Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Capitolul 37
Poftiti la povestit!
- Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005)
- ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra(27.06.2005) si Ecaterina-Maria
- andreutza_23 -viitoare (08.12.1979)
- crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada (12.09.)sila purtator
- carmenstefi(04.11.1974)-CarmendeStefi(30.10.2005)
- ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)
- geba2001 (09.10.1973)
- ianusca(06.12.1974)-Dana deIan(13.10.2005)
- ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)
- iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004) sila purtator
- Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)
- LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)
- lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)
- mandita-Catalina de Claudia
- marani(05.12.1983)-Mirabela de Ana Maria(02.12.2006)
- mira_m- de (6.05.2004)
- nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)
- pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)
- raresionut-Alina de Rares
- sunt mamica-Andreea de Ilinca
- annabella
- danidani74
- EftimieC- Carmen
- herra
- karmen
- lorelei19
- mihastroescu
- morena06
- naomi ioana
- roxanacibo
- vali02
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Raspunsuri
marani spune:
LAURA, multumim pentru capitol. Chiar vroiam sa te intreb ceva. Nu stiu daca retin bine dar parca scriai intr-o postare ca stransesei niste lucruri pt niste tripleti ori pt niste copii cu posibilitati financiare reduse.
Vb dimineata cu o vecina si-i spuneam ca am mereu tendinta sa tot dau din jucariile bubamarei. Se aduna multe, sunt unele la care n-are dragan, ori stiu ca multi copii si-ar dori in prag de sarbatori o jucarie. Vecina asta a mea are adunate jucarii de la 3 copii. A zis ca vrea sa faca ordine in ele, sa le spele si sa le daruiasac unor copii ce au nevoie. Zi-mi daca stii in Piatra Neamt pe careva te rog. Vreo familie nevoiasa, cu multi copii. Multumesc.
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
cititzi astazi in Libertatea:
Are 19 kg la 8 luni
Un baietel de opt luni din Jilin, China, cantareste peste 19 kg, la inaltimea de 78 de cm. Conform tabloidului britanic Daily Mail, micutul avea 3,3 kg la nastere si de la varsta de o luna a inceput sa se ingrase. Ii e foame tot timpul, iar mama lui il hraneste de peste 20 de ori pe zi.
Din cauza faptului ca este obez, bebelusul nu poate sa stea in fund sau sa mearga de-a busilea, asa cum fac ceilalti copii de varsta lui.
Ajutati-o pe Sonia
carmenstefi spune:
saluti fetelor!!!!!
mai fetelor,ce sa va zic ,am murit aseara si nu am simtit!!!!au cantat frate,okkk,au fost artificiii,okk,dar dupa aia sa cante maneleeeeeeeeeeeeeee pana aproape de ora 12!!!!!!,eu si sotul meu faceam ca niste lupi prin casa,am baut niste tarie ca sa ne mai domolim,acum sincer,au cantat pana ff tarziu,mai ales in cursul sapt.cand copii mai merg la scoala,dar fara suparare,altceva nu se mai putea canta decat manele si am auzit ca vor mai fi si in serile astea,nasol tare dar dupa cum am vazut stefi meu a adormit bine aseara de pe la 10 ai sper sa fie ok si in celelate seri.
acu ma duc sa ma dreg cu o ciorbita si ma odihnesc pt deseara...
pupici multi de la carmen si stefi.
ana1980 spune:
Carmen eu cred ca tu nu stii sa apreciezi faptul ca primarul vrea sa ne binedispuna....Glumesc. E tare nasol, imi inchipui. Si noi am vazut ceva artificii din casa, dar zgomotul nu se auzea.
laura ce stii, a ajuns pachetul in TM?
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
ellinia spune:
Carmen, iti impartasesc . Ma pregatesc sufleteste pentru inca o seara. Stii ce m-a surprins totusi aseara? La inceput, cand anunta cine o sa cante i-a insirat acolo blablabla pe toti si cei din publicau tipau de bucurie, la sfarsit cand a zis Sorin Copilul de Aur (sau cum l-o fi chemand) au tipat cel mai tare, mai tare ca la Directia 5...ce sa-i faci cam asta-i publicul tinta! De mormanele de gunoaie pe care le strangeau azi-dimineata cand imi beam eu cafeaua ce sa mai zic!
Marani, vazusem ceva la tv despre un copil care se nascuse de vreo 6,5 kg...era enorm, nu stiu cum putuse mama lui sa duca sarcina.
Va doresc un wk placut! Si distractie placuta pe la Nicolai si Nicolete!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
fetelor si eu va doresc din nou un wek frumos,sa petreceti si sa fugiti din oraaaaaass(din cauza galagiei),adica sa va simtiti bine oriunde si sa ne auzim cu bine,iar despre serbarile la gradi.cand incep?ca abia astept sa vad si sa aud cum au fost??.
va pup dulce
carmen si stefi
Laura25 spune:
A ajuns pachetelul la Timisoara. Oana va multumeste mult! I-am dat link-ul la subiectul nostru, poate intra si ea.
Fug acasa. Poate reusesc sa intru sa mai scriu si eu, ca serile trecute a monopolizat Sebi calculatorul. Il pun la regim in seara asta!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Abia acum reusesc sa intru, a nii pana acum n-am reusit sa ne instalam net, iar la laptopul sotului n-am avut acces.
Mi-e dor de Piatra neamt si de linistea de acolo. Aici e balamuc pe strazi. Si avem niste proprietari super naspa- d-na avocat, femeie de afaceri cu fite, care are un administrator pe care-l trimite incolo si-ncoace. Asta n-are insa nici un chef de intrebarle noastre si ne tot llai de o sapt. ba cu una ba cu alta. Il regret pe propriet. din Piatra care a fost super de treaba, niciodata nu ne-a facut probleme sau nu ne-a luat la intrebari si mereu ne-a ajutat.
Aici in cartierul asta de fite (Primaverii - ca ne-am gasit si noi unde sa locuim), avem niste portari cu fite, care imi spun in fata sa le dau ceva, nu sunt magazine deloc, de nici un fel, decat banci si companii de asigurari - ce mai, nu-mi plac deloc. A mai si plouat zilele astea non-stop, sunt si un pic racita - ce mai.... sper sa se aseze lucrurile, daca nu cautam altceva; oricum mai e o sapt. si plecam la Viena, asa ca, vom vedea dupa, ce si cum
Si la noi a venit Mos Nicolae - Lara s-a bucurat tare mult, sigur o sai placa si de Mos Craciun, desi suntem un pic in deruta, ca la austrieci nu e Mos Craciun ci copilasul Isus, care aduce daruri -Lara stie insa deja de Mos, ca-l vede peste tot.
va las, sper sa mai pot intra (cat de curand)
pupici la toata lumea
Adriana
ianusca spune:
Ultumesc fetelor de urari!
Nici nu mi-am dat seama ca nu eram trecuta in listuta cu data de nastere. Si nici nu am tinut-o la secret!Chiar aveam nevie de niste vorbe bune sa mai uit de cele rele!
Laurauite si data care-ti lipseste pentru Listuta 1974.
elinia, carmen cred ca as lua razna acolo cu galagia aceea! Rezistati eroic!