Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Continuare de la Capitolul 38
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects/1012466" target="_blank">Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen ---
DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama* Mariamunteanu ---
ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria - ???(ultima postare 14/06/06)* Mariamunteanu ---
PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria* Nelia ---
TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora* Yael ---
NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel* onixone ---
ALEX - 03.05.2005 - Londra* Cornelia ---
STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan* bolgiumiki ---
LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti* Fran ---
PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete* maysa ---
RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2 - ???(ultima postare 04/01/07)* TDI ---
ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa* tzumpiloi ---
ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)* pisik 4ever ---
OLIVIA - 08.05.2005 - SUA* mstroie ---
DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID* Ada_74 ---
SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu* Moniboni ---
VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti* Nefertari ---
FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti* Corni ---
TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta - ???(ultima postare 29/06/06)* tamar ---
ADINA - 11.05.2005 - SUA* Caminik ---
MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)* Anky ---
CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda*Androix ---
FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip* mihamiha ---
LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 16/06/06)* Robotzica cucului ---
MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada* mikka ---
IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)* Simiena ---
ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti* Mygirl ---
ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta * Florentina G ---
MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti*
corail ---
ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania* Stefania Nicolae ---
ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/07/06)* lucas ---
MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti* Beatriced(patriciaRO) ---
ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos* simona_filipas ---
DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara* monu ---
ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana* gabitzam ---
ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi* Babygirl ---
EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti* ChrisDun ---
CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Cloreta ---
TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora* ralwka ---
IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Margott ---
DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti* Simonaeus ---
ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/06/06)* galinarodica ---
SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti* omustata ---
MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA* rosudaria ---
DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)*

Andutzy ---
DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti* denisa73 ---
CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania* gusta ---
MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda* Ruxel ---
BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca* Aurasa ---
CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti* Mercedes ---
BIANCA - 03.06.2005 - Oradea* OlgaTarziu ---
ANTHONY - 04.06.2005 - Canada * Danelutza ---
ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia * Tora97 ---
ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti* Iuliana ---
DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele* Redy ---
BIANCA - 08.06.2005 - Romania* Sufletzica ---
SARA - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 06/01/07)* Cris_kim ---
IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia* Florentza ---
ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti* NewMami ---
PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada* elisor ---
BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas* andreea.a ---
ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)* Speranta nu moare ---
JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 27/10/06)* monicica ---
ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert* Pengunica ---
BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia* Crissu ---
IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti* gabitrifan ---
LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06) * Mickyyy ---
DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti * ioanailincam ---
ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---
NAOMI - 25.06.2005- Japonia* mynicegirl ---
CATERINA - 26.06.2005 - Singapore* blackpanterro ---
AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania* saryta ---
SARA - 27.06.2005 - Iasi* Oana C ---
EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA* elly_b ---
ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
monu spune:
Ola,
sambata noi nu ajungem la intalnire pentru ca la ora 11 fix, fix la 72 de ore de la injectarea serului trebuie sa fim la medlife sa citeasca IDR-ul de pe mana copilului.iar apoi sa mergem la Stanciu taman in Rahova. Si ca sa incheiem aqpoteotic ziua am fost cu Antonia la ortoped care i-a facut radiografie la solduri. ... mai suntem pe 2 pampersi pana la 6 luni pentru ca la un picior se vede osificarea nucleului (parca asta se urmareste) iar la celalalt nu se vede nimic. Oricum a zis ca e ok dar... tot am un ghimpe in inima. plus ca s-a mirat ce lunga e fii-mea adica 65 cm la 4 luni juma.
nu mai stiu ca sa mai spun. sunt suparata ca sunt asa de sensibile. ma gandesc ce sa fac sa fie bine pentru ele. sa plec sau nu din Bucuresti.![]()
IULIA ANTONIA - cel mai cuminte bb
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
La multi ani, Mara-Augusta ! 
Sa cresti mare ingeras, sa fiti fericiti, sanatosi, iar mami sa se refaca cit mai repede si... asteptam poze de la aniversare.
La multi ani, Dragos Alexandru !
Sa cresti mare, flacau frumos si aratos, sanatos, norocos si la punga gros !
La multi ani, Cristian !
Sa cresti mare, sa aduci bucurii parintilor, sa fii norocos si sanatos !

babygirl spune:
Sambata venim si noi la Muzeul Satului. Doar noi doua pt ca pe Mihai l-am trimis la balta cu fratele lui.
Mercedes spune:
La multi ani fericiti si sanatosi va doresc copilasi nascuti acum 2 anisori DRAGOS ALEXANDRU, CRISTIAN si MARA AUGUSTA 

gusta- cum esti?
ChrisDun spune:
DRAGOS ALEXANDRU 
CRISTIAN
MARA AUGUSTA
Sa traiti fericiti o viata plina de impliniri, sanatate si multa iubire !
Fetelor, aveti idee cat e taxa de fotografiat in Muzeul Satului ??... parca stiam ca e vreo 50 de lei
... (de anul trecut din septembrie, cand am fost cu finii nostri sa ne pozam pe-acolo)
Duamna avocat, imi dai si mie PLIZ o bucata din mormanul de oferte de la agentiile de turism (ca tot ziceai ca voi aveti o groaza)? Eu nu prea stiu agentii de turism
... si deocamdata m-am interesat doar la marshal (cea mai competitiva), eximtour, mia travel si travel house.. o sa incerc si la cele mentionate de Fran...
Ioanailinca, felicitari ca ati scapat atat de usor de suzeta !! A mea cred ca a facut obsesie pentru suzi, acum cere doua de-odata
: una o tine in gura, si una in mana, si le schimba (din mana in gura) de 3 ori pe minut
Ce e mai rau ca cere si in timpul zilei, ceea ce nu facea pana acum o luna...
Gabitza, de 205 uitasem complet... ca eu merg cu el aproape in fiecare zi, dar in sensul opus ![]()
Elly, :)) si a mea mai scapa cate o "Baba!" cand vede vreuna, asta e, n-ai ce-i face
Monule, multa sanatate la toata familia !!
Nelia, si eu tot de Iosup ti-as fi zis, desi nu am fost niciodata la el
, dar din auzite stiu ca e foarte bun. Mai e si Herghelegiu (la care a fost cumnata-mea), care e la fel de faimos. Cu analizele de sange, mai bine sa nu incerci la Medicover, eu sunt arondata cu serviciul si au gresit in masa analizele anuale, ne-au scos pe toti cu ciroza si alte boli hepatice. Si am mai auzit destule cazuri. Parerea mea e ca sunt neglijenti cu probele biologice
Daca vrei musai o sa ma interesez de un homeopat (am o fosta colega de serviciu care si-a tratat nepotica de 4 ani cu matraguna
- bineinteles, in cantitati infime - la sfatul unui homeopat...)
Am gasit o modalitate meseriasa de a viziona pozele voastre
: o pun pe fii-mea in fata pc-ului si ii arat copilasi ... sa vedeti ce cuminte sta !!
Cu ocazia asta am dat ieri iama prin pozele lui Fran - si mi-a placut la nebunie poza asta: inspira atata relaxare, si buna dispozitie, iar Iepu e mortala cu okelarii
- si prin pozele lui Elly - unde am regasit cu mare bucurie una din pozele care mi-a placut teribil anul trecut, pentru ca asa doarme si fii-mea ![]()
Simiena, multa sanatate tanarului!! Pot sa te intreb cat v-a costat ? Daca vrei, poti sa imi dai pm ![]()
Ramane intalnirea "nationala" de la Bran pentru data de 11 august 2007 ? Cine e pentru ?
Cam atat pentru dimineata asta, va doresc o zi racoroasa !
monu spune:

LA MULTI ANI!!!
MARA-AUGUSTA - Gusta sanatate multa si sa te bucuri de Marutu
DRAGOS ALEXANDRU - Andutzy, nastere usoara si 2 baieti cuminti.
CRISTIAN - denisa, sanatate multa.
Copilasi va dorim sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, fericiti si sa fiti iubiti.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
jadi spune:
La Multi Ani Dragos si sa ai grija de mami si de fratiorul tau! Andra sa te bucuri de baieti si sa ii cresti frumosi, destepti, cuminti!
Deni &
Vlad & Tudor
babygirl spune:
Caut un loc dragut, o vila potrivita pt copii, la munte. Imi recomandati un loc frumos, spatios, care sa aiba neaparat loc de joaca pt copii? As vrea sa stam linistiti intr-o gradina in care Ema sa se poata desfasura fara sa-mi fie teama ca o ia la sanatoasa. Vrem sa mergem cam pe la mijlocul lunii iunie. Mai merge cineva la munte in per. asta?
La mare vrem sa ajugem si noi vara asta, dar pt ca un weekend la noi ar costa cat un sejur la bulgari, cred ca ajungem si noi la vecini vara asta, mai precis in august, cand are Mihai concediu O LUNA!!! Fetele care au fost la Bulgari imi pot recomanda o locatie frumoasa? Un site, o agentie, preturi informative.. Vroiam initial sa mergem la turci, dar fii-mea nu suporta centurile. Nu o pot tine legata nici in scaunele,nici in tricicleta si mi-e frica in avion sa nu-mi faca vreo criza, asa ca amanam deplasarile cu avionul un an
Florentina G spune:
Neata'
La Multi Ani Marutz mic, spus si Ruti!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ii bucuri fiecare clipa mamei tale dragi!
La Multi Ani Dragos! 
Sa fi sanatos, sa iti iubesti parintii si sa fi cel mai bun prieten al fratiorului tau, sa cresteti amandoi mari si frumosi!
La Multi Ani Cristian! 
Sa fi lumina ochilor parintilor tai, sa le aduci bucurie si veselie in suflete!
Am citit tot... acum insa nu am timp sa spun decat ca as vrea sa ajung si eu sambata la intalnire insa nu stiu daca o sa reusesc. La 10.30 am un pic de treaba la un restaurant in Militari.. pana as veni acasa sa iau copiii si apoi sa ajung la Muzeul Satului mi-e teama ca nu o sa va mai gasesc...

Sunt in negocieri sa vad daca as gasi pe cineva sa faca treaba in locul meu... off.. ca tare mult as vrea sa ajung!
Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
lucas spune:
Buna dimineata si
LA multi ani la fata frumoasa MARA si baieti cavaleri Dragos si Cristi
Adina si Ioana noi am fost anul trecut la mare la bulgari la Nisipuri. Am stat la Berlin Green Park. vedeti si poze in albumul nostru. am fost si cu Matei.
Berlin Green Park este un fel de club, are 2 piscine, una acoperita, una descoperita, un club pentru copii. ceea ce e misto este ca in fiecare zi organizeaza ceva pentru copii. Matei anul trecut era micut pentru asa ceva. seara de la 8.00 pe marginea piscinei aveau discoteca pentru copii, adica muzica si astia dansau si parintii beau. au si un mic loc de joaca pentru copii si pe acesta il vedeti in poze cu topogan si nisip. este un pic departe de plaja cam 5-10 minute de mers pe jos, la pas foarte lejer, dar au si bus de la hotel din juma in juma de ora care te duce direct pe plaja. noi nu l-am folosit dar am vazut ca multi il foloseau. foarte multi copii.
serviciile sunt all inclusive.
Ioana intrebai de mincare. noi anul trecut am avut cu noi borcanase, pe care le poti cumpara si de acolo, dar i-am dat mincare si de la restaurant. dimineata lapte cu cereale, ou, clatite calde, etc. la prinz era si orez, piure si daca vrei ceva special poti sa le spui. gen incalzit lapte, facut piure de cartofi etc.
pentru noi a fost ok, chiar ne-am simtit bine.
insa ce nu ne-a placut a fost strada principala, seara cind mergeai era o nebunie de oameni, de aceea de multe ori ramineam la hotel afara, la piscina. hotelul este undeva sus pe un fel de deal si acolo e liniste si bine. iarasi un hotel bun pentru mers cu copilul este RIU ARABELLA tot all inclusive, mai aproape de plaja.
sfatul meu este sa nu luati la hotelurile din prima linie, adica foarte aproape de plaja pentru ca e foarte mult zgomot. e avantajos ca e aproape de plaja dar innebunesti de galagie.
noi am facut rezervare direct la hotel si am platit prin card. nu e diferenta de pret daca iei prin gentie dar mi-a fost lene sa caut agentie, asa mi-a fost mai usor.
cred ca am mai scris, ce m-a impresionat teribil a fost curatenia, imaginati-va ca in fiecare zi se facea curat la genul ca iti aspirau si frecau inclusiv terasa (balconul), iar pe mocheta pic de praf.(verificat cu servetelele umede a lui fi-miu, am frecat pe jos cu ele si tot albe au ramas!!!!! mai frate, da cum frecau????)
daca mai aveti intrebari, oricind, acum stiu aproape toate hotelurile cel putin pe afara de la Nisipuri.