Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova multam de info! Vad ca v-ati distrat la iarba verde si Marco tot mutra de smecheras are Cred ca Timisul trece pe acolo, dar nu garantez ca nu prea ma stiu cu imprejurimile. Noi ne-am dus la Giroc dupa padure undeva, tot la Timis si a fost super .. pustiu, ici colo cate o familie ... mie mi-a placut tare mult

Moni ... voi n-aveti ceva pustietati pe langa Arad unde sa puteti merge la gratar?

March ma gandesc la tine si nu imi vine sa cred ca esti deja in saptamana 29 ... intr-adevar e o perioada dificila acum, dar tin pumni sa treci cu bine si sa vina bebitza sa te faca sa uiti toate greutatile astea. Numa bine iti doresc!

Toanca ce fain ca aveti ZOO ... te cred si eu ca era tare mirat Mateias.

Filip e mare figurant ... sa vedeti ce plans prefacut are cand vrea ceva si nu obtine (asta cand nu urla isteric) ... eu ma prapadesc de ras, face asa cum m-a vazut pe mine ca fac cand ma lovea sau musca. De vorbit nu prea vorbeste, il vad ca intelege destul de mult din ce ii zic ... dar eu nici nu ma astept sa il aud facand propoziti. Mai incearca el sa ma imite dar in general nimereste doar cate o silaba din cuvant de ex Codru="du", mar="mo", banana ="ba", paine="pi" si tot asa.
Cu olitza nu ne impacam nicicum, si sincer nici nu am nervi sa mai insist ... pe la 10 luni statea cu drag si chiar facea cate ceva pe acolo, dar acum nu mai vrea nicicum sa stea ... n-am mai auzit olitza aia cantand de nu mai stiu cand

no ca m-am intins ...
pup u

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MAINE VINE DEJA ALA SA SPARGA IN BAIE SI EU N-AM CUMPARAT INCA NIMIC
ASTA INSEAMNA CA DUPAMIAZA AM SHOW - MUTAT TOT CALABALACUL DIN DORMITOR SI BAIE LA FRATELO IN CAMERA GOALA ,NE MUTAM ACOLO PANA CAND E GATA BAIA SI DORMITORUL DE ZUGRAVIT SI ..... PANA VINE CU MOBILA DE DORMITOR ASTA INSEAMNA VREO LUNA DAR POATE NE MUTAM INAPOI TOTUSI SI FARA MOBILA,DORMIM IN CAMERA DE ZI.
TREBUIE SA MERG SA MAI VAD DE OBIECTE SANITARE + GRESIE SI FAIANTA SI COLAC PESTE PUPAZA MI S-A PUS PATA SA IAU ACUM SI AER CONDITIONAT ,DAR O SA IAU UNUL MAI IEFTIN DE PUTERE MAI MICA SI O SA IL PUN IN HOLUL DINTRE CAMERE .O SA II DAU DRUMUL NUMAI CAND E SUPER CANICULA SI CATEVA ORE ACOLO,NU NON STOP.DEJA LA BIROU AM DAT DRUMUL DAR NU L-AM PUS PE FRIG FRIG,CA DUPA AIA CAND IES AFARA LA CALDURA PARCA-MI DA CAREVA CU CIOCANU-N CAP
Acum vad ca am scris cu majuscule
Mai nasol e ca daca nu-mi maresc astia salariul din iunie,cred ca trebuie sa ma bag la ceva credit daca vreau la mare la vara ca fara minim 3000 n-am ce cauta p-acolo vreo 10 zile
Care-mi da si mie bilete subventionate,de la stat ?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Venit si noi de afara..tare cald mai e...Bia s-a innegrit si pe picioare, asa ca toata lumea se minuneaza daca nu a fost la mare deja..
Mie imi merge des prost drophul si pozele pe yahoo, dar tot am reusit sa-l vad pe Marco la cucu gol

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venbit de la gradi. a fost cuminte, a papat tot. azi cica, au vb. despre familie: mama si tata.
sunt doar 3 copii la el in grupa, el cu 2 fetite. ceilalati 2 baietei sunt bolnaviori.

sandalele ii sunt mici. degetelele sunt pe-afara. credeam ca ii sunt ok 21, caci toti papucii ii are 22 si am impresia ca ii sunt mari.
acum tre sa merg iar in capatul orasului sa-i schimb .

Canda unde e locul asta de gratar?
Moni ce sa zic...spor la treaba si la cheltuit bani.
Cata ati fost afara pe caldura asta? noi mai stam putin in casa si iesim pe la ora 17. e prea cald acum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Clara e mai bine in sfarsit !!! A redevenit copila vesela de dianinte . Of Doamne tare greu a mai fost , dar am trecut si peste asta. Inca mai are mancarime, si se mai vad bubite dar nu mai e cea ce a fost. azi a iesit la plimbare cu mama . Mai nou doarme mai putin ziua dar de la 7 seara incepe sa nu mai fie chip sa te intelegi cu ea , la 8 doarme deja , si se trezeste pe la 7 jumate.
Moni , spor la treaba cu mutarea , nici nu vreau sa ma gandesc ce munca va asteapta.
Giova , pune o poza cu sandalele, vrei ?
Gagici nu mai tin minte ce ati scris si scriu si pe fuga ca seful a urlat azi pe toti , nu stiu ce a avut . Si eu nu am de lucru ca depind de unu ( care e acum stresat ca pe el urla asta) si am stat toata ziua pe net , dar nu vreau sa vina cumva prin surprindere aici sa ma vada
V-am pupat

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana_m, Canda
http://www.dropshots.com/giova2
aici sunt sandalele. erau pe roz pt. fetite.

Maine merg iar in bazar sa le schimb.iar strabat tot orasul pt. 17 lei .

Ana_m ma bucur ca e mai bine Clara si nu o mai mananca, draga mea....
Tie spor la munca....seful nu e sotul tau? urla si pe tine? si eu cand lucram cu Clau era jale, cu mine isi permitea si ma certa si pt. ceilalti.naspa rau.

mergem afara,

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova momentan la umbra in parc e ok...pina la parc e mai greu, dar cind se vor face 37 de grade va iesi numai dim. si seara...asta atunci cind vine bona, adica cam peste 2 sapt...abia astept, sa vezi atunci sofat pe mine!
Miercuri mergem in Herastrau la o petrecere si se pare ca mama e dispusa sa o las la ea...bine ar fi, ca sa nu ne bagam in casa la 21!
Ana_m ce bine ca sunteti pe trecute cu bubitele..

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am venit si eu, la ora 16 mi-a spus tipa sa plec acasa . Azi am facut munca ushoara, inca nu am calc, dureaza vreo 2 zile sa mi-l aduca.E tare de treaba, azi la 13 mi-a adus 4 mici dar eu tocmai mancasem asha ca am refuzat Net deocamdata nu avem caci proprietarul nu si-a platit netul asha ca l-au taiat. Tipa are net in birou, mie nush daca imi va pune.Eu sperrrrrr
Giova, super pozele, mama mia unde s-a urcat Marco Dani numai pe scaun, pe masa de aici care e joasa, si pe pat se urca.In rest nici nu are unde...inca , sper sa nu ii vina idei sa se urce la Sandra pe mobila ca e toata cu rafturi. Frumoase sandalele. Vezi ca gasesti si marfa de calitate si ieftina?
Moni, fain ca Dia a inceput sa se de-a peste cap. Balerina o faci ca e subttirica Bafta cu mutarea, nu va fi ushor.
Ali,
Ana,bine ca si-a mai revenit Clara.
March, ti-am vazut papusa, foarte dulce
Restul , nu am memorat ce ati scris.
Astept sa intre la sotz banii pe card sa mergem la cumparaturi. Daca nu intra..ciuciu nu mergem nicaieri, el maine lucreaza, asha ca doar poimaine...eventual la o plimbare prin cartier.
Incepe sa imi fie somn, m-am trezit la 7.15 ca aveam emotii si mi-am baut si linistita. Dani s-a trezit la 8, si a servit laptele de la sotul meu, eu l-am pupat ca stiam ca nu il mai vad, ca el sta in pat dupa ce mananca. La 8.40 am plecat sa fiu punctuala. Bine ca lucrez de la 9 ca e infernala circulatia dimineata, in special de la 8.
Maine va sta Dani cu maica-mea, sunt curioasa cum se descurca ca nu a mai stat asha mult cu el demult. Ultima oara cand a stat cu el nu a vrut sa doarma de amiaza,si eu chiar venisem acasa si el de numa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Sunt si eu aici, pe fuga.
am vazut poze cu Marco , Bia , Diana, Ioana.Pupicei tuturor spiridusilor.
Noi suntem bine, Andrei are o masea iesita total, e ok , acum ne luptam cu inca 2 .
Cata ma bucur ca te-ai hotarat sa incepi scoala de soferi.
Giova l-ai avut pe Clau drept sef?Imi place Marco , e un nazdravan haios.
Ana-m ma bucur ca sunteti mai bine cu bubitele.
March , hai doamna nu dispera ca mai ai putin si scapi.Si atunci cine e fericita mami cu 2 copii?
Moni deci esti in demolari la baie...spor la treaba si sa-ti termine repede.
Pupici fetelor,

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, programul ideal de somn al unui copil e de la 13 la....15-16cat doarme, asha ca sa nu iti para rau ca doarme asha. Vara oricum nu poti iesii la ora aia ca nu e bine . Si la camin sau cresa are acelasi program de somn, deci e bine..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput