tuns 0 sau nu dupa taiatul motului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Eu la inceputul fiecarei veri il tund pe Vlad scurt, la 1 cm. si nu mai transpira noaptea. Oricum el nu e un copil transpiricios... (stiu ca daca un copilas transpira abundent la ceafa s-ar putea sa aiba o deficienta de calciu in corp). Nu cred ca daca il razi pe Vladut al tau in cap i se indeseste parul, asta depinde de genele pe care le-a mostenit de la voi.
Mie, sincera sa fiu, copiii rasi in cap mi se pare ca au un aer bolnavicios... Deci, daca nu e neaparat necesar(ex. paduchi de la gradinita)eu nu l-as cheli pe al meu.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Mie nu-mi plac deloc copiii tunsi la zero, parca ar fi minidelicventi indiferent cat de dragalasi sunt altfel. Si Vladut face un an peste o luna si un pic(sa-ti traiasca,la multi ani, apropos) dar nici nu-mi trece prin cap...eu zic ca-i suficienta o freza mai scurtuta dar simpatica. Si chiar nu se indeseste parul (sigur, sigur).

Nu cheli cupilu, please!

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Nici eu nu sunt pentru tuns 0. Si noi facel luna viitoare anu' da nu o sa-l tund decit un pic. Mor cind vad fetitze tunse "zero" !

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Sa va traiasca puii!!! si al meu face un an luna viitoare, dar ce voiam eu sa va intreb: ii tundeti voi sau ii duceti la frizer??? ca al meu nu sta potolit o secunda, cum sa-l tund???
Ela si Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Tunde-l putin, dar NU 0!!!

Mergi la inceput