FIV 123

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Aurel-cris, ladyxe, bebi-f, danyalostam cu pumnii stransiiiiiiiiiiiiii!!

sa va binoclati si la semnatura mea.. se pare ca am si cuc si pupaza in burtica

zouzousa faci te rog modificarea si pe prima pagina



PUSSI 14+ &

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ADINA merci,pup mamica si bebeul
PUSSICILOR va pupacesc,tare mindra trebuie sa fie mami si tati cu perechea de titici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorva povestesc pe scurt caci trebuies sa gonesc intr-o vizita. Astazi am revenit si eu pe taramul sperantei adica Giuly insotita de MOanacareia vreau sa ii fac plecaciuni in fata intregii natiuni si sa ii multumim si Profului Mr. B cu pupicii de rigoare pe amandoi obrajii (asta in cazul in care ne mai citeste din cand in cand). Trecand printr-o gramada de peripetii nedemne de mentionat pe forum prin care numai MOanaputea sa intre incepand de la programarea gresita pe numele unei renumite dr. si pe tot parcul a catorbva ore petrecute la Gily. In finalul fericit pot spune ca DD le pune cap la cap tot asa cum vrea el si nu cum vrem noi, chiar daca e vorba de inceput de unele mici amanunte nesemnificative am zice acum. Totul a iesit cu bine pana la urma si mai bine ca s-au petrecut lucrurile asa. Stiu ca nu intelegeti tot, dar ca sa ma rezum, m-a primit Mr. B in analele Giulestiului dupa 1 an de pauza (ca m-am uitat cu MOana pe doasul meu si chiar acu 1 an il deschisesem. In acest timp pierdut am cochetat la MNL care merg pe un tipar sablon pe cvand Profu nu a mentionat nimic de ovule donate (poate nu inca) si unde m-ai pui ca aveam si 4 foliculi pe ici pe colo care luni erau de 6 mm, dar erau. Un folicul vazut luni de 22 astazi ara un mare chist de vreo 27, dar spearm ca se rezolva cu AC date pt. luna viitoare. Mi-am luat perdaful de rigoare ca acum 1 an am intrerup numai si numai din prostia mea un FIV inceput cu cezara Bucur din cauza ca era nemltumita de cum cresteau foliculii, care in final in dosarul de FIV earu inregistrati cu marimi intre 17 - 20 mm (parca asa era Oana ca nici nu mai stiu prin ce emotii am trecut ca am crezut ca am scapat de emotiile examenelor in viata actuala, dar au fost mai rau ca cele de la cel mai cumplit examen din viata mea. Nici la laparo nu am avut asa emotii!). Oricum daca nu era MOanala momentul T paraseam iarasi Gilestiul si poate ultima mea sansa avand in vedere ca ma apropii cu pasi repezi de schimbarea prefixului in 40. Ma mai agat cu ultima unghiuta de la picior de coada lui 39 care e pe duca, chiar si profului i-am relatat varsta psihologica de 39.
Asa ca un sfat pt. toata lumea din partea unei disperate din cauza de varsta mai ales pt. fetele tinere: fetelor nu pierdeti timpul, ceva nu merge sau nu va satisface din orice punct de vedere, schimbati si duceti-va la cine credeti voi si va va ajuta in primul rand psihicul care conteaza.Apoi lasati rusinea la gunoi ca nu este pentru lumea in acre traim.
Asadar ma voi lua de mana cu MOanaAndara-PMirela_1si cine o mai fi din gasca veche.
Athyacum ca l-am cunoscut personal pe Mr. Big pot spune ca nu cred ca este asa cum relatezi tu. Cere ce vrei si ti se va da. Tu nici o IAS nu ai facut pana acum? Daca da, asta e ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lucksi au am tranfosrmat 2 dintre cele 4 tentative de FIV esuate in IAS si este normal macar sansa asta sa o speculezi. Sa fie cu noroc. S-au mai intamplat minuni si inainte de FIV chiar pe cale naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kitto, sa fie intr-un ceas bun drumul pe care l-ai ales si sa ne povestesti mai multe despre planurile de bataie. Ce ti-a zis profu', cand poti sa incepi? Ne vedem la toamna pe culoarele Giulestilor? Parca venim la restante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Beyyy, iouu n-am facut decat sa ma iau dupa soarta, sa nu crezi ca sunt atat de desteapta incat sa creez scenarii atat de perfecte, doar am simturile extrem de fine si ce-mi dicteaza spiridusul din creieras, aia fac, de ma minunez si eu ce iese la sfarsit.......
Ideea e, ca sa priceapa toata comunitatea forumista, ca dom'soara noastra Kittisor acu' un an pe vremea asta, cand inca isi permitea sa piarda luni din viata si foliculi din dotare, a renuntat la un FIV cu Cezara, in situatia in care avea endometru de 9,2 mm si 4 foliculi superbi de 20, 17,5, 17,5 si 18 mm.
Cum Cezara isi tot punea mana in cap, ca nu cresc destul de repede foliculii, la ce doze au fost administrate (doze cu care Monseniorul a fost perfect de acord), fata noastra din poveste a renuntat la superba recolta si a plecat pe alte meleaguri, mai evreiesti.
Chestia e ca la acest FIV intrerupt luni la MNL sanse ar fi fost, caci azi bietii foliculi care au fost intrerupti din stimulare crescusera binisor si mai erau si in numar de 5, dintre care un chist micut de 27,5 mm.
Punctul culminant al povestii a stat in faptul ca dupa ce l-am asteptat pe Monsenior pret de o ora, cand se eliberase si puteam intra in voie, a aparut din senin Cezara, ea care nici atunci cand picau inseminarile fetei noastre in zi de sambata nu se prezenta, de a facut copila noastra inseminari cu toti medicii Giulestiului, numai cu Cezarica nu.
Dar si mai fain e ca Monseniorul stia ca va venii cineva care a oprit 3 FIV-uri la MNL (ca ii spusesem eu toata povestea) si tot "barfeau" ei cazuistica, fara ca bietii oamenii sa stie ce oaie ratacita sta la usa, ca eu n-am stiut sa le spun ca fata noastra a trecut pe la Giulesti, eu spusesem numai partea cu MNL-ul. Tot iesea dra Vultur si ne invita inauntru, iar noi tot refuzam politicos, mai cautam paciente sa le introducem la Monsenior, cu sau fara programare, nu mai conta, iar Monseniorul mai avea si alte histeroscopii si ET-uri, dar mimozele nu doreau sa intre, pe motive de jena....... La un moment eram in stare sa o pun pe Flori sa ne scoata din situatie, chemand-o pe Cezara de urgenta in cabinet, insa pana la urma a fost cu final fericit, ca le-a potrivit soarta la fix si a iesit o super comedie, desi tragedia plutea in aer....
Cum insa toate personajele din poveste au simtul umorului extrem de dezvoltat si capul bine infipt pe umeri, a fost MINUNAT TOTUL, s-a lasat cu pupaturi live, cu imbracisari si ganduri frumoase si sper, pe viitor, cu bebici sanatosi si la fel de dezghetati la minte si la suflet.
Si ca sa va dau tot din casa, in momentul in care m-a intrebat Monseniorul cum o cheama pe prietena mea, cea cu MNL-ul, am spus senina ANCA GHERASIE (fata noastra se numeste putin altfel, dar soarta mi-a pus in gurita aceste cuvinte, jur ca n-am gandit si stiut nimic de ce porumbel am scos).
Azi am aflat ca Anca Gherasie e chiar mana dreapta a lui Ron El de la MNL, asadar, Monseniorul credea ca i-o voi aduce in carne si oase pe doctora cu care lucreaza Ron El. Au mai fost multe coincidente superbe, dar cine doreste tot romanul, va difuzam celelalte momente tari live, vinerea viitoare, la marea intalneala.

Mirelus am fost eu sa-mi refac azi FSH-ul la MedLife si am sa-ti spun luni cum e cu valorile normale din faza foliculara.

Acus, incalec pe-o sa si plec spre Valcea........

Aaaaa, Lachiut cea cu 2 bebei la bord, mai stii ca acum un an pe vremea aista m-ai pus sa te tin cu forta pe coridoarele Giulestiului ca altfel faci cale intoarsa.....
Grea nu raman pe coridoarele Giulestiului, dar am atatea amintiri superbe..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Eu n-am inteles pana la urma, a iesit Cezara din cabinet sau nu?
Oana, chiar sunt curioasa ce valori iti dau tie.
Vreau sa-mi repet si Papa Nicolau si celelalte din secretie + chlamidia, mycoplasma si ureaplasma, voi pe unde le-ati facut?
Mai am o intrebare pt cine stie (ca am uitat sa intreb dr): e posibil sa se sparga un folicul care nu a ajuns la maturitate? si daca are o marime mai mica, e bun? Ma tot gandesc daca asta nu o fi o problema la mine, sa se sparga foliculii inainte de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

aurel cris multumesc si sa te auda DD
Adina 1967 luni merg la ecograf si probabil o sa stiu cam pe cand inseminarea.
kitta iti doresc din suflet sa fie cu noroc noul drum pe care ai pornit si marcheaza-l (cu turta dulce dc vrei) ca s-ar putea sa vin si eu dupa tine.Eu am 37 ani si daca si la urmatoarea stimulare cu menogon reactionez tot asa "bine" imi iau inima in dinti si vin si eu la Mr.Big.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

aurel cris maine iti faci testul nu ?Iti tin pumnii sa fie cu ochisori
kitta nu pot sa cred , aveai mai multi foliculi care au crescut bine mersi ? Nu pot sa cred ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Deci, sa facem neste precizari pentru cazul mai sus prezentat de D-na Profesoara si avocatul aparariiMOana:
Mirela_1da pana la urma a iesit din cabinet inainte de a intra noi; restul o sa il afli cu sare si piper vineri
- astazi cand Moanami-a pus cu mare usurinta in brate dosarul meu umplut de praf de 1 an de zile am vazut scrise negru pe alb valorile mele finale din ultima zi de eco, cand eu anuntasem in mod oficial ca ma retrag din competitie. Pana atunci, la valorile mici mi s-au dat scrise pe hartie dar cu vaicarelile de rigoare ca nu se stie de ce nu cresc, ca cresc f. greu, etc. ceea ce m-a demoralizat si am gandit eu la vremea aceea, la vremea inceputului de drum pe calea FIV-ului, ca mai bine intrerup si sper la un nou tratament cu mai mule reusite. Deci, concluzia: conteaza f. mult si sustinerea morala a dr. ca daca zicea: beeey e unul dar bun, asta e cel pe care il vanam, etc. cu unul defilam inainte. Oricum me-am facut mea culpa si m-am de toti peretii din cabinet, implorandu-l pe Monsenior ca 1 daca gaseste cu ala sa imi faca si apoi la eco stupoare: cei 4 sub 6 mm care nu contau la MNl acu crescusera la 8, 11, 12.5 si 10.4 de luni pana sambata dimineata si asta fara sustinerea stimularii. Deci am concluzionat noi, pentru MNL nu contasera fiindca nu se suprapuneau cu momentul si zilele sosirii in Ro a dr.
- o veste buna: Mr. B inca nu a zis nimic de donate; sper sa mai am sanse cu ale mele
Luckcand au inceput cei de la Sibiu FIV-urile? Din experienta mea, eu zic cum ai zis si tu dupa a doua incercare schimbi clinica, esti totusi in RO si destul de aproape de Bucuresti!
Deci, va dati seama dupa dramatismul situatiei cum as fi plecat eu mancand norii de la Giuly si never come back.

Mergi la inceput