate exagerez, dar mananca aiurea....
)
ce faceti cand ploua afara si nu puteti iesi???ce activitati le dati la bebei sa nu se plictiseasca??noroc ca a fost sotul azi p-acasa ca altfel capiam. mi groaza de ziua de maine ca iar ploua
ce mai gatiti pt cirese??? ce mancare le dati sa pape singurei?cam de la ce varsta trebuie inceput trainningul pt a papa singuri?
lacri multumim de lingurita
si tricourile au iesit EXCELENT. noroc ca am zis pt 24 luni ca ii vine cam mulat tricoul
ieri n-am intalnit cu ciresica ana nazdravana....doar ca ploua in cluj denuma(ca si acum dealtfel)si nu prea am stat sa ne facem www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">poze mai frumoase.
alex a papat din tortul lui dar putin...ca nu i-a placut
. l-a facut soacra-mia integral de la blat la ornat....nici io nu am mancat tort, nu ca nu ar fi fost bun, dar dupa ce facuse 2 tavi de amandine mustind de ciocolata apoi tortul....imi vena acru de la atata dulce in jur...evident ca dupa ce s=au terminat as fi mancat si eu o felie![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
adriana spune:
Arleena, tot asa face si a mea cand se enerveaza, strange pumnisorii si tremura
, ma gandeam ca e din neam, ca asa fac si ceilalti doi, ma rog, asta mare nu mai face, e mai intelept acuma
..
Eu nu am probleme cu petrecutul timpului, de cum se scoala e cu okii numai pe cei mari.. ar sta toata ziua sa se uite la ei, se mai baga si intre ei, la joaca, vad ca a inceput sa se joace cu Olguta si asta nu face decat sa ma bucure
.. Olga alearga si vine repede spre ea.. trece val vartej, o mai atinge, mai hamaie.. ![]()
Cand e singurica(rare momentele), o pun langa mormanul de jucarii si le scoate, le linge, le zdrangane...etc.. Mai are momente cand sta singurica in patut si se joaca cu ce gaseste pe acolo..
De alaptat eu o alaptez inca, voiam sa o intarc, dar vad ca nu i-am cerut si ei parerea si nu e de acord
.. ma trage si urla pana ii dau ce vrea... Totusi, cred ca nu mai rezist mult, pentru ca ma scoala noaptea fff des si nu mai sunt asa rabdatoare ziua... cred ca in curand o sa raresc alaptatul. Cat despre ce zic cei din Germania, mai.. ce sa zic, nu cred o iota.. pana la urma nici sa mai respir n-o sa mai am voie ca e polutie.. Daca laptele de mama nu mai e bun.. atunci ce? Oricum, tu faci cum simti ca e mai bine![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006