Buna seara!
Sunt mama a doi baieti strengari (9 luni cel mic si 3 ani cel mare) si nu am intrerupt activitatea profesionala deoarece se leaga cu statutul de mama (fac cercetari in pedagogia familiei).
Acum sunt la stramtoare; trebuie sa prezint pana sambata rezultatele unor studii cu privire la corelatia intre inteligenta emotinala a mamei si cea a copilului si am nevoie de voluntari pentru completarea chestionarelor.
Cine poate sa ma ajute este rugat sa imi scrie un mail pentru a-i trimite formularele.
Mentionez ca este nevoie de cuplu mama-copil (mai mare de 9 ani ca sa poata raspunde la intrebari) si va asigur de confidentialitate. Eu voi trimite chestionarele si modul de calcul + interpretarea rezultatelor ca sa aveti posibilitatea autocunoasterii, iar dv. imi veti inapoia raspunsurile, fara date de identificare.
Multumesc mult! Cornelia
te ajutam cu mare drag, dar monica nu are decat un an si cinci luni. multa bafta si spor la lucru!
am mutat aici subiectul tau pentru ca intra mai multe mamici cu copilasi de varsta ceruta de studiu. succes!
Roxana
Daca iti putem fi de ajutor, o vom face cu mare placere. Eu sunt mami de baietel de 11 ani.
Numai bine!
Multumesc mult pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit.
Micaels, trimite, te rog, o adresa de mail la care sa iti trimit chestionarele. Adresa mea este: cornelialzr@yahoo.com
Sa ne reintalnim cu bine!