Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova, nu , sotul meu e intr-adevar un fel de sef al meu , dar aici vb de patron de fapt . Patronul e cel care urla pe aici.
Sandalutele sunt f faine, te costa mai mult drumul pana acolo

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cata, e ushor, mai ales daca ai asta in sange. Daca nu...te invetzi. Teoria e grea, asha ca apuca-te si invatza. Eu am facut scoala cand avea Sandra 1 an si un pic si invatzam seara dupa 9 caci atunci o culcam. Si am luat din prima cu 25 puncte

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mergem la cumparaturi...Yupy .
la toata lumea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova-exacvt sandalute de astea i-am luat lui dav azi,ce coincidentza,io am dat 150000,in schimb....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de-afara, l-am tinut pe marco in blugi si ghete. sandalele mici, tenesii unul la gradi altul spalat, adidasii nu am vrut sa i dau in parc, iar baschetii sunt noi si tare albi. macar a avut tricou pe el...dar de maine...la tinuta de vara.
am pus fasolea in oala cu presiune, Clau e cu marco sa cumpere nu stiu ce si eu acasa...mi-a dat drumul la AC si nu-mi place. eu nici in masina nu-l suport.oricum e fain ca e racoare.

Bianca ma bucur ca a fost ok prima zi de munca. spor la cumparaturi.
Marco nu s-a cocotat el, ci Clau l-a pus acolo, doar ca statea singur si s-a dat jos singurel.
Ana_M am inteles, credeam ca voi aveti firma si ca lucrati impreuna.
Acina nu l-am avut sef, el e dir. pe departamentul tehnic, eu eram asistant manager, la firma unde e si acum Clau. normal ca-mi dadea de munca, si le auzeam si pt. celelalate care nu faceau. el zicea ca poate s-or prinde alea, dar vezi de treaba.
Felicitari pt. prima maseluta!!!
Anasol fain ca la voi sunt mai ieftine, aici totul e mai scump.
Maine merg sa le schimb si poate-i mai gasesc ceva si pe kaki-portocaliu. ca are o groaza de haine asa de vara.
cata am inteles, oricum e groaznic de cald. si marco e bronzat.
sunt curioasa ce impresie iti fac primele ore de condus. mai ales ca e groaznic de aglomerat Buc., cu atatea reparatii.

merg sa mai imi spal usa de balcon de la bucatarie. am bagat si perdeaua aia la spalat. azi le pune si pe cele de la dormitoare.
Pt. living inca sunt indecisa, nu stiu ce sa iau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni mai da-mi odata linkul cu Diana in concursul Pampers. vreau sa o votez pe ea sapt. asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

dav era tare obosit,mi-a adormit in brate,azi nu a dormit decat juma de ora.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gio esti dragutza,dar n-am mai inscris-o,am si uitat de concurs Poate o pun sa se dea peste cap in seara asta si trimt altul
Nu am inceput operatiunea mutare,probabil maine.Am fost in schimb la Praktiker si Metro sa aruncam o privire,numai ca n-am prea avut la ce.
Macar i-am luat de al Metro Pampers,cereale si scaunel.Olitza n-am gasit decat muzicala si d-aia simpla cu 4 lei.Muzicala nu vreau,desi mami a zis sa-i iau ,iar de-aia simpla n-a vrut mami Eu am vrut colac de WC si mami nuuuuuu (asta desi cred ca Diana ar fi mai incantata acolo,ca doar ne vede pe nooi!!! Pana la urma n-am luat nimic
Pana manevreaza Diana cu scaunelul
http://www.dropshots.com/moni3
ma mai uit la poze si revin dupa aia sa va mai raspund.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

am pus si io cate poze de ieri.............in la padure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata l-am vazut pe David la padure(in barca???),pe Iarina ochelarista (cheliutza ),pe Ioana pe plaja si plimband caruciorul (tot papusa de portzelan ),pe Bia super eleganta (cu palarie ) si sandalele lui Marco ,faine !!!
Am ratat ceva?
Diana a papat in ordine: din chefirul meu,dupa aia sunca presata,cascaval,chefir,pufuleti ... Acu sa vedem daca mai incape lapte cand o punem la orizontala ...
In Praktiker s-a repesit la un baietel cu un cap mai mare si l-a tras spre mine (ala se tine si de mana lu' ma-sa) ,cred ca voia sa il duca acasa Pe urma si-au facut reciproc pusi cu degetul ... A vrut ea sa il pupe normal,s-a intins un pic,dar era prea mica si baiatul se uita cu gura cascata la ea ,n-a stiut sa se aplece

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput