Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Michelle multumesc pt urari. Luna asta fara discutii vii la Odisee. Trebuie sa fim la acelasi subiect!!!

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Kalosalina,felicitari pentru bebic!!! Sa dea DD sa fie sanatos, voinic, frumos, destept si cum il mai vreti voi toata viata lui!,unul pentru tine, unul pentru burtica.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10707;107/st/20070425/o/12/l/28/k/8500/ttc.png[/img]
[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

liana, iti multumim ca ascunzi butoiul ca nu stiu ce tot avem de ajungem langa el...si eu sunt olteanca,dar cu pasaport,adica sotul meu este oltean. ca intre olteni nativi sau prin alianta!
michelle, stiam ca nu am ramas insarcinata,stii ca am spus-o,dar nu stiu ce s-a intamplat ca am fost foarte deprimata,am plans toata ziua. acum mi-am mai revenit,m-am apucat sa fac calcule,etc. draga mea, cred ca totusi noi plecam impreuna la odisee.sa facem lista ca nu putem pleca fara sa mai luam pe cineva.
dragele mele,incerc sa ma las de fumat si sigur voi reusi ca m-am lasat si data trecuta cand am ramas,dar dupa chiuretaj m-am apucat iar...daca ma gandesc mai bine,as face orice numai sa fie bine.tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kalosalina felicitari si sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de urari si sa va ajute Dumnezeu sa vina si la voi cat mai curand bebele mult dorit!!!

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

kalosalina Felicitaaaari sa ai o sarcina usoara si un sanatos care sa va aduca numai bucurii. Cum sa nu te mai tinem minte ?
Michelle ma pregatesc de galerie
va , 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Kalosalina, intru si aici si te mai felicit o data.
FELICITARI.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Sunteti niste dragute!!! la toate!

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KALO felicitarile mele, sa fiti sanatosi sa ai o sarcina usoara si la termen, sa ai un bb sanatos si mancacios!!! Felicitari si taticului!!!

MICHELLE tin pumnii sa se prinda samburelul! Sa dea D-zeu sa fie bine.

Daca sunt deja in butoi nu cititi mesajul......

Eu din pacate nu mai reusesc sa-mi revin. Sunt extrem de depresa. Sunt extrem de trista. Nu mai reusesc sa-mi revin. Sunt atat de depresa ca nu am chef sa ma spal..( noroc ca ma duc la munca si trebuie), vreau sa stau tot timpul singura, nu vreau sa vad pe nimeni, nu il suport pe sot cand a atinge.....apropo de sex.......de 2 zile a incercat sa fie mai dragostos cu mine si l-am refuzat.......nu il suport.....adica nu suport sa ma atinga.....el e asa de atent si sufera cand ma vede asa.......dar nu reusesc sa fiu altfel. Nu stiu ce mi se intampla............adica stiu............de cand m-am intors la munca.....sunt asa. Nu o mai suport pe colega asta a mea gravida.....bine ca pe ea nu o suportam nici inainte sa fie ea gravida si eu la fel.............dar nici acum si mai ales acm cand e gravida. E exagerata.........deja merge ca rata.....(are cam 15 saptamani )......ieri am fost de munca de dimineata si toata dimineata mi-a vorbit de gravidantza......de bb......de copii......stiu ca o sa vreti sa-mi dati mana sa ma ridic.....dar nu voi reusi sa va prind mana......a inceput anul asa frumos cu asa multe gravidutze si fericire......si vad ca se strica......am pierdut sarcina....imediat la o saptamana cumnata a pierdut si ea sarcina......imediat la o saptamana a murit o cunostinta de-a mea....o batranica de aur......saptamana trecuta a murit unchiul meu......ce se intampla??????????? Nu stiu ce sa mai fac......in casa e asa mizerie dar nu am chef sa fac nimic......azi cand as fi vrut sa-mi fac chef.....e sarbatoare!!!!!!! Si nici macar nu stiam ca uitasem si am pus la spalat. Azi e ziua lui tata.......il chiama Costache......dar nu am chef sa-l sun.........e posibil???????? Cum fac sa-mi vina chef de sotul meu? Cum fac sa-l doresc ca inainte? Cum fac sa uit?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LA MULTI ANI pentru toate Elenele si Costantini!!

Mai stiti ceva de Mari??? Fetitele sunt bine???

POZELE MELE

Mergi la inceput