Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
Chantal spune:
IreneCam, eu nu am luat tinctura de cretisoara, desi am citit pe aici ca e buna. Eu am avut in casa tinctura de tuia (care e recomandata tot pentru hemoragii uterine) si mi-a ajutat in sensul reducerii semnificative a cantitatii CM (era foarte abundent). Nu-l opreste cu totul, doar regleaza cantitatea. Cred ca acelasi lucru e valabil si pentru cretisoara. Ale parca foloseste cretisoara. Poate ea iti poate da mai multe detalii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Teo2rina spune:
eu sunt Z1...si butoiul s-a apropiat prea tare de mine
.nu stiu de ce,dar sunt mult prea deprimata...mi s-a dereglat si tare de tot ciclul,prima luna dupa chiuretaj a venit la 36 de zile si acum la 23... si cu dureri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10707;107/st/20070425/o/12/l/28/k/8500/ttc.png[/img]
[/url]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
Chantal nu stiu dca o fi cu ochii ca am CM neregulat de obicei asa ca nu prea stiu cand e ovulatia, iar luna asta am prestat fara scocoteli. daca nici in urmatoarele 2 zile nu vine atunci fac un test , dar frica mea e sa nu fie vorba de vreo sinechie ceva mai ales ca am avut nevoie de 2 chiuretaje.
sicuta13 spune:
Teo2rina primesti bataiuta daca nu fugi cat mai departe de butoi
Pepsi cum a fost la petrecere?
Sunt nerabdatoare sa aflu rezultatele analizelor si inca nu stiu nimic
Cris
sicuta13 spune:
Am aflat rezultatele sunt negative dar trebuiesc reluate cele genetice. Ne programeaza saptamana viitoare. Abia astept sa ne putem apuca de treaba ca timpul trece.
Va pup
Cris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Teo2rina butoiul e la mine ascuns bine..asa ca nu il gasesti.ia da tu mana la olteanca si tot inaintee..te puppp
fetelor din ce vaz io pe'aci voa v'a venit Cm dupa 30...35 de zile ???pai mie mi'a zis dc ca o sa'mi vina dupa 45 de zile...si sase saptamani nema sex..
oare la mine cand o veniii??Aleeeee tie ce ti'a zis dc?
va pup pe toateee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
liana trebuie sa vina in maxim 45 de zile, ca daca nu exista un risc de sinechie mai ales la cele ca noi care au avut si rechiuretare. (cel putin asa mi-a zis mie dr daca nu vine in 45 de zile sa ma duc fuguta la control). Iar de sex mi-a dat unda verde dupa controlul de 2 sapt ca a zis ca asta e perioada de asteptare de 2 sapt, numai ca la tine poate a fost ceva mai complicat fiind sarcina mai mare.
kalosalina spune:
Buna fetele!
Ma mai tineti minte? In febr. 07 am pierdut o sarcina la 5 sapt. V-am urmarit mereu din umbra, dar nu am scris prea des ca de cele mai multe ori nu imi gaseam cuvintele sa va alin durerea.
De data asta vin cu o veste buna la voi: SUNT INSARCINATA!!!. Mi s-a intamplat tocmai cand imi pierdusem speranta pt luna asta. Va pup duuuulce si rezerv locuri la Odisee pt. cele care vor sa vina!!!
A venit Bebica!!! 4+
Michelle81 spune:
Cristina-ana-mersi mult si tie pentru informatii,nu nu m-ai zapacit mai mult decat eram!Ce face micutul din burtika si cum te mai simti?
Cristina26-ma bucur atat de mult cand aud ca fetita misca intr-o nebunie si totul este bine,nici tu nu mai ai mult esti deja in saptamana30,ai sa vezi ca de data asta totul va fii bine!Felicitari pt diploma!!!!!
Chantal-mersi ca imi tii pumnii,sper si eu sa se prinda!in legatura cu fetitele si baieteii stiu ca multe fete au astfel de preferinte insa eu imi doresc la fel de mult un baietel cat si o fetita,nu stiu dar nici data trecuta nu am avut preferinte,mi se pare ca sunt la fel de draguti si fetitele si baieteii numai sanatosi sa fie!
Liana30-bine ai facut ca ai ascuns butoiul,sa nu-l mai gaseasca nimeni.Mie imi este atat de greu acum vara cand e plin de copilasi oriunde intorci capul si ma tot gandesc cate planuri de facusem cu copilasul nostru pt vara asta...offff....Saracul sot el m-a ajutat sa gasesc teste de ovulatie si imi tot spune ca de data asta o sa raman gravi si o sa avem un copilas sanatos,dar oare o sa fie asa?
Irinabobe-nu-mi mai aduc aminte cand mi-a venit al doilea cm dar cred ca dupa 30 si ceva de zile,35 cred,mai asteapta putin sigur o sa vina si nu te mai gandi la ceva rau!
Sicuta13-si eu vreau o bucata mare de tort daca zici ca poate se lasa cu bebei.ai avut puterea de a merge la botez,eu una iti spun sincer ca nu as putea sa merg,nu as putea sa iau in brate un copilas mic...mi-ar fi mult prea greu si dureros!
IreneCam-nu stiu ce sa iti raspund pentru ca eu nu le am cu astea,te-as ajuta cu placere,stii bine.sper sa te ajute fetele!Oricum eu iti spun felicitari pentru ca ti-a venit CM fara dufhaston luna aceasta!Si felicitari pentru rezultatele bune,mai ai un pik si incerci din nou!!!
Pepsi-cum a fost la ziua lui Dominik?cum ti-a iesit tortul?Te astept sa ne povestesti asa detaliat cand ai timp!
Teo2rina-draga mea nu fii trista, o iei de la capat luna viitoare si iti v-om face atata galerie ca se vor speria uratii si nu vor mai trece pe la tine noua luni de zile!
Mirela-ma bucur ca mama ta a trecut cu bine peste operatie.Cand vine acasa?Insanatosire grabnica ii doresc mamei tale si tie iti transmit multe imbratisari ca stiu cat de greu ti-a fost zilele astea!
L5845-unde esti draga mea?nu ne-ai mai scris(ceeea ce e nu e normal),sper ca esti bine!aha cred ca ti s-a gatat Cm si ai fost"ocupata"zilele astea,a?
Äle
Eu am repetat testul si sambata si cred ca a fost pozitiv(ambelee liniute au avut aceeasi intensitate si de data asta parca ce din rezulat a fost mai accentuata)si sambata noaptea am prestat de numa,bineinteles ca nici vineri nu am facut pauza ca sa nu ratam momentul,in rest mai toata luna din doua in doua zile,sa dea Domnul sa se fi prins,Doamne cat de fericita as fi!!!noi am avut un sfarsit de saptamana luung si calduros de numa!
Va pup dulce pe toate fetele!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Kaloselina-cum sa nu ne mai aducem aminte de tine!Vai ce vad eu aici?fELICITARIIII DIN TOT SUFLETUL!Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!!!Felicitari!!Ma bucur atat de mult sa citesc o astfel de veste!ai ajuns la odiseea Laurei(zuzelor),felicitari,sa ne rezervi si noua locuri!Sarcina usoara iti doresc!!!
SUFLETEL te asteptam